11 x Mitä et tiennyt minusta

Blogeissa on kiertänyt hauska yhdentoista kohdan lista asioista, joita lukijat eivät tiedä bloggaajasta. Koska tartun aina trendeihin myöhässä ja koska minusta näitä on ollut hauska lukea, päätin minäkin tehdä oman kohupaljastuslistani. (Minulla on vahva tunne, että olen tehnyt vastaavan listan ennenkin joskus tässä vuosien saatossa, mutta ei tartuta nyt siihen.)

Tästä se lähtee.

2017-07-30_12.39.18_1.jpg

1. Ideaalimaailmassani ihmisten ei mielestäni tarvitsisi puhua toisilleen ainakaan ennen kello kahdeksaa. Vähintään siihen asti saisi nukkua ja herätä rauhassa. Etenkään kahvia juovalle / lehteä lukevalle ihmiselle ei mielestäni saisi puhua liian aikaisin. Jos on pakko jotain sanoa, se pitää tehdä lempeällä äänellä ja sanottavan asian olla korkeintaan ”Otatko lisää kahvia?”. Mieheni jaksaa vieläkin melkein kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen ihmetellä, miten muuten melko hyväntuulinen ihminen voi olla näin aamuäreä. Kyllä vaan voi. Onneksi joku on keksinyt aamupiiretyt lapsille. 

2. Pesen kasvoni iltaisin Aqualanin keltaisella kosteusvoiteella. Se poistaa meikit ja toimii kuin hellävarainen mutta tehokas puhdistusmaito. 

3. Sinä vuonna kun pääsin opiskelemaan yliopistoon, olin plan b:nä hakenut yksityiseen maskeeraajakouluun. 

4. Opettelin lapsena Tolkienin haltijakieltä. Muistan vieläkin kohtia Sormusten herrasta ulkoa.

5. Teini-ikäisenä vietin toisinaan aikaa kirjastossa kuuntelemalla afrikkalaista heimomusiikkia. Rakastin niitä rumpuja, oli ihanaa istua kirjastossa kuulokkeet päässä. Luin myös kaikkea Afrikkaan sijoittuvaa kirjallisuutta ja suunnittelin reissaavani koko tuon mantereen poikki. Opettelin valmiiksi Maasai-kieltä, mutta luovutin kun aloin vihdoin hahmottaa, miten monia kieliä Afrikassa puhutaan.

6. Jäin yläasteella ainakin kolmesti jälki-istuntoon. Olin vähän hankala oppilas, mutta äidinkielen ja englannin tunneilla käyttäydyin aina kauniisti. Lukiossa rauhotuin ja aloin keskittyä kouluun.

7. Olen pikkutytöstä asti kärsinyt kesäisin unettomuudesta. Pimennysverhotkaan ei auta. Nyt kun muistelen, niin Amerikassa minulla ei ollut tätä ongelmaa, joten veikkaan unettomuuteni johtuvan näistä pohjolan yöttömistä öistä. 

8. Voisin ripotella melkein joka ruokaan (ja usein lisäänkin omaan annokseeni) kahta asiaa: siracha-kastiketta ja fetajuustoa. Nämä sopivat mielestäni lähes kaikkeen, poikkeukset ovat harvassa. 

9. Jos minulla on huono päivä, lähden lenkille koiran kanssa ja kuuntelen korvanapeista Beyoncén Beyoncé- Platinum Edition -levyä. Voimabiisejä voimabiisin perään! 7/11 -biisin aikana tekee aina mieli lähteä juoksemaan. 

10. Äskeiseen liittyen: rakastan tanssimista. 

11. Lempinimiäni lapsena olivat Ellu ja Elsku. Nykyään ainoastaan lapsuudenystäväni kutsuvat minua lempinimillä ja minusta se on aina hauskaa. Tulee tuttu ja turvallinen olo. Vanhempani sen sijaan kutsuvat minua melko usein vieläkin äskeisten lempinimien lisäksi Elbaksi, Elbaukseksi ja Elbasaurukseksi. Itsekin olen jo vähän vahingossa vääntänyt melkoiset lempinimet lapsilleni, joten perinteet jatkukoon. 

 

Ehkä jotain olen jo aiemmin kertonut täällä, mutta ainakin uskoisin joukossa olevan myös jotain sellaista, mistä en ole ennen huudellut. Mitä omaan listaasi sisältyy? 🙂 

Kommentit (3)
 1. http://www.securitycompaniesindc.com Antonio Brown Color Rush Jersey
  http://www.outletcoachonlinestores.com Coach Outlet Store Online
  http://www.wowinnovators.com Coach Outlet Online
  http://www.trudysfountainofyouth.com Coach Outlet Online Store
  http://www.security-games.com Detroit Red Wings Standings
  http://www.outletscoachfactoryonline.com Coach Factory Outlet Online
  http://www.culturalcommunities.org Pittsburgh Penguins Standings
  http://www.dwi-nc.com Chicago Blackhawks Standings
  http://www.mbcbrisbane.com Cheap NBA Basketball Jerseys
  http://www.collinmoshman.com Cheap NHL Jerseys
  http://www.wholesalenfljersey.com Wholesale NFL Jerseys
  http://www.oroenonsoloexpert.it Maglie Calcio A Poco Prezzo
  http://www.photo-buzz.fr Maillot Pas Cher Foot
  http://www.missiv.es Camisetas De Futbol Comprar
  http://www.fotobarco.es Camisetas De Futbol Baratas
  http://www.nfljerseysforcheapsale.com Cheap Authentic Nfl Jerseys
  http://www.dentalukindia.com Cheap Nfl Nike Elite Jerseys
  http://www.kellyheatingandairoh.com Salute To Service Jersey
  http://www.liquidlimousinecharters.com Nba Quiz Playbuzz
  http://www.mycarpetcleaningindianapolis.com Chicago Bears Bleacher Report

 2. Oma lempinimeni on Iitu. Sitä käyttävät lapsuuden ystävät ja osa sukulaisistani. Miehenikin vaihtaa kutsumanimeni Iituksi tiettyjen sukulaisteni seurassa tuosta vaan. 😀 Lempinimestä tulee kotoisa olo. Olen kavereiden ja läheisimpien työkavereiden seurassa ollut myös Iitski ja Iituska. Kun joku käyttää lempinimeä, on ylitetty tietty raja ja lähennytty. Puolison kanssa on on hellyttelynimiä paljonkin, rakas, kulta, muru jne. Mutta nimestä aikuisena vain tietyt ja tärkeät enää vääntää mitään. Siksi se kai on niin erityinen tunne joka lempinimiin liittyy. 🙂
  Ja tuo saurus on loistava! 😀

  1. Olet oikeassa, lempinimestä tulee kotoisa olo. 🙂 Mulla oli lapsena ystävä, jonka lempinimi oli Iitu! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *