Utareiden uusi elämä

Laura loves

Imetys on loppu. Oikeastaan se loppui jo alkukesästä. Totuttelen omituiseen asiaintilaan: daisarini ovat taas omaa omaisuuttani, eivätkä ne pakkaudu täyteen maitoa, vaikka millaiselle retkelle karkaisin. Tosi haikeaa, tosi vapauttavaa.

Väitetään, että raskauden ja synnytyksen ja imetyksen jälkeen suhde omaan kroppaan on jotenkin sata kertaa luontevampi ja diibadaaba. Minä ainakaan en mitenkään löydä nyt mutkatonta suhdetta tisseihini. En oikein uskalla koskeakaan niitä, kun odotan, että ne alkavat valua maitoa. Jotenkin pelkään, varon ja kunnioitan niitä. Kuulostaa aivan pimeältä, mutta siltä vain tuntuu.

Jos nyt too much information -sektorille horjahdetaan, niin ajatus rinnoista seksuaalivekottimina, hellittävinä korvapuusteina, tuntuu ihan absurdilta toistaiseksi. Miten sen vaihteen sais taas silmään?

Ajattelin aloittaa rintaliivishoppailulla. Luonnollisesti. Juhlistan imetyksen päätöstä valikoimalla niin koreita liivejä, että löydän taas rauhasteni sensuellin ulottuvuden. Imetysaikana rintaliiveistä tulee käytännöllisiä kapistuksia: sujahtaako sisään liivinsuojus, onko imetyshakanen helppo kliksauttaa yhdellä kädellä auki? Nyt tahdon miettiä vain kysymyksiä kuten: pitsiä vai puuvillaa? Balconettea vai sirompaa?

Tiedän, että farkkujen ohella rintsikat ovat sitä kamaa, jota sovitetaan pieteetillä pikkuputiikissa ja päästetään joku rehevä matami koppiin mittanauhan kanssa huseeraamaan. Ei missään nimessä nettishoppailla. Nyt kysyisinkin siis: mikä on paras paikka nettishoppailla rintaliivejä?

Suuntaviivat: ei tartte olla halpoja, mutta saa olla halpoja. Pitää olla laadukkaita. Nykyinen liivivalikoimani on beyond säälittävä. Teiniketjuliikkeestä rohmuttuja, liian pieniä halpishirvityksiä, liikaa elämää nähneitä lukioaikaisia KappAhl-pitsihässäköitä. Kaikki hiipivät selän puolella kohti niskaa ja kaikista puolet tisseistä pursuilevat ulos.

Tämän mielikuvan siivittämänä: kiitos ja hyvää yötä.

Kommentit

Sofie_ (Ei varmistettu)

Itse olen tilannut figleaves.comista ja ollut tyytyväinen, eteenkin palveluun. Kauppa myy todella monta eri brändiä, ja hinnoissa sekä tyylissä on valinnanvaraa. Koot voivat vaihdella merkeittäin, ja kannattaa ehdottomasti lukea arvostelut ennen kuin klikkaa jotain ostoskoriin. Olen joutunut palauttamaan parit liivit, ihan vaan koon ja istuvuden vuoksi.

Too much information -> Omasta imetysajasta on kohta neljä vuotta aikaa eikä siltikään utareet tunnu niiltä entisiltä kapistuksilta... Jos kuitenkin päätät käydä paikanpäällä pikkuputiikissa, niin Change on tarjonnut minulle erinomaisen hyvää palvelua kohtuullisella hinnalla.

Oona (Ei varmistettu)

Eiii kun ny lähdet mun kanssa putiikkeihin! Tai ei nyt, mut esim. huomenna!

Mari L (Ei varmistettu)

Mä oon vasta imetysorjuuden alussa ja tuntuu, että en perkele jaksa. Tänään on hyvä päivä, mutta eilen olin valmis lyömään hanskat (tissit) tiskiin. Tavoitteena on 4-6 kuukautta, mutta viime aikoina on tuntunut siltä, että kolmekin olis saavutus. Ja pitäis varmaan pysyä pois blogeista ja palstoilta, joissa imetysfasistit jyllää. Onneks meidän "neuvolan täti" on maltillinen asian suhteen. :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.