Citycenterin tuparit ja vielä vähän Helsinkihöpinää

Minut kutsuttiin kurkistamaan uudistuneen Citycenterin tupareihin, jotka sopivat vielä sattumalta juuri sellaiselle päivälle kun minäkin pääsin Helsinkiin. Seuralaiseksi nappasin mukaan Phocahispidan, ja suuntasimme yhdessä katsomaan kauppakeskuksen tiloja ja aika hurjaa muotinäytöstä. 

2_citycenter_avajaiset.jpg

Minähän olen täysin ummikko Helsingissä liikkuja, mutta Citycenteriin jopa minä löysin kätevästi rautatieasemalta. Muotinäytöksessä ei ollutkaan mikään ihan perinteinen catwalk, vaan mallit laskeutuivat suoraa seinämää alas vaijerien varassa. Matka ei ollut mikään ihan lyhyt edes, hui! Täytyy kyllä nostaa hattua näytöksen malleille, jotka saivat homman näyttämään helpolta ja hallitulta liikkuessaan kuin marionetit. Olisi hauskaa tietää kuinkakohan paljon olivat saaneet harjoitella seinältä laskeutumista ennen näytöksiä.

21_citycenter_avajaiset.jpg

3_citycenter_avajaiset.jpg

Trendeinä näkyi paljon printtikuoseja, nahkaa, farkkua, hapsuja sekä mustavalkoisia asuyhdistelmiä. Näytöstä juonsi ihastuttava Anne Kukkohovi korallinpunaisessa mekossaan.

helsinki_3.5.2013_018.jpg

Kuolattiin phocahispidan kanssa noita pitsishortseja! Sääli etteivät ne varmaan vaan näyttäisi päälläni ihan samalta kuin tuolla mallilla… 😀

helsinki_3.5.2013_012.jpg

helsinki_3.5.2013_015.jpg

Ennen näytöstä saimme herkutella ravintola Namussa aasialaistyyppisiä coctail-paloja kuohuviinin kanssa. Ihan mieletöntä luksusta tällaiselle kiireiselle opiskelijaäidille, kuten koko päivä!

 helsinki_3.5.2013_001_0.jpg

Tilaisuudessa varmaan parisenkymmentä bloggaria, vitsi miten kauniita ja trendikkäitä tyttöjä!

16_citycenter_avajaiset-001.jpg

helsinki_3.5.2013_003.jpg

Nam! On se Namu kyllä nimensä ansainnut. 😛

helsinki_3.5.2013_002.jpg

Ihanan pirtsakka seuralaiseni!

helsinki_3.5.2013_005.jpg

Tupareissa oli esiintyjinä Jonne Aaron (joka vaikuttaa minusta jotenkin ihan supersymppikseltä, vaikken ole pahemmin hänen uraansa seurannutkaan) ja Karri Koira. Tuli niin nostalginen fiilis kun ”Kaipaan vaimooni” -kipale kajahti ilmoille, kuunneltiin sitä aika ahkerasti pojan kummitädin kanssa 18-vuotiaina Rauman torin ympäri ajellessamme, hihi!

Pakko vielä hehkuttaa kuinka mukavia tyyppejä myös ”livenä” Phocahispida, Iksu ja Jenn olivat! He kestivät myös aika hyvin maalaismaiset ihmettelyni eli ”ei vitsi kun tääkin on niin paljon hienompi kuin Tampereella” -kommentit. 😀  

Kahviteltiin porukalla Stockalla, jonka jälkeen pyörähdettiin vielä uudelleen Citycenterissä. Rautatieasemalla minä ja Iksu pistettiin vielä ranttaliksi ja lähdettiinkin ex-tempore yksille ennen minun junaani. Oli paljon kivempi vaihtoehto valita hyvässä seurassa höpöttäminen kuin ylimääräisen tunnin junassa viettäminen. 

helsinki_3.5.2013_031.jpg

Nyt en voi ainakaan väittää etten olisi saanut rentoutua tai tuulettua arjen keskellä! Tästä onkin hyvä ottaa tämä kevään loppukiri opiskelujen kanssa. Nyt on tullut oltua niin paljon liasussa ettei edes tee mieli lähteä kotoa hetkeen mihinkään. 😉

 

Nauttikaa lauantai-illasta! 🙂

Peeäs, kiitos kuvista 1,2,3,8 ylhäältä laskettuna Akifotolle!

 

 

 

Kommentit (3)
  1. Ella F. Oli kyllä kivaa, ja toivottavasti tosiaan ensi kerralla sitten tapaan sinutkin! Hihi oma taktiikkani on aina ”apua vielä neljä sivua” -tilanteissa tarkistaa ihan ekaksi rivivälit, ettei vaan jää liian pieneksi… 😉 Ja sitten lainauksia viitetekstistä on kanssa kätevä käyttää pitkän kaavan mukaan ”tarvittaessa”! 😀

    Iksu Hahah no NIINPÄ, onneksi mentiin! 🙂

    Papyli Joo nyt on taas energiaa varastossa vähäksi aikaa. 🙂

  2. Hihii, oli kyllä tosi kivaa!:) Ihana että käytiin niillä yksillä, ja olishan se ollut tosi nynnyä mennä kotiin liian aikaisin…;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *