Hyvä lauantai

Lentoaskeleita

Pyrin kirjoittamaan tänne lähinnä positiiviseen sävyyn, mutta nyt täytyy kyllä sanoa että tänä aamuna otti kaikki pattiin ja aika rankasti. Vaivuin oikein sellaiseen kiukutteluolotilaan, jossa kaikki on tyhmää, ja voimuaparkaa, ja vielä ihan ilman mitään syytä. Sitten katsoin itseäni peilistä ja kysyin itseltäni, että ootko nainen tosissas? Hetken kiukkuni syytä etsittyäni tajusin, että viikko neljän seinän sisällä alkoi tehdä selvästi tehtäviään. Vielä hiukan huterasta olosta huolimatta vedin ihmisten vaatteet niskaan, laitoin ripsaria ja menin käymään kaupungilla. 

Oikea päätös! Mitä enemmän vedin keuhkoihini sumuista tammikuuilmaa ja katselin lauantaita viettävää viikonloppukansaa, sitä enemmän mieleni kireys hellitti.

Reissu olisi toiminut terapiana jo ihan sellaisenaankin, mutta ekstrana kipitin Marimekon liikkeeseen, ja ostin itselleni sen Epun josta jo viikko sitten mesosin ja josta olen jo kauan haaveillut. Ja voi että katsokaa nyt miten ihana se kaikessa simppeliydessään on! Siinä on vain kaikki mitä arkilaukulta keksin toivoa (paitsi sitä olkahihnaa rattaisiin, mutta enköhän tämän vielä ratkaise), plus siitä tulee nätti reppu vaan hihnoja heilauttamalla. Eli ei ihan mikä tahansa kassi. 

Ostin myös kalenterin vuodelle 2014. Viimeksi kirjoitin siitä, kuinka tylsää uusi kalenteri olisi aloittaa jollakin kurjalla merkinnällä. Pelkoni osoittautuivat kuitenkin turhiksi, sillä sain raapustaa helmikuulle cocktailmekkokutsut. Lukujärjestykset ym. ehtii kyllä sitten myöhemmin, haluan pitää kalenterini vielä hetken vapaana kaikesta, ja säilyttää siellä vain nuo mekkokutsut. 

Myös muu perhe oli iloinen reissustani, sillä kaupungilta palasi huomattavasti hymyileväisempi ja pitkäpinnaisempi tyyppi.

Kivaa iltaa ihanat!

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

On se hieno! 

Ja kyllä, viikon sisälläolo kyllä syö naista. Ja sillon PITÄÄ päästä tuulettumaan. Ja päästä retail therapyyn, ja ehkä kahvillekin. Mieluiten yksin parilla tyhjää täynnä olevalla hömppälehdellä varustettuna.

Elina U.
Lentoaskeleita

Eikö olekin! :) Kyselin liikkeestä siitä Vävypojasta, ja kuulemma Göteborgissa olisi ollut yksi... :D Eli ilmeisen haluttu oli ollut se pieni erä mitä Vävypoikaa on valmistettu! 

Joo kyllä siinä alkaa vähän seinät hyppiä päälle kun viikon kököttää sisällä. Miksi en vaan tajunnut yhdistää kierrokseeni tuota kahvilaa/hömppälehteä! En nähtävästikään ihan terve vielä ollut. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Huoh, puoli vuotta sairaalassa ja päälle kotona neljän seinän sisällä. Varmaan todella rankka, koetteleva ja kasvattava kokemus, voin vaan kuvitella millainen tunne oli päästä yksin kaupungille tuollaisen ajanjakson jälkeen! Sen tunteen muistaa varmaan ikuisesti. :)

Cattt
Reading Minds

Tiedän tunteen, täällä on sairastettu sitkeää flunssaa kohta jo kaksi viikkoa ja alkaa tuntua painetta päässä... Ja ratkaisuna myös shoppailuterapia, toimi hienosti :)

Ja laukku on upea!

Elina U.
Lentoaskeleita

Äh voi kamala, kaksi viikkoa?! Onneksi pääsit shoppailuterapiaan, tuli varmasti täydelliseen saumaan. Ja kiitti, olen myös aivan ihastunut tuohon uuteen laukkuun! 

Kivaa sunnuntaita ja flunssatonta loppu vuotta! 

Tyyne
Sukat makkaralla

Täällä kaivattaisiin sairastelun jälkeen samanlaista irtiottoa...ehkä huomenna sitten! :) Ja olen muuten sattumalta viimeiset kaksi päivää höpötellyt kaikille, että kalenteria kuuluu täyttää juuri tuollaisilla kivoilla illanistujaismenoilla, jotta on aina mieluisaa odotettavaa arjen keskellä:)

Elina U.
Lentoaskeleita

Toivottavasti sinäkin sait jo luopua flunssaunivormusta ja lähteä ihmisten ilmoille! Tekee kyllä niiiin hyvää. :) Ja tuo kalenterijuttu on kyllä ihan totta. Minäkin lisäsin sinne jo minun ja miehen treffi-illan noiden mekkokutsujen lisäksi (ai miten niin välttelen lukujärjestyksen suunnittelua?), jee!

phocahispida

Toi on kyllä erittäin jees et on heti helmikuun alussa jotain kivaa tiedossa. Se arjen alkuun pitkiminenkin syö naista....

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis älä muuta sano!! Eli nyt aina kun arkeen palaaminen alkaa tympiä, niin ei muuta kuin mielessään miettimään että mitkä mekot laitetaan ja minkälaatuista skumppaa ostetaan. ;)

Kao Kao

Ihanaa et tajusit lähteä ulos. Mä oon täällä kanssa tuhlannut vapaapäivää työongelmien miettimiseen, kunnes heräsin,et ei nää tälleen selviä ja pistin whatsappin laulamaan. Kohta suuntaan kaupungille näkemään ihania tyttöjä <3 ulkoilma rules!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ihan loistava ratkaisu! <3 Ei muuta kuin kahvikuppi käteen ja vaikka ikkunashoppailemaan hyvien ystävien kanssa, niin ne työjututkin loksahtavat myöhemmin kohdalleen kuin itsestään, aivan varmasti. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.