Essien punakynnet sinulle?

Viime aikoina blogin kirjoittaminen on tuntunut jotenkin aivan erityisen kivalta. Kiireisen arjen keskellä blogin äärellä otetusta omasta ajasta on tullut kallisarvoinen henkireikä. Erityisen mielenkiintoista tässä on omien ajatusten ja päivien purkamisen ja tallentamisen lisäksi vuorovaikutus, eli te kivat tyypit! Siksi ajattelin järjestää tällaisen pienen arvonnan teille, eli tarjolla olisi kaksi kappaletta Essien kynsilakkoja

ikmot_ja_essiet_016.jpg

Minulla on kokemusta vain yhdestä Essien lakasta, joka on ehkä laadukkain lakka minkä omistan. Väri on intensiivinen ja pysyy tosi pitkään, sekä lakka on helposti levittyvää. Kuivuminenkaan ei kestä ikuisuuksia, mikä on plussaa kaltaiselleni sählärille.

ikmot_ja_essiet_020.jpg

Aluslakka lupaa vahvistaa kynsiä, ja sitä voi käyttää myös ihan sellaisenaan.

ikmot_ja_essiet_017.jpg

Tästä luovun vähän haikein mielin, sillä sävy on omaan silmääni ihan täydellisen punainen! Sillä voi lakata vaikka yhtä ihanat kynnet kuin Vappu-morsiamella. 🙂 Nämä lakat on saatu Citycenterin tupareiden giftbagista, ja toivottavasti ne piristävät jonkun päivää.

Eli ihanat lukijani, jos halajatte punakynsiä hihkaiskaa kommenttiboksiin hep ja jättäkää sähköpostiosoitteenne 7.5 loppuun mennessä. Ottaisin mielelläni vastaan myös postausideoita, risuja tai ruusuja.

Tosi kivaa että jaksatte lukea löpinöitäni joissa ei tunnu ikinä olevan mitään yhtenäistä punaista lankaa. Lentoaskeleita alkoi äitiyslomalaisen vauvablogina, mutta nyt äiti ei enää lomaile ja vauvastakin on kasvaa hupsahtanut pieni viikari, joten blogikin on varmasti muuttunut tässä samalla pikku hiljaa. Kiva että te pieni ihana joukko olette pysyneet matkassa. 🙂

 

Kommentit (18)
  1. Arki kiinnostaa eniten, eli miten opiskelut ja lapsi sovitetaan yhteen, itsellä kun se on edessä kohtapuoliin (öö, siis työt). Ruusuja aina ihanista kuvista, risuja ei satele nyt laisinkaan:)

    tarvittaessa voi ottaa yhteyttä shoutboxin kautta!

  2. Opiskelu- ja työjutut kiinnostavat eniten, tietysti aina on kiva lukea ostopaikkavinkkejä.
    flight(at)luukku.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *