Huoleton morsian?

Aiemmissa hääaiheisissa jutuissani olen kirjoittanut, kuinka en tosiaankaan osaa ottaa minkäänlaista stressiä häistä. Että suunnittelu on vaan hauskaa pientä puuhastelua, ja että kyllä ne asiat siitä sitten rennosti hoituu… Aikaakin on vielä vaikka kuinka! 

Vai meneekö se sittenkään ihan näin?

Juuri nyt kaikki hääaiheiset jutut ja kysymykset nostavat minussa pienen stressin pintaan. Häihimme on noin puoli vuotta aikaa, ja olen kaikenlaisia keskusteluja seuratessani oppinut, että puoli vuotta on hääkielellä yhtä kuin VÄHÄN. O-ou. 

Onhan meillä ne tärkeimmät onneksi kunnossa: paikka ja kirkko varattuja, kutsuvieraslista, haavelistani kriteerit täyttävä täydellinen häämekko kaapissa, ja jonkin verran ideoita hautumassa. Ja onneksi kaasotiimini on aika korvaamaton ja tehokas. <3 

Yhä kysymysmerkkinä oleva kuvaaja aiheuttaa ”en stressaa”-lupauksistani huolimatta havaittavia stressitykytyksiä. Mistä oi mistä löydän mielikuviini pinttyneen vintage-tyylisen vihkisormuksen ja vielä budjettiin mahtuvan? Vai pitäisikö miettiä ihan toisenlaista sormusta.

 

 Gorgeous vintage diamond engagement ring

Lasketaanko pinterestin selailu häiden järjestelyksi?

Mistä löytäisin aikaa arjen, opiskeluiden ja 1-vee synttärijuhlien suunnittelun ja toteutuksen keskellä hääsuunnitelmille?

Kutsutkin pitäisi varmaan olla jo valmiina ja lähettää pian…

Pikku hiljaa alkaa hiipiä stressinpoikanen pintaan.

(kuva 1)

Kommentit (18)
  1. Niin asumme kyllä Pirkanmaalla, mutta en olekaan tainnut mainita että häämme järjestetään Raumalla. 🙂 Mutta luulisi kuvaajien lähtevän myös vähän pidemmille keikoille (kai).

    Honeychile, vau mitä kuvia tuolla hääportfoliossa! Kuvien tunnelma välittyy jotenkin niin ihmeen koskettavan aidosti. Herkkiä ja taitavia kuvia, juuri sellaista tyyliä itseasiassa mitä haen… Niin mekin ajateltiin budjettia laatiessamme, että kuvaajaan hiukan täytyy kyllä panostaa, koska niitä kuvia katellaankin sitten lopun elämän. 🙂

    Emmi Nuorgam tosi ihania nuo odotuskuvasi! Suorastaan hehkut, upeita! Alkoi ihan harmittaa kun itsestäni ei ole kuin pari kuvaa koko raskausajalta, puhumattakaan ammattilaisen ikuistamista muistosta.. Taitava valokuvaaja! 

    Kiitos taas vinkeistä! 🙂 Meidän hääthän järjestyykin tässä melkein itsekseen kun satelee niin hyviä ideoita. 😀

  2. Rosanna: Tilaamisesta mulla ei oo valitettavasti kokemusta! Mutta jos satut Pirkanmaalla päin vaikuttamaan, niin mulla olis valokuvaajavinkkinä vielä Sara Pihlaja, joka oli meidän häissä kuvaamassa. Valokuvaaja on aika iso sijoitus, mut ite olin tyytyväinen, kuvat oli ihan huippuja!

    http://www.kinuski.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *