Hellettä asuntomessuilla

kesa_017.jpg

Taidamme olla hieman masokisteja valittuamme asuntomessu-reissun ajankohdaksi kesän helteisimmän sunnuntain. Voin paljastaa että ihan pari muutakin oli saanut saman idean. Fiksuna tyttönä laitoin vielä uudet korkokengät jalkaan, kun tiesin että luvassa on kävelyä, kävelyä ja kävelyä. Ja portaita. Ja vauva sylissä tungoksessa luoviessa. Hyvä minä!

Lähdimme messuille ihan vain uteliaisuudesta sisustusideoita silmälläpitäen. Ei ole siis mitään rakennusprojekteja nyt näkyvissä, mutta voihan sitä aina haaveilla tai löytää juttuja joita voisi soveltaa omaan kotiin. Ihan kivoja sisustusvinkkejä sieltä olisi varmasti voinut bongata, jos vaan olisi ollut mahdollisuus välillä pysähtyä katselemaankin. Ihmisiä oli liikkeellä niin paljon, että sisällä taloissa vain kuljimme jonossa köysiratoja muistuttavilla käytävillä, joiden kulkusuunta määräytyi viittojen mukaan. Pysähtyminen (eli sekuntia kauempi mielenkiintoisen sisustusratkaisun katsominen) merkitsi koko jonon pysähtymistä. Mutta mitä muutakaan olisi voinut odottaa tällaiselta päivältä? 😀

Pari tuntia riitti meille, mutta muutaman lempparijutun ehdin tännekin kuvata.

kesa_009_0.jpg

Tää taitaa olla jo vähän vanha juttu, mutta tykkään noista tekstitarroista.

kesa_011.jpg

Sohvat on korvattu ”säkkituoleilla”, tykkään!

kesa_007.jpg

Elämään asuntomessutalossa taitaa kuulua aina tuoreet leikkokukat ja sommitelmat ruokapöydillä…

Kuva-arvoitus: jaksoinko kävellä korkkareilla, vai vaihdoinko suosiolla balleriinat jalkaan? 

kesa_019.jpg

Asiasta toiseen, kuinka makea ukonilma yöllä pauhasikaan! Rakastan ukkosta. Kuulun ukkosen aistivaan ihmisryhmään, osaan ennustaa alkavan myrskyn takaraivon jomotuksesta, ja salamointi saa kämmeni pistelemään. Yöllisessä ukonilmassa on jotain samalla tavalla jännää kuin lapsuuden kummitusjutuissa.

Nauttikaa helteestä, tätä on odotettu!

Kommentit (4)
  1. Ihana tämä sun blogi!! <3

    1. Voi kiitos, tulinpa hyvälle mielelle! <3 (ja apua kuinka vanhaan postaukseen olitkaan löytänyt, hihi. ja voi miten pieni kääryle mulla onkaan sylissä <3 )

  2. Kivaa että kuvissa näkyi jotain näkemättä jäänyttä! 🙂 Me vältyttiin juuri sopivasti ukkoselta messuilla, voi kurja että teidän pikkuneitiä pelotti. Onneksi turva eli kainalo oli lähellä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *