Aletuuletus!

Nappasin eilen röyhelöpyllerön matkaan ja suuntasimme yhdessä Sokoksen alennusmyynteihin. Shoppailen nykyään superharvoin ja olen muutenkin tarkka siitä mitä ostan. Mielessäni on lista jutuista, joita vaatekaappini oikeasti kaipaa. Väitän tietäväni heti vaatteesta, onko se minun näköiseni, enkä osta mitään, mikä ei herätä minussa välitöntä ihana ihana ihana, tämä on pakko saada– reaktiota. Ja vaikka kaikki edellämainitut kriteerit natsaisivat, niin pesulapusta paljastuvat väärät materiaalit jättävät vaatteen automaattisesti kaupan henkarille. 

Neiti röyhelöpylly osoittautui oikein letkeäksi shoppailuseuraksi ja sain kierrellä aivan rauhassa. Ja tein niin mahtavia löytöjä, etten muista milloin pari vaatekappaletta olisi tehnyt minut näin innostuneeksi (että omistan jopa oman blogipostauksen niille :D)! 

img_9320_0.jpg

Ajattelin silmieni huijaavan minua, kun näin jo pitkään kuolaamani Noa Noan helmikirjaillun tunikan roikkuvan alerekissä ainoana kappaleena, juuri minun koossani ja -70%-tarralla varustettuna. Voitteko uskoa tuuriani! Viereiseen sovituskoppiin sattumalta osunut kälyni vielä oivalsi, että tuo tunikahan on periaatteessa myös imetysvaate napitetun etumustansa puolesta. Tämähän oli selvästi vähän niin kuin kohtalo. Ja hei nuo kengät: olen etsinyt jo pitkään järkevän hintaisia, mutta hyvältaatuisia, matalakantaisia, siistejä ja kivannäköisiä kesäkenkiä. Pakko se on meinaan myöntää, etten yksinkertaisesti käytä korkokenkiäni muuta kuin juhlissa ja tämän vuoksi tallustelen joka päivä lenkkareissa tai consseissa. Ja nämä kaksi sain -50%-kyltin ansiosta yksien hinnalla, jee!

 

img_9324.jpg

Olisin löytänyt ihania neuleita ja mekkoja, mutta budjettini pakotti minut valitsemaan, mitä ihan oikeasti tarvitsen. Ja koska minulla on huomattavasti enemmän käyttöä rennoille kotivaatteille, päädyin ostamaan Espiritin college-asun niiden mekkojen sijaan. 

img_9325.jpg

Okei okei, alkuun kirjoittamasta järkevyysshoppailu-rehvastelusta huolimatta ostin koristellun panamahatun. 

 

Koska olen nyt ihan huumassa hyvästä alennusmyyntituurustani, niin kertokaa ihmeessä tekin löydöistänne! 

Kommentit (14)
  1. Oi nuo kengät, pakko saada. Korkkareista olen todennut ihan samaa ja heitinkin nyt muutossa sellaisia kesän 2009 korkkareita ihan surutta roskiin. Jos ne eivät ole käyneet jalassa viimeisenä kahtena kesänä, niin ne ei saa jäädä. Piste.

    Ja sitten uusia, ettei tule liian tyhjä eteinen 😀

    1. Hahahah no niinpä, ajattele miten surullinen se eteinen olisi ihan tyhjänä! 😉 Tosi hyvä tuo kahden kesän sääntö. Mutta hei älä ihmeessä roskiin heitä ainakaan ennen kuin olet näyttänyt popoja kavereillesi, sillä toisen roska voi olla toisen aarre, nimim. joskus nappasin puolet äitini kirppiskasasta itselleni. 😀 Jos tykkäsit noista kengistä, niin kannattaa käydä kurkkaamassa Sokoksella, siellä oli paljon ton tyylisiä alessa!

  2. Kiitos Sokos vinkistä! Mä en oikein osaa sinne ikinä suunnata, mutta tänään sinun vinkistä suuntasin! Kotiuduin sieltä sitten ale ballerinojen, syyskenkien ja farkkutakin kera kotiin ja voi että olin tyytyväinen! Juuri sellaisia pitkään mielessä olleita hankintoja, mutta odottaneet löytymistään 🙂

    1. Jes, ihan mahtavaa että vinkistä hyötyi joku ja että teit vieläpä tarpeellisia alelöytöjä! :)) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *