Hellettä asuntomessuilla

Lentoaskeleita

Taidamme olla hieman masokisteja valittuamme asuntomessu-reissun ajankohdaksi kesän helteisimmän sunnuntain. Voin paljastaa että ihan pari muutakin oli saanut saman idean. Fiksuna tyttönä laitoin vielä uudet korkokengät jalkaan, kun tiesin että luvassa on kävelyä, kävelyä ja kävelyä. Ja portaita. Ja vauva sylissä tungoksessa luoviessa. Hyvä minä!

Lähdimme messuille ihan vain uteliaisuudesta sisustusideoita silmälläpitäen. Ei ole siis mitään rakennusprojekteja nyt näkyvissä, mutta voihan sitä aina haaveilla tai löytää juttuja joita voisi soveltaa omaan kotiin. Ihan kivoja sisustusvinkkejä sieltä olisi varmasti voinut bongata, jos vaan olisi ollut mahdollisuus välillä pysähtyä katselemaankin. Ihmisiä oli liikkeellä niin paljon, että sisällä taloissa vain kuljimme jonossa köysiratoja muistuttavilla käytävillä, joiden kulkusuunta määräytyi viittojen mukaan. Pysähtyminen (eli sekuntia kauempi mielenkiintoisen sisustusratkaisun katsominen) merkitsi koko jonon pysähtymistä. Mutta mitä muutakaan olisi voinut odottaa tällaiselta päivältä? :D

Pari tuntia riitti meille, mutta muutaman lempparijutun ehdin tännekin kuvata.

Tää taitaa olla jo vähän vanha juttu, mutta tykkään noista tekstitarroista.

Sohvat on korvattu "säkkituoleilla", tykkään!

Elämään asuntomessutalossa taitaa kuulua aina tuoreet leikkokukat ja sommitelmat ruokapöydillä...

Kuva-arvoitus: jaksoinko kävellä korkkareilla, vai vaihdoinko suosiolla balleriinat jalkaan? 

Asiasta toiseen, kuinka makea ukonilma yöllä pauhasikaan! Rakastan ukkosta. Kuulun ukkosen aistivaan ihmisryhmään, osaan ennustaa alkavan myrskyn takaraivon jomotuksesta, ja salamointi saa kämmeni pistelemään. Yöllisessä ukonilmassa on jotain samalla tavalla jännää kuin lapsuuden kummitusjutuissa.

Nauttikaa helteestä, tätä on odotettu!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos kuvista! Minulla oli myös messumatkalla korot ja vauva, mutta kamerasta oli sillä hetkellä akkuloppu. Juurikin helteen ja jonojen vuoksi jäi muutama kohde katsastamatta, joten sun kuvissa oli jotain tuoretta.

En myöskään itse pongannut sitä taloa, jonka wchen oli suora näkyvyys toisen talon partsilta, mutta näin sen FB ssä.

Ja ukonilma oli niin pelottava, että tyttö kömpi kainaloon ja muuta viihdettä emme kaivaneet!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kivaa että kuvissa näkyi jotain näkemättä jäänyttä! :) Me vältyttiin juuri sopivasti ukkoselta messuilla, voi kurja että teidän pikkuneitiä pelotti. Onneksi turva eli kainalo oli lähellä! :)

Patu (Ei varmistettu) http://healthskitchen.fitfashion.fi/

Ihana tämä sun blogi!! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos, tulinpa hyvälle mielelle! <3 (ja apua kuinka vanhaan postaukseen olitkaan löytänyt, hihi. ja voi miten pieni kääryle mulla onkaan sylissä <3 )

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.