Tuparimenu
Vekkulan tuparit ovat tänään!
Elän tyypillisessä aamupäivän denial-viheessa, jossa uskon vielä aikatauluun ”15.00 tiramisu, 16.00 muut ruuat, 17.00 suihku ja meikkaus, klo 18.00 bileet alkavat”. Täältä tullaan alas ja kovaa – muttei vielä. Juuaan eka kahvia.
Tuparimenun teema on ”Muistoja Toscanasta”. Kauttauksen sisältö:
– vihreä salaatti
– tomaatteja, basilikaa & oliiviöljyä
– marinoituja munakoisoja (rosmariini & chiliöljy)
– kahta eri salamia
– neljää eri pecorinoa & yhtä provolonea
– parmankinkkuun kiedottua melonia
– konjakkimarinoitua graavilohta (not-so-toscana!)
– piirakkaa balsamicomarinoiduista kantarelleista & punasipulista (kts. edelliset sulkeet)
– cantuccineja (mantelikeksejä) ja vinsantoa (makeaa jälkkäriiviniä, johon keksejä dipataan)
– Jamie Oliverin vääräoppista tiramisua
– limoncello-tarjotin & 5 litraa pahaa markettipunkkua (Itselle toki parempi pullo viintä, heh.)
Sitten sipsi-, dippi- ja karkkikulhoja pitkin kämppää. Avot.
Nyt kukkia hakemaan!