Vuoden eka muuttolintu

Laura loves

Lilyläinen toisensa jälkeen on tunnustanut klikanneensa hekumallista "Add to shopping bag" -nappulaa erään tietyn pikku laukkusen vieressä Net-A-Porterin alessa.

Kyllä, minäkin toimin sukkelasti ja sain kuin sainkin Marc Jacobsin eikun siis Marc by Marc Jacobsin* (kts. merkinnän loppu) ihanan lintulaukun, johon sulloa iltakamani ja liihottaa baariin. Ei se ole noin musta kuin kuvassa, vaan ruskea - miltei kuvan kattopalkin värinen. Soma kuin rapisevaan papruun kääritty namu!

Tässähän nyt vain törmätään siihen, että viime kevättalvena arpomani lompakkodilemma päättyi hiukan huonosti: joo, aikuislompakko on ihana, mutta se ei mahdu kuin isoon kassiin. Haluan aina iltamenoihin mahdollisimman pienen laukun kanssa. Tämä toive yhdistettynä nykylompsaan = jatkuva lähtökiukuttelu, "mä vihaaaaan tätä lompakkoa, Aleksi, ota tää, tää ei mahu mihinkään, en varmana ota isoo laukkuu mukaan, vittuvittuvittu!"

Voiko ihmisellä olla kaksi lompakkoa - arkilompakko ja bilelompakko? Toisaalta itseni tuntien jotain on silloin aina kadoksissa. Enminätiedä! Mistä olin puhumassa?

Tjaa, lintulaukku, niin. Oijoi. Kyä Marcci osaa.

 

Psssst: Net-A-Porterin alessa laitettiin tänään hanat täysille. Jestas mitä herkkuja miinus miljoona prosenttia. Saatoin tehdä klikkailusyntejä. Näistä ei yhtään enempää, koska äitini lukee tätä palstaa. Mutta Visa-kortti lauloi tralalaa, niin kaunihisti. Esimerkiksi Nixonin punainen Time Teller Watch on nyt 28 euroa! Satasen kello! Ja viisi mekkoakin saatoin tilata. Saatoin, mahdollisesti, en välttämättä. Hypoteettisesti, kenties.

 

*Kyllä, niillä on kamalasti eroa - lukekaa vaikka tämä ja naurakaa itsenne tärviölle.

Kommentit

Terhi (Ei varmistettu)

No on kyllä nätti laukku, voi hyvänen aika.

Miksu (Ei varmistettu)

Siis Kyllä! Ihmisellä (lue: naisella) tulee olla kaksi lompakkoa! Eihän baariin jaksa niitä kaikkia miljoonia alennuskortteja raahata. Itselläni on sellainen pieni, kiva lompsa iltarientoja varten, johon mahtuu juuri pankkikortti ja muutama seteli. Hyvällä omallatunnolla voit siis siirtyä seuraavaksi bilelompakon etsintään. :)

laurafree
Laura loves

On kyllä tosi terhimäinen, kun tuota kuvaa nyt katson! Saat lainata sitä aina kun haluat! Pitäis muuten olla ystävien välinen vaatelainaamo-touhu paremmin hyödynnetty! Garderobin tupla-tripla-kuadro-kvintti-kuusinkertaistus!

Miksu,  no niin just! Mitäs sitten kun päissään hukkaa sen ainoan lompakon ja mukana menee jokainen kortti ja lippulappu ja lapsen Kela-kortti kaiken päälle. Operaatio bilelompsa is go! Sehän voisi oikeastaan olla ihan pussukkakin. Voi paska, mulla on jo monta pussukkaa... :D

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)

Keskusteluunne viitaten: naisella voi olla pussukoita, mutta kyllä nyt yksi BILEPUSSUKKA pitää olla!

Ooo (Ei varmistettu)

No mutta tottakai! Itse ostin Lilianista niin pienen laukun, että sinne mahtuu tasan puhelin, henkkarit, pankkikortti ja narikkalappu. Ei esimerkiksi huulipunaa, vaan edellämainitut ovat ehdoton maksimi. Baariin voi mennä vaikka kangaskassi olalla, mutta tanssiessa pienuus on parasta - ja onpahan ainakin vähemmän, mitä hukata. Mulla on kyllä muutenkin aina kaksi lompakkoa käytössä, kun kaikki kortit eivät mahdu yhteen.

Vierailija (Ei varmistettu)

äiti todellakin lukee tätä palstaa, joten kerro ostoksesi pitkin kevättä huomaamattomasti, etten saa hepulia. olen tyttöjen kanssa ihka samaa mieltä siitä, että biletykseen ei oteta mukaan hukattavaksi kaikkia mahdollisia kortteja vaan ne tarpeelliset, jotka jo tuossa lueteltiinkin. että tällaiset terveiset lumisesta hämeenlinnasta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.