Aussie-gaalassa

Pääsimme kuin pääsimmekin ystäväni kanssa perjantai-illalla Aussie Blog Awardseihin, vaikka matkan varrella ehti tapahtua yhtä sun toista. Esimerkiksi:

17.30: ”Hei mehän ehditään tosi hyvin tässä hotellille. Syödään eka, avataan viini ja sitten laittaudutaan, ehditään hyvin, yli tunti aikaa. Se hotellihan on ihan kulman takana, joo lähdetään tähän suuntaan”.

17:50: ”Pitäisköhän meidän vilkaista sitä kännykän karttaa?”

17.51: ”Oho”

17.51: ”Jospa otetaankin taksi, missäs päin me nähtiin taksitolppa…”

18.20: ”Kyllä meidän on pakko syödä äkkiä, kiire tulee mutta kyllä me ehditään” (käydä suihkussa, meikata, kuivata&laittaa hiukset, lakata kynnet, pukeutua seitsemäksi, jep…)

Kello 19.20 taksimme kurvasi Kellohallin pihaan. Onneksi paikalle valui vielä muitakin, emmekä olleet ainoat myöhästelijät.

Terveisin ”Maalaiset Helsingissä -89 & -88”. Eikä oltu kumpikaan kuitenkaan ihan ensimmäistä kertaa Helsingissä sentään, ystäväni tuntee kaupunkia jopa aika hyvinkin. Yes we can!

Mikäpä muukaan kuin Canonini sen sijaan ei kurvannut Kellohallille, vaan jäi kiltisti odottamaan hotellille. Harmi, sillä vanha tehdastila oli todella tunnelmallisesti valaistu, juhlaväki näytti upealta ja tarjoilut laitettu kauniisti esille. (Onneksi paikalla oli mieletön määrä bloggaajia, joten tunnelmasta saa varmasti kiinni monien monien blogien kautta!). 

1743306_10203383256690480_774874273_n-2.jpg

Kiitos ihanan phocahispidan, sain sentään asukuvat illaan lookistani. 🙂 Livahdettiin aina välillä monien muiden tavoin lepuuttelemaan jalkojamme viereiselle käytävälle. 

Enpä ihan turhaan ollut stressannut asuani, sillä en valehtele kun sanon, että en ole missään nähnyt koskaan niin paljon toinen toistaan tyylikkäämpiä ihmisiä samassa tilassa. Oikeesti: vau. Minulle iski myös vähän sellainen fani-olo, kun näin yks kaks niin monia seuraamistani blogeista tuttuja kasvoja ihan  siinä vieressä. Jouduin purasemaan kieltäni, etten olisi rynnännyt heti suitsuttamaan kaikille kuinka tykkään heidän blogeistaan. Muut olivat ihan coolisti, mutta minä supatin kaverini korvaan hei katso, tuossa on Maria Veitola, mä niiiiin tykkään siitä! Onneksi illan mittaan sain kuitenkin tilaisuuden käydä sanomassa moi monelle ihailemani blogin kirjoittajalle (jotka eivät muuten olleetkaan mitenkään pelottavia, vaan tosi mukavan oloisia), useampiakin olisin voinut vielä moikata.

10176933_10203383257170492_1547609055_o.jpg

Kristaliinalle sanoin, kuinka tuntuu hauskasti ihan siltä kuin oltaisiin ihan vanhoja tuttuja jo, vaikka tavattiin kasvokkain vasta ensimmäistä kertaa. On aina yhtä hassua huomata, että kuinka ne blogit ovat ihan kirjoittajansa näköisiä, vaikka loppujen lopuksi vain osan bloggaajan elämästä kertovatkin. Oli aivan huippua tavata Lilyn toimituksen väkeä ja muita lilyläisiä! Lilyn yhteishenki on vaan niin omanlaisensa. <3 Lilyläisiä pääsi nappaamaan palkintojakin: supersuper kosmetiikkaguru Saara Sarvas ja Puutalobaby, jee! 

downloads_0.jpg

Syötiin, juotiin viiniä ja höpötettiin iltaan asti. Oli todella hauskaa päästä osallistumaan tällaiseen tapahtumaan. Rankka viikko ja lyhyet yöunet alkoivat kuitenkin painaa loppuillasta jalkoja ja silmiä, joten ”sitten tanssitaan kyllä kerrankin aamuun asti, kun ollaan kerrankin liikenteessä”-suunnitelmat alkoivat hieman muuttua.

23.10: ”Mennäänkö vielä mäkkäriin ja hotellille syömään?”

23.10: ”Ajattelin ihan samaa, oot paras”

<3

 

 

Kommentit (8)
  1. Ihana sinä! Minäkin jouduin ihan tosissani miettimään, että eikö me todellakaan oltu aiemmin tavattu, kun tuntui niin tutulta ja helpolta sinun ja muidenkin Lilyläisten kanssa jutella.

    Asusi oli täydellinen ja tosiaan, sen avulla sinut sieltä bongasinkin 😉

    1. Niin sama juttu! 🙂 On kyllä ihan älyttömän jännää, että vaikka ollaan juteltu ennen vaan tällätavoin virtuaalisesti, niin heti tuntui ihan superluontevalta jutella, tunnuit heti jotenkin vaan niin tutulta. 🙂 Toivottavasti nähdään uudelleenkin!! Ja kiitos ihana, säkin näytit niiin tyylikkäältä! 

  2. Hihii ai katos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *