Tulppaaneja ja tuorepuristettua appelsiinimehua

On lauantai. Kevään ensimmäiset tulppaanit koristavat kotia. Einstein halusi liloja tulppaaneja, Isosisko halusi keltaisia ja minä vaaleanpunaisia, joten ostettiin jokaista väriä. 1,99 € kimppu. Kiitos rajanaapurimme Hollannin.

Otimme myös siivouksen yhteydessä esiintulleen, kenties vuoden ajan käyttämättömänä olleen elektronisen sitruunanpusertimen käyttöön. Saimme sen joskus Einsteinin mummolta, jolla ei ollut sille käyttöä. Otimme sen kohteliaisuudesta vastaan, eihän meilläkään ole mitään käyttöä tuollaiselle. Paitsi nyt olemme puristelleet koneella tuoreita mehuja niin paljon, että c-vitamiinitarve on saletisti saavutettu ja ylitetty!

Ja kappas, on launtai-ilta, ja minulla on hetki aikaa itselleni. Einstein lähti lapsien kanssa pulkkamäkeen. Minä sytyttelin kynttilöitä, lakkasin kynteni punaisiksi ja laitoin Ylex:n soimaan. Vähän bootia heilumaan!

Oikein railakasta lauantai-iltaa kaikille, ja ne ketkä lähtevät tänään sitä bootia ihan diskoteekkiin asti heiluttamaan, niin nauttikaa!!! Miten minä välillä kaipaankaan kunnon rytmejä tanssilattialla… Viime kerrasta on NIIN kauan! Pääsenköhän koskaan enää clubeihin tanssimaan ennen kuin itse olen 50 V.

:0

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *