Huonekaluprojektit, ensimmäinen osa!

Pikamoikkauksena tulin vilauttamaan esimakua huonekaluprojektistamme. Eilen kannoimme pölyn ja roskan peittämän mustan nahkanojatuolin ulos auringonvaloon, ja aloitin huolellisen puhdistusoperaation. Nojatuoli on kuulemma vuosikymmeniä sitten kuljetettu pois huutokaupasta, ja sen ottamisesta on saanut viisi markkaa, kun se ei meinannut mennä kellekään kaupaksi. Ja mehän ihastuimme siihen välittömästi pölystä ja roskapeitteestä huolimatta! 😀 Se istuu aivan loistavasti havittelemaamme 50-60-luvun tyyliin. Nyt nojatuoli odottelee nahankäsittelyainetta ja jalkojen kunnostamista. Olen kuitenkin sitä mieltä, että nojatuoliin saakin jäädä vähän eletyn elämän merkkejä.

1960-luvulta peräisin oleva tv-taso sai minut myös heti hihkumaan innosta. Niin cool! 

20140308-154109.jpg

Aarteemme ovat jakaneet lähipiirimme mielipiteet ”vau miten siistejä löytöjä” ja ”mitä ihmeen vanhoja romuja te oikein haalitte”- leireihin. 

Kumpaan tiimiin asetut? 😉

Kommentit (21)
  1. Löytöjä! Siis tosi makeita. 🙂 Etenkin toi tv-taso on ihan huippu!

    1. Kiitti! 🙂 Ja eikö ookkin! Tsihihiii mulla alkoi pyörimään mielessä se Cheekin (ehkä?) laulu, jossa räpätään että ne jotka ei mun tyylii tajuu, niin niillä ei oo tyylitajuu tai jotain sellaista! 😀 Näistä kommenteista saatte, kaikki te lähipiirin epäilijät (kaikella rakkaudella, khihi).

  2. Tosi tosi ihanat. Voisin ottaa itsekin!!

    1. Hihih, kiitos, aion ehkä linkittää tämän kommenttiketjun eräälle lähipiiriläiselle, joka on vain päätään pudistellut kummastuneena meidän raahatessamme näitä aarteita milloin mistäkin… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *