MORNINGS

IHANAT AURINKOISET JA EI NIIN AURINKOISET -AAMUT-

Aamu on päivän paras hetki, sänky on muutenkin paras paikka! Herään mun lempparipaikasta mun lemppari-ihmisen kainalosta ja (jos käy hyvä tuuri niin) aurinko paistaa!

Aamulla on aikaa itselle, tai ainakin pitäis olla! Aamurutiinit on super tärkeitä ja mä ainakin saan päivään boostia ja mun päivä lähtee ihan erilail käyntiin kun oon tehnyt mun aamuhommat.

Mun aamurutiineihin kuuluu, powercocktailin ja aamupalan teko, auringosta nauttiminen, musiikin kuuntelu ja välillä kynttilöiden polttaminen, meikkaaminen, kalenterin lukeminen ja yleensä lisäilen sinne myös jotain. Tykkään kirjotella ja raapustella vihkoihin aamuisin. Mä myös kirjotan unelmapäiväkirjaa (myös kiitollisuus, mut kirjottelen siitä joskus toiste.)

Unelmapäiväkirjaan mä kirjotan aina 3 asiaa, mitkä on mun unelmia. Oli ne sit pieniä tai isoja, ja mul on myös tietty kaava miten mä sitä kirjotan. Esimerkiks kolmen päivän ajan kirjotan sinne päivittäin mun kolme unelmaa, ja kolmen päivän jälkeen kirjotan niiden unelmien alle miten pääsen niitä kohti.

Mun unelmia on paljon, enkä tiedä saavutanko niitä kaikkia. (toivottavasti, mut se vie aikaa.) Asiathan ei tapahdu odottamalla. Unelmat toteutuu myös paremmin sillon, kun niistä puhuu ääneen. Miks muutenkaan niitä pitäis pitää salassa?

Mun unelmia on mm: Mennä naimisiin, Asua ulkomailla edes hetki ja matkustella tosi paljon. Unelmiin kuuluu myös ostaa oma asunto suomesta, ei pääkaupunkiseudulta tosin. Periaatteessahan osa näistä on jo toteutunut tai toteutumassa, oon asunut ulkomailla jo, mutta haluan kokee sen uudestaan. Mä matkustan joka vuosi vähintään kolmessa eri maassa ja meillä on jo suunnitelmissa asunnon hankkiminen.

Aamurutiinit vie multa vähemmän aikaa kun söheltäisin ja häsläisin koko aamun, herään 7.00 ja oon valmis lähtöön 8.00, vaikka tekisin vähemmän mut mul ei ois mun rutiineja mä oisin valmis lähtöön klo 10.00.

Mä myös kirjotan mun päivän tavoitteet ylös, en kuitenkaan vaadi iteltäni liikaa tai oo liian ankara, vaan ihan pieniäkin tavoitteita voi multa tulla, ja on ihanaa kattoo illalla tavoitteita ja huomata et ne on kaikki tehty.

Meillä on ihana koti, ja tykkään meijän sisustuksesta ja kaikesta mitä täällä on. Meil on isot ikkunat joista aurinko pääsee jokaseen pieneen nurkkaan, meil on iso parveke missä voin nauttia teetä ja kattoa ipadiltä netflixiä. Mun aamurutiinien onnellisin hetki on se kun mä vaan ihailen meidän kotia ja kenen kanssa mä sen jaan.

 

-Laura

Kommentit (1)
  1. Amazing issues here. I am very glad to peer your
    post. Thanks so much and I am looking forward to contact you.
    Will you kindly drop me a mail?카지노

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *