Herkkuaamu

Tämä aamu on ollut seiskalta heräämisestä ja hammaslääkärivisiitistä huolimatta ihan paras. Ystäväni kertoi eilen, kuinka hänen siskonsa toivoi syntymäpäivälahjakseen ainoastaan berliininmunkkia aamupalaksi. Nälkäisenä inspiroiduin tästä kertomuksesta palatessani hammaslääkärin ajaksi Arnlodsin viereen parkkeeraamaani autoon, ja päätin, että vaikka meidän perheen jäsenten synttäreihin onkin aikaa, alkaa meidän perjantai herkuttelulla!

syksy_2012_003.jpg

Voisipa joka aamu alkaa yksinäisen puuro/mehukeittoyhdistelmän tai tylsän ruisleivän ja telkkarin tuijottelun sijaan alkaa yhteisellä kahvihetkellä kera herkkumunkkien  ja toastien. Vauva sai kyllä ihan sitä tylsää puuroa, sori. Kuunneltiin miehen kanssa tämän hetken lempparibiisejämme ja naureskeltiin lattialla hyörivän vauvan moshausliikkeitä. Meillä kuunnellaan muuten Spotify:ta kyllä niin koko rahalla että, päiviämme säestää aina jonkinlainen soundtrack.

Potkua tähän perjantaiaamuun mm. seuraavista:

http://www.youtube.com/watch?v=yFTvbcNhEgc

she smelled of daisies, she smelled of daisies/ she drive me crazy, she drive me crazy

http://www.youtube.com/watch?v=IhhqMdZwndE

It doesen`t matter what you did, who you were hanging with/ we could stick around and see this night trough

http://www.youtube.com/watch?v=51V1VMkuyx0

go ask the dust for any answers, come back strong with fifty belly dancers

http://www.youtube.com/watch?v=BfOdWSiyWoc

Tänä aamuna olen ollut myös iloinen siitä, että olemme saaneet ihan siemenestä kasvatettua pienen pienen chilipuun alun, tai ainakin verson, miksi niitä nyt sanotaankaan. Ja siitä, että voin seurailla facebookissa viestiketjua joka on hyvin suunnitelmallinen, ja kulkee otsikolla ”Mammojen virkistäytymisilta”, ja jonka toteutumisajankohta lähenee. Ja siitä, että vauva meni ihan yks kaks nätisti päikkäreille ilman sinnittelykiukkua, ja nukahti puristaen lujaa sormestani.

Rentoa nautiskeluperjantaita kaikille palstalleni eksyville! <3

 

 

 

 

Kommentit (3)
  1. Hahhah eikä! :’D

  2. Hihihi, ihana Gangam style -neitonen! 😀 Hassua!

    Meidän vauva suorastaan villiintyi vielä masussa ollessaan kuullessaan sen LMFAO:n Sexy and I know it -biisin, ja oon huomannut että edelleen innostuu kyseisestä biisistä. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *