Aarre maalaisteiden keskeltä: Kuppi ja Tassi

Iltapäivällä pidettiin breikkiä sekä hääjärjestelyistä että tenttistressailusta, ja kurvailtiin pikkuteitä pitkin hengähtämään Pyhämaahan sympaattiseen Kuppi ja Tassi -kahvilaan. Kahvilan yhteydessä takapihalla toimi kotieläinpiha, joka olikin reissumme päämäärä. 

elokuu2013_076.jpg

Saimme pientä maksua vastaan tutustua pihan eläimiin, ja kahvilan omistaja kertoi meille ystävällisesti jokaisen possun ja pupun tarinan. Poika oli aivan fiiliksissä päästessään syöttämään ja silittelemään eläimiä. Kuvan possuihin tutustuttiin kylläkin aluksi vain isin sylistä, sillä uudet kaverit jännittivät aluksi.

elokuu2013_012_0.jpg

Minä olin aivan lumoutunut valkoisista kanivauvoista, tuli aivan mieleen lapsuuteni albiino lemmikkipupu Leevi! <3

elokuu2013_037.jpg

2013-08-08_elokuu2013.jpg

En kestä noita possuja, ne olivat niin veikeitä! Olen varmaan kertonutkin, että minä pelkään pikkuisen hevosia. Tuota shetlanninponia uskalsin kuitenkin silittää, vaikutti tosi rennolta tyypiltä.

2013-08-009.jpg

Poika oli todella innoissaan eläimiin tutustumisesta. Välillä tosin juostiin syliin ja lahkeisiin turvaan, jos esimerkiksi lampaat alkoivat määkimään tai kukko kiekaisi turhan kovaäänisesti.

2013-08-010.jpg

elokuu2013_052.jpg

Tuon keskimmäisen nimi oli Herra Hakkarainen, ja minä aivan ihastuin häneen! Voiko olla osuvampaa nimeä, eikö olekin ilmiselvä Herra Hakkarainen? Lampaat kiinnostivat poikaa ihan hirmuisesti, ja hän kävi tuon tuosta pienen rohkeuden keräämisen jälkeen syöttämässä ruohonkorsia niiden innokkaisiin suihin. 

elokuu2013_092.jpg

Saimme kahvilan emännältä todella lämpimän vastaanoton, ja oli mukavaa kuunnella juttuja eläinten hoitamisesta ja muusta. Olimme aivan puulla päähän lyötyjä, kun tällaiset kaupunkilaiset kortillamaksajat eivät olleet tajunneet varata pahemmin käteistä mukaan, ja ystävällinen emäntä vaati saada tarjota meille munkkikahvit varhaiseksi häälahjaksi! <3 

elokuu2013_094.jpg

Tällainen reissu kotieläintilalle tuntui olevan pojalle oikea elämys, ja aivan tarpeeksi jännittävä kokemus, sillä autossa uni iski välittömästi. Ehkä jätetään ne Puuhamaat, Särkänniemet ja Muumimaailmat kuitenkin vasta seuraaville kesille, sillä tällaiset pikkureissut taitavat olla vielä tässä vaiheessa kuitenkin se meidän juttu.

Kuten ehkä täällä blogissakin on ollut havaittavissa, olen viime aikoina ollut aivan innostunut niiden tuttujenkin nurkkien ”uudella silmällä” tutkailusta. Läheltäkin voi löytyä vaikka mitä aarteita! 

 

elokuu2013_093.jpg

elokuu2013_097.jpg

Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan Kuppi ja Tassissa, mikäli reissaatte Pyhämaan lähettyvillä. 

Oletteko te bonganneet läheltä yllättäviä helmiä? Erityisesti lapsiperheille sopivia vinkkejä ottaisin mielelläni vastaan, ihan sieltä sun täältä! 🙂 

 

Kommentit (8)
  1. Hei kiitos vinkistä! 🙂 Mekin kuitenkin suht usein pyöritään Turun lähistöllä, niin tuota pitää ehdottomasti mennä testaamaan. Kuulostaa hauskalta! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *