Hyvä lauantai

Pyrin kirjoittamaan tänne lähinnä positiiviseen sävyyn, mutta nyt täytyy kyllä sanoa että tänä aamuna otti kaikki pattiin ja aika rankasti. Vaivuin oikein sellaiseen kiukutteluolotilaan, jossa kaikki on tyhmää, ja voimuaparkaa, ja vielä ihan ilman mitään syytä. Sitten katsoin itseäni peilistä ja kysyin itseltäni, että ootko nainen tosissas? Hetken kiukkuni syytä etsittyäni tajusin, että viikko neljän seinän sisällä alkoi tehdä selvästi tehtäviään. Vielä hiukan huterasta olosta huolimatta vedin ihmisten vaatteet niskaan, laitoin ripsaria ja menin käymään kaupungilla. 

Oikea päätös! Mitä enemmän vedin keuhkoihini sumuista tammikuuilmaa ja katselin lauantaita viettävää viikonloppukansaa, sitä enemmän mieleni kireys hellitti.

Reissu olisi toiminut terapiana jo ihan sellaisenaankin, mutta ekstrana kipitin Marimekon liikkeeseen, ja ostin itselleni sen Epun josta jo viikko sitten mesosin ja josta olen jo kauan haaveillut. Ja voi että katsokaa nyt miten ihana se kaikessa simppeliydessään on! Siinä on vain kaikki mitä arkilaukulta keksin toivoa (paitsi sitä olkahihnaa rattaisiin, mutta enköhän tämän vielä ratkaise), plus siitä tulee nätti reppu vaan hihnoja heilauttamalla. Eli ei ihan mikä tahansa kassi. 

img_3915.jpg

Ostin myös kalenterin vuodelle 2014. Viimeksi kirjoitin siitä, kuinka tylsää uusi kalenteri olisi aloittaa jollakin kurjalla merkinnällä. Pelkoni osoittautuivat kuitenkin turhiksi, sillä sain raapustaa helmikuulle cocktailmekkokutsut. Lukujärjestykset ym. ehtii kyllä sitten myöhemmin, haluan pitää kalenterini vielä hetken vapaana kaikesta, ja säilyttää siellä vain nuo mekkokutsut. 

img_3918.jpg

Myös muu perhe oli iloinen reissustani, sillä kaupungilta palasi huomattavasti hymyileväisempi ja pitkäpinnaisempi tyyppi.

20140104-201653.jpg

Kivaa iltaa ihanat!

Kommentit (10)
  1. Ihanaa et tajusit lähteä ulos. Mä oon täällä kanssa tuhlannut vapaapäivää työongelmien miettimiseen, kunnes heräsin,et ei nää tälleen selviä ja pistin whatsappin laulamaan. Kohta suuntaan kaupungille näkemään ihania tyttöjä <3 ulkoilma rules!

    1. Ihan loistava ratkaisu! <3 Ei muuta kuin kahvikuppi käteen ja vaikka ikkunashoppailemaan hyvien ystävien kanssa, niin ne työjututkin loksahtavat myöhemmin kohdalleen kuin itsestään, aivan varmasti. 

  2. Toi on kyllä erittäin jees et on heti helmikuun alussa jotain kivaa tiedossa. Se arjen alkuun pitkiminenkin syö naista….

    1. Siis älä muuta sano!! Eli nyt aina kun arkeen palaaminen alkaa tympiä, niin ei muuta kuin mielessään miettimään että mitkä mekot laitetaan ja minkälaatuista skumppaa ostetaan. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *