Ei lannistuta!

Lentoaskeleita

Mitenköhän sen nyt nätisti muotoilisi, tämä päivä ei ole mennyt ihan nappiin. Meillä kävi täällä eilen pienimuotoinen kotionnettomuus, jonka seurauksena miehelläni on juuri nyt merirosvolappu silmällä. Poikakin on jälleen kipeänä, ressukka. Kouluhommat laahaavat uhkaavasti taas uusien poissaolojen takia, univelkaa on kertynyt varastoon sellaiset määrät joihin ei kahvi tai mitkään kasvonaamiot tai lusikat pakastimessa auta. Mikä idea olikaan keskiviikkona levittää illalla vaatekaappien sisältö ympäriinsä, eikö kaiken maailman "kesävaatteet varastoon" -projektit ja kirppiskeikat olisi voinut jättää tuonnemmaksi. Sillä nyt ei ihan kauheesti naurata.

Paitsi että naurattaa. 

Nimittäin tämä päivä on mennyt niin pyllylleen, että siinä on jo jotain koomista. Siinä vaiheessa kun olin päättänyt, että no syödään ainakin hyvää kotiruokaa rauhassa koko perhe, parantuvat nuo potilaatkin, ja kurkkasin uuniin huomatakseni että paistimittari oli räjähtänyt ja valuttanut elohopeaa ja lasinsiruja ruokamme päälle, siinä vaiheessa pälyilin ympärilleni että olenko piilokamerassa.

Mutta hei mitä varten pakastepizza on olemassa, jos ei juuri tällaisia tilanteita varten? Tai hermosuklaa?

Ja mitä muutakaan sitä kannattaa tehdä muiden mennessä nukkumaan, kuin kaivaa teevarastosta esille hetkeen sopivaa teetä (joka on muuten tuo Hampstead Tean "organig lemon ginger") ja sytytellä tuikkuja sinne tänne. Hämärässä en ehkä huomaa edes kuinka sotkuista täällä on nyt.

 

Joku voisi kutsua "teetä, villasukkia, kynttilöitä ja sateen kuuntelua" kliseiseksi, mutta minä kutsun sitä nyt juuri tarpeelliseksi. Aion syödä lakuja ällötykseen asti ja napata kirjahyllystä täysin kouluun liittymättömän kirjan.

 

 

Tuossa tuumasin muutenkin, että minähän olen aika sitkeä mimmi, enkä pienestä lannistu. Niinpä päätin listata tähän ihan muutaman juuri nyt kivan asian, ihan vain vaikka tämän torstain kiusaksi. Etpäs onnistunut.

- Kirppisonneni on kääntynyt. Tästä todisteena uudenveroiset Converse-tossut parilla kympillä, mustat, matalavartiset ja juuri minun koossani.

- Samanlaisena todisteena maailman ihanin Banana Republicin villa-angorasekotteinen poncho pilkkahinnalla.

- Olen elänyt monta vuotta siinä luulossa, ettei Converset sovi jalalleni, ja tuo luulo olikin väärä!

- Viime postaukseen tuli todella piristäviä kommentteja.

- Minulla on ystäviä, jotka tulevat kymmenessä minuutissa leikkimään pojan kanssa ettei minun tarvitse raahata kipeää lasta koiran kanssa lenkille. Kummitädit on <3

- Tuo sitruuna-inkivääritee on tosi hyvää.

- Haluaisin ehkä leikata otsatukan.

 

Akkuja lataavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Voi kääk, millainen paistomittari teillä oikein onkaan ollut? Meillä on sellanen metallinen härveli, mä en koskaan osais edes ajatella, että se menis rikki... 

Melko ikävää :/ Joskus vaan näyttää siltä, että sateen sijaan taivaalta sataakin kakkaa. Mutta onni on se, ettei se(kään) jatku ikuisesti. 

Onko tuo Hampstead pussi- vai irtoteetä? Kuulostaa hyvälle :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Tietkö meilläkin oli ihan sellainen maailman tavallisin metallinen paistomittari, ja en olisi kyllä kans ikinä arvannut että se voisi räjähtää! :D Siinä elohopean päällä meni sellainen lasinen osa, joka sitten paukahti. Tähän asti toiminut moitteettmasti, tai no niin kuin paistomittarit yleensä toimii. Melko mysteeri! :D Oli kyllä aikamoinen päivä, mutta onneksi noita aivan täyskakkapäiviä on melko harvoin.

Tuo Hampstead on pussiteetä, mutta saattaa olla että sitä saa myös irtoteenä (ostin Stockan herkusta, ja minulla olisi pienen pieni muistikuva että olisin miettinyt otanko pussina vai irtona). Olen aivan koukussa, suosittelen! 

Tyyne
Sukat makkaralla

Oh my, mikä päivä!

Mutta mihinpä tee ja lakut eivät tepsisi! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Tee ja lakut (noi oli vielä niitä kouvolalaisia! <3) ovat kyllä ihan paras kombo typeryyspäiviin!

Kao Kao

Hyvä selviytymispakkaus, ei syksyä voi ajatella ilman teetä, villasukkia, kynttilöitä ja sateen ropinaa :)

Elina U.
Lentoaskeleita

No ei minustakaan! :) Vähän sama olisi kuin kesä ilman jätskiä, mansikoita ja hellemekkoja, tai talvi ilman kaakaota ja Uggeja, eli ei vain toimisi ilman!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ihanaa positiivisuutta vastoinkäymisten keskellä! :) Ja kynttilät! Laku! Ah! :D

Sulle on haaste mun blogissa. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

No tuo positiivisuus oli kyllä aika tuskalla väännettyä, mutta auttoi ihan oikeasti! Yhtään aliarvioimatta teetä, lakua ja kynttilöitä tietenkään. ;)

Jee kiitos, tartun haasteeseen heti lähipäivinä!

Oi, mikä asenne! Sillä pärjää pitkälle ;)

Selkeesti niitä päiviä, jolloin ei vaan suju ja menee niin överiksi, että se enemmän alkaa jo naurattamaan kuin itkettämään. Näitä päiviä varten pitää jokaisella olla keinonsa yrittää jättää paha päivä taakse ja saada mielensä muualle. Oma tapasi on kyllä mahtava, mikä rentouttaisi enemmän kuin lämmin juotava, villasukat (+ihana neule!), kynttilävalaistus sekä sateenropina? En ole vielä keksinyt.

Ps ♥ (voimasydän)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos kivasta kommentista! :) Tuo päivä oli kyllä juuri niitä kun mietti, ettei tiedä enää itkisikö sitä vai nauraisiko. Niinpä minua alkoi naurattaa (varsinkin tuon paistomittariepisodin keskellä), kuten muutenkin yleensä jos tilanne menee ihan absurdiksi. Paha piirre kyllä joskus, kun minua saattaa alkaa naurattaa jossain täysin sopimattomassa tilanteessa, jos esim pelästyn tai jotain menee ihan tosi pieleen (nimim. autonovet lukossa ja avaimet sisällä), niin naurureaktio voi tuntua muista aika kummalta... :D

Ella F.
Siperian Ella

Kaiken tämän arjen keskellä haastan sut kesämuisteloihin!

Elina U.
Lentoaskeleita

Jes, kiitti haasteesta, vaikuttaa kivalta! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Oh my, mikä päivä! Mutta hei, ainakin huominen on satavarmasti parempi! (Tai siis, toivottavasti.)

Mua mietittyttää kanssa otsiksen leikkaus -TAAS kerran. Edellisestä kerrasta onkin kulunut jo 4-5 vuotta, mutta se otsatukkaierrehän jatkui sitä ennnen noin kymmenen vuotta.. Ehkä en siis haaveilekaan siitä enää. Paitsi ehkä ihan vähän. Ja sellaisena vähän helpompana sivuotsiksena ;) Heh.

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo oli kyllä aikamoinen päivä, mutta onneksi seuraava oli jo huomattavasti parempi. Jännä miten asiat voikaan tuolla tavoin kasaantua yhteen päivään. Ehkä ei ole ihan kaukaa haettua uskoa, että hyvät asiat houkuttelevat toisiaan ja päin vastoin.

Hei sullehan sopisi otsis! :) Vaikken ole sua livenä tavannut, niin kyllä ainakin näin äkkiseltään kuvien perusteella kuviteltuna. Itsekin kierteessä eläneenä ymmärrän hyvin, ja siis nyt juurihan on tämä kriittinen "otsis leuan yli" -vaihe meneillään. ;)

Mindeka
Ma-material Girl

Haha, kiitos. Mies on täysin eri mieltä!?

Mä olen pikkuhiljaa jo lyhentänyt sellaista sivuotsista, muka salaa, mutta toistaiseksi on rohkeus riittänyt vain siihen leuan yli -mittaan ;) Hmm... Tätä pitää nyt ihan tosissaan taas miettiä.

Kommentoi