Ei niin nappisuoritus

Lentoaskeleita

Näin viimeisillään raskaana ollessa aiheuttaa juhlakutsu pienen paniikin. Sen lisäksi, että arvottiin lähtöpäivään asti uskallammeko lähteä parin tunnin ajomatkan päähän sukujuhlatilaisuuteen, tuntui minusta ajatuskin tämänhetkisen vaatekaappini soveltamisesta tilaisuuteen aivan absurdilta. 

No, onneksi hankin joskus marras-joulukuussa Mom2Momin pitsisomisteisen tunikan, se sai luvan toimia juhla-asuna. Hiukset vaan taakse sykerölle ja korviin kauniit korut, niin eiköhän se siitä...

Paitsi että totuus kokonaisuudesta: 

Ai ai ihan silmiin sattuu! Alaosavaihtoehtona oli enää ainoastaan nuo kuvan hieman lötköttävät äitiyslegginssit, eikä puhettakaan, että minä kuuluisin niihin odottajiin, jotka sipsuttavat vaivattomasti korkokengillä. Niinpä mentiin matalakantaisilla nilkkureilla. Tiesin kyllä, että alaosa ei mennyt ihan nappiin, mutta totuus valkeni kokonaisuudessaan vasta kun näin nämä kuvat. Olisin ehkä sittenkin voinut joustaa "en varmasti hanki enää yhtään raskausvaatetta"- periaatteestani. Juhlaeleganssini kruunasi vielä supistukset, jotka pakottivat minut puolimakaavaan asentoon tuolille, jalat nostettuna toki toiselle tuolille... Yhtälöön lisättiin myös aivan väsymysylikierroksilla käyvä pikkupoika, ja meidän perheemme poistuikin paikalta ensimmäisenä. 

Aina ei mene ihan nappiin.

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Kuule, :) oot niin upea vatsasi kanssa, joten kukaan ei edes kiinnitä huomiota ns asusteisiin ♡

;)))) mut, edelleen, otahan iisisti!!

Elina U.
Lentoaskeleita

Höh, voi kiitos piristyksestä! <3 Ja juu rauhassa elellään, torstaina tuleekin 36 viikkoa täyteen eli jippii: hyvillä viikoilla aletaan jo mennä! :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Ihana tunika! Ja ei nuo legginssit pahat oo! eikä kukaan varmasti niitä edes huomaa, kun sulla on noin ihanasti tukka :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Iksu! <3 Kylläpä muuten oli piristävä vaikutus jo ihan sillä, kun vaihtoi hetkeksi arkiponnarin vähän juhlavampaan. Ja noista leggareista, kuva ehkä vielä vähän jopa huijaa, otin nimittäin tahallani yhden koon normaalia isompaa mukavuus mielessäni, ja lötköttivät aika kunnolla. :D No, tuskinpa sinne juhliin oli kukaan silti tullut minun raskausleggareitani tiiraamaan vaan juhlistamaan hyvin kunnioitettavan iän saavuttanutta päivänsankaria. ;)

Hertta
Lilou's Crush

Tuo on kuule huikean hieno suoritus tuossa vaiheessa! Hiuksetkin nätisti ja kaikki! 

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Hertta näteistä sanoista! <3 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Voi höpsö! Oikein kaunis asu on ollut! Toi tunika on niin kaunis, ettei alaosaan ees kiinnitä huomiota. :) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihii, sen varaan minä vähän yritin laskeakin, kunnes näin nämä asukuvat, joista olin vielä ottohetkellä ihan innoissani (todistusaineistoa nimittäin: minä tällä hetkellä muussakin kuin kotiverkkareissa;). :D Kiitos piristyksestä! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.