Lehtitarjoukset 2017

Lehtitarjoukset 2017 blogikirjoituksessa kerron, mistä löydät netin parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vuonna 2017. Aikakauslehtien ja sanomalehtien lehtitarjouksia löytyy todella monelta eri sivustolta sekä lehtien kustantajien sivuilta löytyi myös muutama lehtitarjous. Olen vertaillut useita eri lehtisivustoja, jotka listaavat netin parhaat lehtitarjoukset. Ylivoimaisesti edullisimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löysin Lehtitarjouksia.com sivulta. 

Lehtitarjouksia.com sivustolle lisätään kaikkien aikakauslehtien ja sanomalehtien lehtitarjoukset. Halvimmat lehtitarjoukset löytyvät heti etusivulta, joten lehtitarjouksia ei tarvitse kauaa etsiä. Pelkästään etusivulta löysin jopa yli 60 aikakauslehden tarjousta ja sivuston oikeassa laidassa on lisäksi yli 50 kategoriaa, joista voi katsoa esimerkiksi pelkästään muotilehtiä, sisustuslehtiä, aikakauslehtiä yms. Aikakauslehtiä voi etsiä myös lehden nimellä sivuston omalla hakukoneella, joka on kätevä silloin, kun etsit jotain tiettyä lehteä. Lehtitarjoukset voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi. Lehtitilaukset on myös todella helppo tehdä, sillä klikkaamalla ”tilaa lehti tästä” kohdasta, pääset suoraan kyseisen lehden kustantajan sivulle, jossa voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi vaikka hyvälle ystävälle. Lehtitarjouksia.com sivulta voit tehdä niin lyhyen määräaikaisen lehtitilauksen kuin edullisen kestotilauksen. Lahjatilauksissa suositellaan kuitenkin valitsemaan määräaikainen lehtitilaus, koska silloin lahjansaaja ei itse joudu perumaan lehtitilausta, vaan lehden tulo loppuu kampanjan viimeiseen numeroon. Lahjatilauksien tilaajalahjat toimitetaan kaikissa aikakaulehdissä aina lehtitilauksen maksajalle, joten tilaajalahjan voi antaa itse myöhemmin lahjaksi tai pitää itsellään.

Lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät erilaisia tilaajalahjoja. Sivustolta löytyy myös tilaajalahjat kategoria, jossa pääset katsomaan kaikkien aikakauslehtien tilaajalahjat sekä katsomaan tilaajalahjojen arvon. Useat henkilöt tekevät lehtitilauksen pelkästään tilaajalahjan takia, koska välillä lehtitarjoukset sisältävät todella arvokkaita tilaajalahjoja. Yksi suosituimmista tilaajalahjoista lienee Moccamaster kahvinkeitin, jonka sai kaupan päälle, kun teki lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Lehtitarjouksien tilaajalahjat vaihtuvat lähes kerran kuukaudessa, joten lehtitarjoukset kannattaa käydä vilkaisemassa vähintään joka kuukausi. Lehteä tilatessa tulee muistaa, että lähes kaikki lehtitarjoukset, jotka sisältävät tilaajalahjan, ovat kestotilauksia. Nykyään lehtien kestotilaukset ovat kuitenkin helppo peruuttaa netissä.

Katso tämän viikon parhaat lehtitarjoukset tästä Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset

puheenaiheet uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *