Harmaassa helteillä

Viime viikkoisella Helsigin reissulla piipahdin MinEnaa odotellessani Veromodaan. Kävin nopeasti sovituskopissa kesävaatepinon kanssa, ja kaikista cooleista jutuista ihastuin kaikkein tavallisimpaan: harmaaseen puuvillajumpsuittiin. Periaatteessa ihan tavisvaatteista taviksin, mutta minusta on hauskaa, kuinka jumpsuitit (Onko muuten olemassa yhtään fiksumpaa sanaa? Ihan vaan haalari?) henkivät yleensä sellaisia fiinejä viboja, mutta tämä menee kesäpäivinä täydestä niin kotilöhöilyyn, hiekkikselle kuin kengät ja korut vaihtamalla rennolle kaupunkireissulle. Eikä olkainrajoja niskaan! 

hiljattain_paivitetty3.jpg

haalari Veromoda, kengät Converse (apua näkyykö mun asuissa enää mitään muita 😀 )

kiospbb8szi2yqldqcxv4q.jpg

Minulla on ”valokuvausilme”, vähän niin kuin Frendien Chandlerilla, mikä näkyy tuossa ylemässä kuvassa. Toinen vaihtoehto on sitten täysi repeily ja hölmöily kuten alla olevissa kuvissa, kultaista keskitietä ei ole. 😀

Asteikolla yhdestä kymppiin, kuinka ihania nämä kelit ovatkaan? Viistoista? Entä onko haalari yöpuvun näköinen vai meneekö myös kaupungilla?

<3

Kommentit (7)
  1. Mä oon niin kömpelö, että jos imettäisin tuubiosaisen vaatteen kanssa niin koko rintavarustus olisi kaikkien näkyvillä! 😀 että ehkei mulle se oivallisin vaatekappale! Täytyy kattoo mitä tuolta kaupoista kedän aikana löytyy. 🙂

  2. Kivalta näyttää, ainakin sun päällä. 🙂

    Itelleni en osais kuvitella tämmöstä haalaria, jotenkin vierastan sitä. 🙂 Mutta tekis mieli hankkia kesäksi maximekko, just joku tommonen trikoosta valmistettu ja mieluusti kans harmaana. 🙂 Saas nähdä miten sitä palautuu sitten synnytyksestä… heh. Että kehtaako semmoseen edes pukeutua!

    1. Kiitos paljon!

      Ja miksi et muka kehtaisi! Väljät maksimekothan ovat sitä paitsi synnytyksen jälkeen melkein parasta mitä voi olla. Itse liehuin sylivauvakesän melkein pelkästään maksihelmoissa, kun ei vielä ne vanhat kesävaatteet ihan istuneet. Niin mukavia, palautuvalle kropalle armeliaita ja tuubiyläosista on helppo imettää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *