Ei mikä tahansa kahvikuppi

Lentoaskeleita

Alla olevassa kuvassa näette kahvikupin, joka ei olekaan mikä tahansa kahvikuppi. Kas tässä se on:

Tällä kahvikupposella on juuri nimittäin melkoinen sankari juojanaan. Sellainen, joka kuuli vastaavansa eilen miehelleen, että "joo kyllähän me pärjätään täällä kolmistaan, mene vaan sinne koulutuspäivään, onhan tämä edessä joka tapauksessa kun sun isyysloma loppuu". Aamulla kello seitsemän kolmekymmentä vähän mietin, että mitä hittoa menin lupaamaan, kun kukaan ei napannutkaan näitä nakerojamme yläkertaan kanssaan ja antanut minun jäädä köllöttelemään peittomytyn alle pimennysverhoilla tummennettuun makuuhuoneeseen. 

Tämä kahvikupponen on oikea voitonmalja, sillä tilanne täällä on juuri nyt seuraava: olemme kaikki kolme hengissä, kukaan ei ole uhmariidellyt, olemme möyrineet hiekkalaatikolla, syöneet vatsat täyteen, lukeneet satuja ja mikä parasta, ihmeellisintä ja yllättävintä...

MOLEMMAT LAPSET NUKKUVAT PÄIKKÄREITÄ SAMAAN AIKAAN!!

(ja jes, poikammekin nukkuu jälleen päivisin!)

Nyt olisi mahdollisuus ottaa toki niitä viime yön unia vähän takaisin, mutta juuri nyt en kykene muuta kuin tankkaamaan kofeiinia ja keksejä sekä lukemaan blogeja tässä voittohuumassani.

Terveisin Supermutsi

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Ihana sä ja sun perhe ♡

Elina U.
Lentoaskeleita

<3 

Voi mikä vertaistuki tästä sinun blogistasi onkaan tullut! Melkein samoilla viikoilla mentiin odotuksessa, meidän pikkuinen vaan tupsahti viikon etuajassa ja on nyt jo viisiviikkoinen. Edellisen postauksen kuva oli kuin meiltä, esikoinen (2,5 vuotta) potkuttelee pyörällään ja minä työnnän vaunuja vieressä. Ja nyt, molemmat lapset nukkuvat ja omien päikkäreiden sijaan päädyin keittämään itselleni kupillisen kahvia :) Ja torstaina toivottavasti sama juttu uudestaan, kun mies on aamusta iltaan koulutuksessa ja minä koko päivän yksin lasten kanssa!

Ihanaa vauva-arkea ja monia rauhallisia päiväkahvihetkiä! Niin ja auringonpaistetta!

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi miten ihana kommentti, aivan mahtavaa kuulla että olet löytänyt täältä vertaistukea! Ja voi miten samanlainen kokoonpano teillä siellä potkutteleekaan eteenpäin. :) En oikein tiedä kumpaa tarvitsenkaan univelasta huolimatta välillä enemmän, päikkäreitä vai sitä omaa rauhallista hetkeä keskellä päivää. Kiva kuulla, että muutkin priorisoivat sen kahvin toisinaan (tänään kyllä voitti päikkärit). 

Toivottavasti siellä on tänään sujunut sutjakkaasti päivä kolmestaan pienten kanssa. Kiitos paljon ja toivon kaikkea samaa sinulle: ihanaa vauva-arkea ja energiaa siihen, rauhallisia kahvihetkiä ja paljon auringonpaistetta! 

kirsikkainen

Ihana :) Onnittelut voittajalle; ja ehit jopa ottamaan kuvan kahvista ja kirjoittamaankin!

Muistan kanssa lievästi sanoen panikoineeni, kun sanoin miehelle, että ottaa vaan "loppuviikon" eli neljä päivää isyyslomaa, mutta kyllähän sitä pian huomasti, että omasin edes jonkun verran supermutsin ominaisuuksia, eikä arki "yksin" kahden lapsen kanssa ollutkaan aina ihan hasardia ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oli kyllä jo vähän tuurin kokeilua tuo postauksen kirjoittaminen kaiken kukkuraksi. ;) Kommentistasi tuli luottoa siihen, että saattaa se arki sujua sitten jatkossakin. 

Kao Kao

Voi jee! Hyvä sä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Melkoisen epäuskoiset tuuletukset oli täällä kieltämättä! ;)

Piipo79

Noi lasten unien synkronointien onnistumiset on huippuja!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ihan kuin lottovoittoja sillä hetkellä, tai ainakin arpajaisvoittoja! ;D 

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Jee! Ihania kahvihetkiä! :) 

Ja oikein paljon onnea perheenlisäyksestä, yritin jo aiemmin onnitella, mutta kännykällä, eikä se sitten onnistunutkaan.

Kommentoi