Hei hei kesä

kesa_057.jpgKulunut kesä oli hyvin erilainen kuin muut kesäni. 

Tällä kertaa en viettänyt kesääni kesätöissä vapaiden viikonloppujen vähyyttä harmitellen, en valvonut kertaakaan yön läpi  maailmaa parantaen saunamökin kuistilla, huomannut yksien venähtävän baari-illaksi tai pyöräillyt ennen iltavuoroa lähipuistoon muiden auringonpalvojien sekaan. 

Tänä kesänä perheeseemme maaliskuussa tupsahtanut uusi jäsen laittoi minun ja mieheni kesätraditiot uusiksi.

kesa_022.jpg

Mennyt kesä tosiaan oli erilainen, ensimmäinen kesäni äitinä. En vaihtaisi tätä kesää mihinkään (mutta en myöskään niitä menneitä kesiä). 

kesa_089.jpg

kesa_048-001.jpg

Saas nähdä minkälaisia kesätraditioita tällä uudella kokoonpanollamme tulee muodostumaan. Jos tämän kesän merkit pitävät paikkansa, luvassa on paljon perheen kesken vietettyä aikaa, isovanhempia, maalla oloa ja jo nyt alkanutta tappelua siitä ketkä kaikki saavat viedä vauvan Muumimaailmaan ja ketkä Puuhamaahan. Ehkä silloin näillä äidillä ja isällä on mahdollisuus karata hetkeksi kaupunkiin tekemään kesäisiä kaupunkijuttuja, istumaan terassilla tai sitten hurauttaa kavereiden mökille. Ja sori vaan kaikki rakkaat isovanhemmat, ystävät ja kummit, jos en vauvan varjolla pääse Muumimaailmaan niin mites sitten. 😉

Kommentit (5)
  1. Oi ihana toi uintikuva <3

    <3: kummitäti

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *