Helppoa imetystä missä vaan!

Törmäsin Söpö-imetyssuojiin jo odotusaikana jonkun blogissa (höh en enää millään muista kenen blogi oli kyseessä) ja ajattelin jo silloin, että tässäpä kätevä keksintö. Onneksi muistin Söpöt tovi sitten uudelleen, sillä voi että miten tämä ostos onkaan helpottanut neiti röyhelöpyllyn kanssa liikkumista! Neiti kun on sellaista sorttia, että kun se nälkä iskee, niin sitä maitoa tarvittaisiin sitten heti eikä hetken päästä. Nyt ei tarvitse hermoilla rauhallisen imetysnurkkauksen löytämistä tai taiteilla harsojen kanssa. 

Ehdin jo hehkuttaa näitä instagramissa, mutta hehkutetetaanpa nyt vielä lisää. Ihan vaan jotta mahdollisimman moni sellainen kuulisi tästä, jota tällainen liina helppaisi vauvan kanssa liikkuessa.

soposuoja.jpg

Söpö-suoja in action Bistro Venlassa! En tiedä hämääkö suojan kanssa mätsäävä raitapaitani niin, ettei tästä huomaa, mutta liinassa on tosiaan sellainen ”lenkki” joka laitetaan pään yli. Vauvaan saa säilytettyä koko ajan katsekontaktin ja imetysrauha/näkösuoja on silti taattu. Tosi kätevä myös vähän isomman vauvan kanssa, jota alkaa jo ehkä ympäristö kiinnostaa enemmän kuin syöminen. Olen imettänyt Söpön kanssa viikon aikana mm. parissa kahvilassa, ostoskeskuksen penkillä ja rippijuhlissa.

soposuoja2.jpg

Suoja kulkee mulla hoitolaukussa, josta se on myös helppo napata esimerkiksi matkarattaiden aurinko/tuulisuojaksi, niin ei tarvitse irrotella vaunuverhoja ”päävaunuista” erikseen. Söpössä on neppari ja kaksi kumilenkkiä, joiden avulla sama tuote muuntautuu loistavasti suojakäyttöön myös vaunuihin/turvakaukaloon. Huomaan itsekin, kuinka tämä alkaa varmaan kuulostaa aivan maksetulta mainospostaukselta, mutta en ihan oikeasti muista milloin olisin ollut jostain ns. vauvatuotteesta näin innoissani. Hehkutan tätä siksi näin paljon, koska olisinpa itse kuullut tästä jo esikoisen vauva-aikana. Niin ja hei plussaa myös kotimaisuudesta!

 

Kommentit (6)
 1. Sitten, kun päätät, että neiti Röyhelöpylly tahtoo olla myös röyhelömasu… 😉

   

  http://www.metsola.co/metsola-ss15-frilla-body-ls-coral-56-92-cm.html

  1. Mä itseasiassa uskoisin, että tämä pysyy suhteellisen hyvin pienessä huitomisessakin, mutta saa toki nähdä. 😀 ihan superkätevä ollut tähän asti! 

    

   Ja hei röyhelömasu, en ehkä kestä! 😀 <3<3<3

 2. Mä just kanssa katsoin tota kaupassa, mutta en raaskinu ostaa. Meidän neitokainen jaksoi keskittyä syömiseen missä tahansa aina viiden kuukauden ikään asti, mutta nyt sen ruokkiminen yhtään missään kodin ulkopuolella on melkoinen haaste. Mietin vaan, että alkaakohan se huiskia tota suojaakin sitten pois edestä vai malttaisko syödä rauhassa siellä alla 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *