Ei mikä tahansa kahvikuppi

Alla olevassa kuvassa näette kahvikupin, joka ei olekaan mikä tahansa kahvikuppi. Kas tässä se on:

super.jpg

Tällä kahvikupposella on juuri nimittäin melkoinen sankari juojanaan. Sellainen, joka kuuli vastaavansa eilen miehelleen, että ”joo kyllähän me pärjätään täällä kolmistaan, mene vaan sinne koulutuspäivään, onhan tämä edessä joka tapauksessa kun sun isyysloma loppuu”. Aamulla kello seitsemän kolmekymmentä vähän mietin, että mitä hittoa menin lupaamaan, kun kukaan ei napannutkaan näitä nakerojamme yläkertaan kanssaan ja antanut minun jäädä köllöttelemään peittomytyn alle pimennysverhoilla tummennettuun makuuhuoneeseen. 

Tämä kahvikupponen on oikea voitonmalja, sillä tilanne täällä on juuri nyt seuraava: olemme kaikki kolme hengissä, kukaan ei ole uhmariidellyt, olemme möyrineet hiekkalaatikolla, syöneet vatsat täyteen, lukeneet satuja ja mikä parasta, ihmeellisintä ja yllättävintä…

MOLEMMAT LAPSET NUKKUVAT PÄIKKÄREITÄ SAMAAN AIKAAN!!

(ja jes, poikammekin nukkuu jälleen päivisin!)

Nyt olisi mahdollisuus ottaa toki niitä viime yön unia vähän takaisin, mutta juuri nyt en kykene muuta kuin tankkaamaan kofeiinia ja keksejä sekä lukemaan blogeja tässä voittohuumassani.

Terveisin Supermutsi

Kommentit (11)
  1. Jee! Ihania kahvihetkiä! 🙂 

    Ja oikein paljon onnea perheenlisäyksestä, yritin jo aiemmin onnitella, mutta kännykällä, eikä se sitten onnistunutkaan.

  2. Noi lasten unien synkronointien onnistumiset on huippuja!

    1. Ihan kuin lottovoittoja sillä hetkellä, tai ainakin arpajaisvoittoja! ;D 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *