Hus blogipölyt!

Kevätaurinko paljastaa ainakin meillä armottomasti joka puolelle hiipineen remonttipölyn. Asenteeni on juuri nyt: antaa auringon paistaa vaan, nopeastihan ne pölyt pyyhkäisee, tai sitten voi unohtaa koko pölyt, mennä ulos istuttamaan salaattia tai istua vielä tuolittoman terassin lattialle juomaan teetä. En voi tajuta, että kohta on toukokuu.

Parin päivän totaalisometaukoni sai minut myös pohtimaan tätä blogiani vähän siltä kantilta, että nyt haluaisin pyyhkiä vähän pölyjä täälläkin. Olen saanut seurakseni niin ihanan ja hiljalleen kasvavan lukijajoukon (tervetuloa te kaikki uudet vierailijat, joita Google Analytics kertoo täällä viime aikoina mukavasti käyneen!), että täällä naputellessani olen alkanut miettimään teitä yhä enemmän. Jos kerran te jaksatte lukea juttujani, jättää aina niin kivoja kommentteja, klikkailla sydämenkuvia ja saada minulle aina hymyn korviin asti, niin minäkin haluaisin vastavuoroisesti tarjota vielä vähän paremman blogin teille. 

cqipp9bht6esdk6r1b9hq.jpg

Blogin aihepiirit kulkevat aina samaa rataa elämäni kanssa ja ihan puhtaasti äitiysloman viihdykkeeksi aloitettu blogi on muuttunut melkoiseksi sekasopaksi. Tuo prameilevalta kuulostava sana, lifestyleblogi, kai nykyään istuu tähän omaan keitokseeni. Mausteina käytän mitä kuuluu-pölinää, rivitaloon muuton myötä remonttia, kahvia ja teetä, perhettä, arkea, hyppysellisen verran vaatteisiin ja kosmetiikkaan liittyviä juttuja, vähän mitä milloinkin. Selkeämpää linjaa en voi luvata vetäväni sillä sitten kadottaisin blogin jutustelevan sävyn, mutta olisiko jokin aihepiiri, josta haluaisitte minun kirjoittavan erityisesti? Tietäisin silloin miettiä joitain juttuja erityisen blogisilmällä. 😉

Phocahispidan minulle ystävällisesti taiteilema lyijykynäraapustus-banneri on keikkunut ylälaidassa oikein ennätyskauan, ja olen ollut siihen hyvin kiintynyt. Nyt kuitenkin kaipaisin ehkä taas jotakin uutta bannerilinjalla, onko teillä ideoita? Blogin ulkoasua tulen jossain vaiheessa uudistamaan, kunhan keksin kuinka (facebookin syksybannerista puhumattakaan, haha).

Lentoaskeleita löytyy myös facebookista, jonne pyrin päivittämään aina uudet blogipäivitykset. Kirjoittelen satunnaisesti facebookiin myös sellaisia juttuja, jotka eivät tänne blogiin päädy. Sellaisia, joista en koe riittävän ihan blogipostaukseksi, mutta joista kuitenkin tekee teille mieli kirjoittaa. Niille seuraajille, jotka eivät lue blogiani Lilyyn kirjautuneina, löytyy myös mahdollisuus seurata Lentoaskeleita blogilistan ja bloglovinin kautta (linkit sivupalkissa).

Twitteristä en tajua hölkäsen pöläystäkään, mutta viime aikojen epäonneni kännykkärintamalla sai minut vaihtamaan tänään Lumian Iphoneen. Eli ainakin instagram-saralla tulen kunnostautumaan lähiaikoina (nyt kun minulle selvisi ne hashtagitkin ;). 

Olisiko teillä uudistusideoita blogin ulkoasuun tai sisältöön? Entä ärsyttääkö tai ihastuttaako täällä jokin erityisesti? 

Kuulostan nyt tosi lällyltä, mutta te lukijat ja bloggaajakollegat teette tästä harrastuksesta minulle niin kivan. Joten suurensuuri kiitos teille! <3

Kommentit (8)
 1. Voisit
  tehdä postauksen kesä pukeutumisestasi?Ja remppa juttuja on kiva
  lukea.Blogia on ihana lukea ja olet hyvä kirjoittaja.Jatka samaan
  malliin:-)

  1. Kiitos, tosi kiva kuulla! 🙂 Voisin toki kirjoittaa kesävaatteistani sitten heti, kun ilmat sallii kaivaa kesämekot ja muut talvisäilöstä. 🙂

 2. Oo vain sä? Jooko? Se on parasta profiloitumista!

  ja instaan kyllä! Et sit kaokaonen niin näet mun päivän kukkakkuvat (tällä hetkellä siellä on niitä ihan liikaa.. Hii. Ei kukkia voi olla liikaa. Paitsi tuoksuliljoja sisätiloissa.)

  1. Voi että, kiitos. <3 Ja etsin instagramista sitten heti ihan ensitöikseni kaokaonen, sillä kukkakuvia ei tosiaan voi olla liikaa maailmassa. Juuri tänään heittelin takapihalle kukkien siemeniä ja oli muuten ihmeen terapeuttista hommaa. Jos niistä siemenistä kesän mittaan yksikin kasvaa kukaksi, olen iki-iloinen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *