Äiti, puoliso, opiskelija, ihan vaan minä

Aikamoinen viikko. Kaikki on vielä opettelua, totuttelua ja ennen kaikkea erilaista. Arki on heittänyt aivan täyden käännöksen rauhallisista pitkistä kotipäivistä hektiseen kalenterielämään. Yhden päivän aikana pitäisi ehtiä niin paljon että ajatuskin huimaa, mutta kummasti ne 24 tuntia saa venytettyä kun oikein järjestelee.

Kulunutta viikkoa ajatellessa olen oikeastaan aika ylpeä suorituksestani. 

Tässä hiljalleen kokeilen kuinka olla yhden päivän aikana äiti jolla on aina syli vapaana lapselleen ja aikaa leikkiä, puoliso miehelleni, opiskella luennoilla ja kotitehtävien parissa, saada projektit valmiiksi ajallaan ja olla ihan vain minä. Surffata hiukan Lilyssä ja löytää aikaa bodypump-tunnille jostain välistä. Haluan samana päivänä leikkiä ja kutitella vauvan kanssa, ehtiä luennolle ja tehdä kouluhommat, olla läsnä miehelleni, lenkkeillä koiran kanssa, pitää yhteyttä ystäviin, siivota pahimmat sotkut ettemme elä tiskien ja leivänmurujen keskellä, ja ottaa edes pieni hetki minäaikaa.

Siinäpä haastetta, mutta kuulkaas minä aion tämän kaiken vielä oppia. Vaikka eilen illalla vähän itketti ja stressasi kun kömmin sänkyyn puoli yhdeltä. Tämä on vain niin uutta ja erilaista, pian hallitsen jo aamutoimetkin tuosta vaan ja pakkaan minut ja vauvan päivään valmiina autoon tai bussiin tunnissa (hahaa).

Onneksi perjantait pystyn ottamaan vapaaksi, ja tänään ollaankin vain oltu. Nukuttu sylikkäin. 

tammikuu13_042.jpg

Tulipa tästä samalla oma panokseni Naked Truth:iin! 😉

Mitä tekevät muuten nokkelat opiskelijat aikataulujen painaessa päälle? Katsovat kurssikirjan elokuvana, kuten me tänään ystäväni kanssa. Samalla voi juoruta ja syödä avokadopastaa, ihan jees opiskelumuoto vai mitä? Humiseva harju, anteeksi, luen sinut vielä joskus.

Naputtelen tätä muuten autossa, suuntaamme viikonlopuksi anoppilaan. Eli löysin vielä hetken blogillekin, jes!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! 

 

<3

 

Kommentit (7)
  1. Haha tiedätkö juuri tänään kauhistelin miehen tekemää exceliä meidän päiväjärjestyksestä, siihen oli merkattu jopa molempien salillakäymiset ja kaikki! 😀 Kauhisteluni jälkeen oli pakko myöntää, että taulukko oli tosi selkeä ja kätevän oloinen.

    Kiitos, ja oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinnekin! 🙂

  2. Kiva kuulla! Ja kovasti tsemppiä arkeen, kyllä se siitä 🙂 Tosin mä olen ottanut jo excelit käyttöön siinä, kuka hakee tarhasta ja mihin aikaan sekä syödäänkö puuro kotona vai päikyssä. Se on sitten muistilappuna sekä meillä että päikyssä.

    Kuulostaa ihan kreisiltä, tiedän, mutta yks mun opiskelijakaveri, kahden lapsen äiti suositteli sitä systeemiä, ja ainakin mun lahopäämiehelle on tosi hyvä, kun pystyy puhelimesta katsomaan, että kenen vuoro tänään olikaan ja mihin aikaan.

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *