Tuparimenu

Vekkulan tuparit ovat tänään!

Elän tyypillisessä aamupäivän denial-viheessa, jossa uskon vielä aikatauluun ”15.00 tiramisu, 16.00 muut ruuat, 17.00 suihku ja meikkaus, klo 18.00 bileet alkavat”. Täältä tullaan alas ja kovaa – muttei vielä. Juuaan eka kahvia.

parmesan.

Tuparimenun teema on ”Muistoja Toscanasta”. Kauttauksen sisältö:

 

– vihreä salaatti

– tomaatteja, basilikaa & oliiviöljyä

– marinoituja munakoisoja (rosmariini & chiliöljy)

– kahta eri salamia

– neljää eri pecorinoa & yhtä provolonea

– parmankinkkuun kiedottua melonia

– konjakkimarinoitua graavilohta (not-so-toscana!)

– piirakkaa balsamicomarinoiduista kantarelleista & punasipulista (kts. edelliset sulkeet)

– cantuccineja (mantelikeksejä) ja vinsantoa (makeaa jälkkäriiviniä, johon keksejä dipataan)

– Jamie Oliverin vääräoppista tiramisua

– limoncello-tarjotin & 5 litraa pahaa markettipunkkua (Itselle toki parempi pullo viintä, heh.)

 

Sitten sipsi-, dippi- ja karkkikulhoja pitkin kämppää. Avot.

 

Nyt kukkia hakemaan!

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.