Hellekeidas

Heippa taas pitkästä aikaa! <3 Viikon blogitauko tuntuu ikuisuudelta, mutta täytyy sanoa, että se teki kyllä hyvääkin. Ei sillä, tämä blogi on ihan lemppareimpia harrastuksiani, mutta juuri nyt teki vain tosi hyvää valita iltaisin tietokoneen naputtelun sijasta kauniista pimenevistä illoista nauttiminen, kirjan lukeminen, ystävien mökin pihasaunan kuistilla istuskelu viikonloppuna, leffojen katselu ja ylipäätään yhdessäolo mieheni kanssa. Viime viikko oli nimittäin viimeinen koko perheemme yhteinen lomaviikko ja minusta tuntui aivan syntiseltä vilkuillakaan kännykkää tai tietokonetta. Nyt tuntuu kuitenkin taas tosi kivalta kirjoittaa tänne, ehtikin tulla jo ikävä!

img_7387.jpg

Otsikko on melkoisen kieli poskella kirjoitettu, sillä nopeasti kyhäämäni ”hellekeitaamme” koostui jopa takapihalle kannetusta kylpyammeesta ja usein täytetyistä vesikannuista. Ilman muuta olisimme muuten hypänneet pyörän selkään ja polkaisseet rantsulle, mutta noh, jokainen hiukankaan uutisia seurannut varmaan ymmärtää, miksi nämä Pirkanmaan järvet (lähijärvemme mukaanlukien) eivät juuri nyt tunnu erityisen uimaankutsuvilta. 😉

img_7391.jpg

Olen julistanut, että meille ei tarvitse ostaa sellaista puhallettavaa uima-allasta pojalle, koska ”tästä on niin lyhyt matka ihan oikealle rantsulle”. Mahtavatkohan olla jo joka puolelta loppu, jos tänään lähden illalla metsästämään? Hyvin kyllä tuntui tosin ihan vain kylpyammeessakin pluttaaminen viihdyttävän.

img_7402.jpg

Tomaatitkin saivat vettä pojan omasta kahvipannusta. <3 Saa nähdä, josko vielä vihreät möllykät ehtisivät muuttua punaisiksi, sillä kesähän jatkuu vielä piitkään!

img_7383.jpg

Paljon appelssiineilla maustettua vettä ja välillä pähkinöiden napostelua, siinä meidän reseptimme hellepäivän nestehukan torjuntaan ja suolatasapainon ylläpitämiseen. Vesimeloni on myös erittäin jees. 

Minkälaisia ”hellekeidasjuttuja” olette laittaneet omalle pihallenne? Vinkkejä kehiin, tuonne uimarannalle ei nyt kyllä millään uskalla mennä!

Kylläpä muuten osaankin arvostaa nyt tätä omaa takapihaa monen kerrostalossa asutun ja parvekkeettoman vuoden jälkeen. 

 

Kommentit (14)
  1. Ensi viikolla voisi tehdä biitsitreffit, jos saadaan aikataulut natsaamaan, mäkin haluaisin tulla meinaan kokeilemaan tuota Rauhaniemeä! 🙂 

  2. Mä viilennän itseäni jäätelön sijaan usein pakastetuilla omenalohkoilla. Kokeiltiin muuten viime viikolla kaverin puolivuotiaalle pakastettuja vadelmia. Hyvin upposi ja pikkutyyppikin viileni vähäsen 🙂

    1. Nam, täytyypä kokeilla! Nyt kun mainitsit näistä lohkoista, muistin jonkun neuvoneen laittamaan vesimeloniviipaleita hetkeksi pakastimeen, niistä pitäisi tulla vähän niin kuin mehujäitä. Täytyy testata sitäkin. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *