Elina tässä moi

Lentoaskeleita

Aloitin bloggaamaan kolme ja puoli vuotta sitten. Silloin blogimaailma oli hyvin erilainen, tai no, ainakin mitä tuli nimimerkkeihin. Harva kirjoitti omalla nimellään, vaan melkein kaikki kirjoittivat nimimerkin tai lempinimen takaa. Jee, nyt saan olla kuka vaan, minäkin ajattelin ja valitsin "blogiminäni" nimeksi toisen nimeni Rosannan. Nyt, 2015-luvulla me nimimerkin suojassa piileskelevät kuulumme armottomasti vähemmistöön, ei siitä mihinkään pääse.

Enpä olisi tuona heinäkuun loppuouolen yönä arvannut, kuinka tärkeäksi blogiharrastus minulle muodostuisi, miten tulisin vielä kolmenkin vuoden kuluttua etsimään arjessa kärsimättömänä hetkiä, jotka saisin varastaa blogille. Blogista on tullut arkeni "henkireikä", se minun oma juttuni. Blogi on seurannut kasvuani äidiksi, ollut nuoren kaupunkilaisäidin päiväkirja, vähän aikaa se oli hääblogi, aamuisin tarhaan lapsensa vievän opiskelijatytön blogi, lähiöönsopeutumisblogi, raskausblogi, vauvablogi, ei-pullantuoksuisen, mutta perhettään, ystäviään, hyvää ruokaa ja kauniita vaatteita rakastavan naisen blogi. Ja sen otan ensi viikolla myös mukaan muuttaessani Amerikkaan.

En olisi arvannut, kuinka tulisin kirjoittamaan viikoittain sähköpostiviestejä "Lentoaskeleiden Rosannana" ja kätteleväni ihmisiä todeten "Moi mä oon Rosanna, tai no oikeesti etunimeltäni Elina". Kuinka minulle muodostuisi ystäväpiiri, josta en ole enää pitkään aikaan osannut puhua "blogikavereina", sillä he ovat ihan oikeita ihmisiä elämässäni (olkoonkin, että Emmin mies kutsuu meidän porukkaa mielikuvituskavereiksi :D), naisia jotka tajuavat jos sanon laittaneeni piiretyt pyörimään ja musiikin soimaan, koska tarvitsin happea. Että osaisin juoda skumppaa blogigaalassa ja löytää sieltä ihmisiä, joiden kanssa voi puhua pälpättää vapautuneesti ja nauraa tikahtuakseen. Että tästä tulisi mun juttu. 

<3

Eli niin, blogiminä ja oikea minä olemme jo pitkään astuskelleet toistemme varpaille tullessamme hyvin lähelle toisiamme. Ja koska blogi on alkanut tuntua yhä enemmän Elinalta kuin Rosannalta, niin Lilyn atk-puolen velhot taikoivat minut nyt "Lentoaskeleiden Elina U:ksi".

Moi, mä oon Elina.

(Ja olisi huippua, jos juuri sinä kertoisit, kuka siellä nyt tätä lukee, oletko ollut kauan matkassa vai pelkästään piipahtamassa, vaikka nimimerkillä anonyymisti, mutta tulisin supersuper iloiseksi <3 )

Kommentit

Katie
Aika kypsä äidiksi

No mutta kas! En tiennyt, että Lilyssä voi vaihtaa käyttäjänimeä. Vaikka mitäpä nuo atk-velhot eivät osaisi fiksata. Ei sillä, että aihe olisi itselleni ajankohtainen, kun en vieläkään tohdi omaa koko naamaani näyttää tai nimeä kertoa... ;)

En enää muista, kommentoinko mä ensin sun kirjoitusta vai sinä mun, mutta hyvin alkuvaiheista asti oon roikkunut mukana, varsin harvakseltaan kommentoiden, mutta aina lukien. Ja vielä ahkerammin kohta, kun lennähdätte sinne suureen tuntemattomaan! Onnea matkaan! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Samoin olen minäkin lukenut blogiasi jo piiitkään. Huippua, että olet mukana! Tuntuu ihan hassulta, että ei olla tavattu kasvokkain (aina kun on ollut jokin mahdollinen blogimiittingi on tainnut mennä aikataulut ristiin), toivottavasti sitten vaikkapa mekkoiltamissa 2017 tai momfie-bileissä!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Älä muuta sano! Tuntuu, että oltais tunnettu iät ja ajat, enkä tajuu, miten voi olla, ettei olla koskaan tavattu livenä. :D Ensi pikkujouluissa sitten! ;)

MM
Maijan matkassa

Moi! Mä oon Maija M. Ja olen tainnut olla aika kauan matkassa. :) Aion tulla mukaan myös Jenkkeihin!

Elina U.
Lentoaskeleita

Moi, tosi kivaa että olet Maija mukana matkassa! Minäkin olen lueskellut blogiasi jo ties miten kauan, eli vuoroin vieraissa. Tervetuloa myös Jenkkilään! :)

iidami
Bambino

Moikka, mä oon Iida. Olen vasta hiljattain alkanut seuraamaan blogiasi, ja odotan erityisellä mielenkiinnolla tarinoita Jenkeistä :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Moikka Iida, onpa tosi kivaa kuulla, että olet tullut mukaan, tervetuloa! :) Ja jenkkijutut alkaa jo hurjan pian, apua ja jippii!

tanjatanja
Ei Beigeä

Yyyyyyy mieki haluan vaihtaa nimimerkin! 

TanjaK täällä sinua vaklaa. Vaklannu säännöllisen epäsäännöllisesti ehkä tämän vauvatilanteen alettua. Enkä malta odottaa että saan lukea Amerikka-juttuja!

Elina U.
Lentoaskeleita

Mä aloin myös seuraamaan blogiasi tuossa viime talvena, vauvatilanteen mukana kans! :) Jenkkijuttuja on luvassa ehkä jo seuraavassa postauksessa, ellen sitten ehdi vielä postaamaan jotain välissä. Kääk!

Nimimerkkiähän ei pysty itse vaihtamaan, mutta kannattaa ottaa toimitukseen yhteyttä, jos asia alkaa oikein tosi paljon häiritsemään. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moro Elina! Olen pitkään lueskellut blogiasi, vakkarilukija musta tuli kun huomasin et asutaan samoilla nurkilla :-) "livenä" ei oo taidettu törmätä koskaan vaikka lähes samanikäiset naperotkin löytyy. Mielenkiinnolla seurailen muuttoanne ja uutta elämää Jenkeissä :-) Onnea matkaan!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei onpa hauskaa, tule ihmeessä moikkaamaan jos törmätään! :) (äläkä pelästy minkä näköisenä täällä hiihtelen :D )

Mia K.
Voi taivas

No ihana Elina ☆☆

Mä jo aloin miettii, että kuka täällä kommentoi takas, mutta sinähän se! Oli jo aikakin esittäytyy ;))

Mun toinen nimi on muuten Elina! Mutta mähän oon aina halunnu kirjoittaa vain omalla nimelläni :) Toisaalta Rosanna on niin viehkeä nimi ja sopii sulle! 

Joten; moikka vaan! 

Elina U.
Lentoaskeleita

No heippa "melkein kaimani Mia"! <3 Sun kommenteista tulee aina niin hyvä mieli. Mäkin tykkään Rosanna-nimestä kovasti ja ajattelin, että se olisi hyvä idea, sillä onhan se toinen nimeni. Harmi, että ei vain tuntunutkaan luontevalta. 

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Minä Nii(na) luen, harvakseltaan kommentoin mutta luen melkolailla kaiken :) Mitähän olisin sua seurannut, vuoden verran? En ole ihan varma. Sen muistan että jäin seuraamaan sun kirjoitustyylin ja muutenkin semmoisen ihanan aidon otteen takia. Mun mielestä jos pitäisi keksiä yksi sana kuvaamaan Lentoaskeleita, se olisi lempeä. :)

Ja hyvää matkaa, täällä ollaan varmasti mukana!

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi miten ihanasti sanottu, voi vitsit! Lempeä blogi, juuri sellaista haluaisinkin kirjoittaa. <3 Onpa kivaa Niina kun luet ja tervetuloa myös Amerikan juttuja seuraamaan! :)

Merenwen
Destination Maryland

Täällä kans yksi, joka bloggaa nimimerkillä :D Merenwen on jäänyt nimimerkiksi jostain kaukaa ylä-asteelta :D Sanna (tai Sanna-Kaisa, mutta sillä nimellä mua kutsuu vain mummoni) mä oikeasti olen :) En kyllä yhtään muista milloin aloin lukea blogiasi, mutta muistan kiinnittäneeni huomiota blogiin ehkä siksi, koska havaitsin, että asut Tampereella. Tai asuit silloin :) Klikkasin seurattavien listalle jo ihan tamperelaisuuden takia mutta tykästyin blogiisi monestakin syystä ja oon siitä asti lukenut hartaasti kirjoituksiasi :) Ja nyt tietysti on vieläkin enemmän syitä lukea kun muutat tänne samalle rannikolle :) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Tosi kivaa, että eksyit joskus blogiini, taisinkin löytää sinun blogisi jostain jättämästäsi kommentista. :) luin mielenkiinnolla muutostasi Amerikkaan ja romantikkona kihisin ilosta, että joku tekee niin suuren loikkauksen uudenlaiseen maailmaan. Jonkinasteisena Lotr-fanina annoin heti plussaa nimimerkistäsi! ;D Ja nyt mekin ollaan muuttamassa, hassua!

Merenwen
Destination Maryland

Mulla on hämärä muistikuva siitä, että mun nimimerkki olis tullut silloin muinoin jostain Lotr-nimigeneraattorista ja se on tähän päivään asti jäänyt mulle :D Ja mukava kuulla kun joku lukee/on lukenut mun blogia, koska lähinnä tein sen perheelleni niin on kiva, että sinne muitakin eksyy :D

Laura T.
M O L

Moi.

Olen bloginimeltäni Missä olet Laura -Laura, mutta kutsu mua vaan Lauraksi.

Blogiasi olen lukenut iät ajat, vaan enpä olisi uskonut että kilistellään gaaloissakin vielä yhdessä. Olet ihan parasta seuraa, pus.

 

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi Laura, samat sanat! Niin kuin sanoinkin, niin kanssasi on ihan älyttömän helppoa olla, ihanaa että olen saanut tavata sut. Siitä hetkestä kun löysin blogisi, niin kyllä aavistinkin että olet huippu myös livenä (sitä en olisi kyllä silloin arvannut, että pääsisin vielä kanssasi turkkilaiseen iltaan ja blogigaalaan!) .

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Minä olen kulkenut matkassa alusta asti, sillä samanlaiset elämäntilanteet ovat yhdistäneet meitä. :) Blogiisi palaan  säännöllisesti, vaikka olenkin enemmän sydämen klikkaaja kuin kommentoija. Kirjoitustesi perusteella tuntuu siltä, että meillä on hyvin samanlainen arvomaailma ja samat mielenkiinnon kohteet. Voi kuinka hienoa olisikin joskus tavata ihan oikeassa elämässä!  <3 

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi olisi kyllä joskus aivan huippua tavata ihan livenä, minustakin niin tuntuu että ollaan jotenkin hyvin "samalla aaltopituudella". :) <3 Minäkin olen aivan surkean harvaksiltaan kommentoija, mutta olen myös lukenut blogiasi todella pitkään!

Vierailija (Ei varmistettu)

Bakteerikauhalukija täällä :D ja mä oon Salla :) enpä ois uskonut sun oikean nimen olevan Elina, eipä sillä; kaunis nimi (tyttäreni nimi on aika lähellä sitä), mut jotenki oletin että nimes ois esim. Roosa, Sanna tai jopa ihan tuo Rosanna :)

Ja seurannut oon varmaan ainakin jonku 2,5 vuotta :) tää oli itse asiassa mun ekoja blogeja mitä aloin lukeen, kun vauvakuume alkoi pikku hiljaa heräillä:) Ihan hyvän mielen blogi!! Ja samaistumisen tunteita tulee erittäin usein :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihih musta on aina niin hauskaa kun kommentoit, tulee välittömästi mieleen ne fiilikset suuren vatsan kanssa ruokia kriiseillessäni ja se ilo, kun joku muukin oli googlannut makuunin irtokarkkikauhat ja bakteerit! :D Ihan huippua että luet ja välillä jätät kommentteja, ihanaa joulunodotusaikaa   sinulle Salla! :) 

Sele (Ei varmistettu)

Hei taas :) Sama Sele täällä edelleen lukee, vaikkei paljoa kommentoi. Teeman mukaisesti paljastan todellisen syyn miksi joskus eksyin lukemaan blogiasi; tulin kurkkaamaan millaista on lapsiperhe-el
mä. Että jos sitten tietäisi itse, että onko se niin pelottavaa kuin miltä se itsestä tuntuu ;) mutta jäinkin mielelläni lukemaan kaikkia juttujasi, ja luen edelleen. Koen samaistumista, koska itsekin olen opiskelija, humanisti, minullakin on koira ja kappas, meillä on samantyyppiset nimet :D (pysyn kuitenkin täällä anonyyminä, mutta sähköpostiosoitteessani on oikea nimeni)
Tsemppiä muuttoon! Jään jännityksellä odottelemaan kuulumisia rapakon takaa :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hih, nyt heräsi uteliaisuus, että onkohan blogini mahtanut ruokkia vai rikkoa mielikuvaasi lapsiperhe-elämän pelottavuudesta? ;) Minusta on aina todella mukavaa kun jätät kommentteja, esimerkiksi se sarjakuvakommentti oli todella mieltä lämmittävä. :) Huippua tietää nyt vähän, että kukas sieltä Sele-nimimerkin takaa kirjoitteleekaan! Kiitos tsempeistä (jännitys alkaa olla jo aika huipussaan) ja mukavaa joulunodotusaikaa! 

Sele (Ei varmistettu)

Hah, ei ainakaan ole lisännyt pelkoa ;) Mutta ei tosiaan ole ajankohtaista itselle, tai ajatusprosessi on kesken. Puoliso ja koira riittävät ainakin nyt. Oikeastaan ne asiat, jotka mietityttävät (oman kropan muutokset, oman ajan riittävyys jne. mistä olet itsekin kertonut ja hyvin olet ehtinyt ja päässyt kahviloihin ja teatterihin/keikoille), eivät enää jännitä niin paljon, sillä sinäkin olet selvinnyt! Olet ihanasti kertonut rehellisesti myös niistä huonoista päivistä ja asioista, joista ei välttämättä puhuta. Toki myös niistä lapsiperhe-elämän iloista! Kirjoitat sopivasti eri asioista. Kuten itsekin kuvailet blogisi hääblogiksi, lähiöönsopeutumisblogiksi, raskausblogiksi, vauvablogiksi... Se on se syy miksi olen jäänyt lukemaan blogiasi. :) Nyt tuleekin ulkomaanblogi, mahtavaa!

Mukavaa joulunodotusta sinnekin! Ja kaikkea hyvää uusiin seikkailuihin! Seurailen täällä ja Instassa :)

Jeba
Tuuliajolla

Moikka Elina! :)

Mä olen lukenut sun blogia varmaan 2012 vuoden loppupuolesta, kun odottelin kuumeisesti pojan syntymää. :) Kommentoin vähän, mutta painan sydäntä kuitenkin tiuhaan.

Ja niin, mä olen Jenna. Mullakin on käynyt mielessä nimimerkin vaihtaminen ja kiva kuulla, että se onnistuu ottamalla yhteyttä toimitukseen. :)

Kommentoi