Hyvä puoli vanhojen kuvien katselemisessa

Lentoaskeleita

Apua. Löysin eilen vanhingossa vanhan Skydrive-tilini kätköistä vuosina 2007-2009 sinne säilömiäni kuvia ja voin kuulkaas kertoa, että niiden katseleminen oli tuskallista. Ja koska olen sitä mieltä, että itseään ei pidä ottaa liian vakavasti (tai sitten minulta vain puuttuu itsesensuuri/itsesuojeluvaisto), jaan muutaman kuvan teidänkin kanssanne.

 

Heti kun olin päässyt yli "miten mä olin noin laiha"-kysymyksestäni, herättivät kuvat monia muitakin pohdintoja. Esimerkiksi seuraavia:

Miksi niin monessa näkyi kymmenen sentin kaistale vatsaani?

Miksi värjäsin ja tupeerasin hiuksiani niin raskaasti?

Oliko tavoitteenani jonkinlainen piilogangsta-look?

Miten pystyin kumartumaan noissa farkuissa?

Mitä nuo poseeraukset ovat?

Mikä on tuo outo muovilaukku, jota roikotan niin monessa kuvassa?

Miksi tungin bootcut-lahkeet puoleen sääreen yltävien saapikkaiden sisälle?

Ja kaikkein suurimpana: mitä hemmettiä? 

 

Hetken mietiskeltyäni muistin vastauksen heti ensimmäiseen kysymykseen: silloin en vielä rakastanut näin paljoa pastaa, punaviiniä, juustoja ja croisantteja. Ja kävin viisi kertaa viikossa aerobicissa. Syy ei ole suinkaan se, että minulla on kaksi lasta vaikka niin haluaisinkin väittää, vaan ihan suoraan sanoen herkuttelijan luonteeni. 

Vastaukset muihin kysymyksiin ovat unohtuneet, mutta se ei haittaa, sillä en muista milloin olisin nauranut niin paljon kuin eilen noita kuvia katsellessani. Kaikista "miksi en ole enää noin laiha"-kysymyksistä ja järkyttävästä myötähäpeästä huolimatta vanhojen kuvien katselussa oli hyvien naurujen lisäksi yksi todella piristävä huomio: luojan kiitos tyylini on kehittynyt noista vuosista! 

Mikä on hauskin tyylijuttu, minkä olet löytänyt vanhoja kuvia katsellessasi? Entä mitäs pidit näistä asuista? ;) 

Seuraatko jo? Facebook / Instagram / Ota yhteyttä: lentoaskeleita@gmail.com

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Kai se on kaikilla niin, että vanhoista kuvista iskee etenkin se "apua mitkä vaatteet"! Mutta hei, se oli muotia silloin. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Mahtaakohan tämän hetken kuvia katsoa taas kymmenen vuoden päästä kaameassa myötähäpeässä? :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Ja apua kun katson noita kuvia niin epäilen vahvasti, että ei ollut kyllä muotia silloinkaan. :DDD

Saranda
Tyhjä ajatus

:D:D:D oon varmaan kamala ihminen mutta nauran ääneen hahaha! Mut kyl toi oli muotia, kun kattelen esimerkiksi isosiskoni vanhoja kuvia luultavasti juurikin noilta ajoilta, asut on lähes identtisiä! :D Samalla tavalla tosi matalavyötäröisiä farkkuja, isoja vöitä ja jostain syystä paljon keltaista...

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahaha hyvä että nauratti! :D Apua mitä aikaa pukeutumisessa nuo vuodet. Ja nyt kun sanoit tuon keltaisen niin sitä oli muuten varmaan joka toisessa löytämässäni kuvassa, jos ei muuten niin toin sitä sitten asuun kuin asuun sellaisen lötkön mokkanahkalaukun muodossa. :DDD

Saranda
Tyhjä ajatus

Lötkö mokkanahkalaukku :D:D:D hahahah

Vierailija (Ei varmistettu)

Jep, oli muotia silloin! Mulla taisi olla täsmälleen samanlainen ruskea hattu kun sulla tuossa kuvassa ja samoin bootcut-farkut tungettuna pohjepituisiin talvisaappaisiin :D Ja samoin aina leveä ruskea vyö käytössä. Muistan elävästi kun joskus 19-vuotiaana heiluin baarissa Onlyn liian kireissä matalavyötäröisissä bootcut-farkuissa (ei ollut rahaa Miss Sixtyihin eikä äiti suostunut ostamaan niitä) ja liian lyhyessä spagettiolkaintopissa siiderituoppi (aina pillillä) kädessä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahaa ollaan siis selvästi oltu molemmat tyylin aallonharjoilla! :D Ja voi apua mitä flashbackeja noilta vuosilta tulikaan kun mainitsit tuon pillillä juodun siiderin ja baariasusi, kuulostaa liaankin tutulta... :DDD

Mulla tulee kanssa se sama voi kun olin joskus laiha -tunne vanhoja kuvua katsellessa. Mutta herkuttelin kyllä silloinkin, joten kyllä se ikä vaan tuo niitä kiloja (melkein 20 kg!)

Noista muotivirtauksista. Just yks päivä sanoin mun miehelle, että silloin kun mä olin teini, niin räppäreillä oli tosi löysät vatteet. Sellaiset ihan ylisuuret. Kun katottiin siis jotain ohjelmaa, jossa en-nyt-muista-kellä räppärillä oli niin slimmit vaatteet. Varmaan niillekin nauretaan kymmenen vuoden päästä.

Elina U.
Lentoaskeleita

Niinpä, varmaan kymmenen vuoden päästä tämän hetken kuvat hymyilyttävät yhtä lailla? :) Katselin juuri lauantaina erään trendikkään pikkuputiikin asiakaskuntaa ja täytyy sanoa, että hitsi miten coolilta he näyttivätkään ysärivermeissään, paljon tyylikkäämmiltä kuin aitona ysäriaikana kukaan konsanaan! (Itse en tuohon trendiin taivu yhtään)

mungopapu (Ei varmistettu)

mulla olis toi sama farkkuhame mutta tummempana kuin kuvassa 3, mutta en mahdu ylläri, neljän lapsen jälkeen enää siihen :D ja ekan kuvan kaltainen nahkatakki löytyy myös, mutta ruskeana.. se on säästössä ihan vaan sillä että se on aitoa nahkaa ja ajan kulumaa ei huomaa (käytän sitä ehkä 10x vuosi..). :,D

Elina U.
Lentoaskeleita

Haha hauskaa, kyseessä taisi muistaakseni olla Onlyn farkkuhame? Itsellänikään ei olisi toivoakaan mahtua siihen, ehkä toisella jalalla! :DD Ja hei nahkatakithan (varsinkin aidot, omani oli muovia) ovat aina cooleja!

Elina U.
Lentoaskeleita

Haha hauskaa, kyseessä taisi muistaakseni olla Onlyn farkkuhame? Itsellänikään ei olisi toivoakaan mahtua siihen, ehkä toisella jalalla! :DD Ja hei nahkatakithan (varsinkin aidot, omani oli muovia) ovat aina cooleja!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.