Hyvä puoli vanhojen kuvien katselemisessa

Apua. Löysin eilen vanhingossa vanhan Skydrive-tilini kätköistä vuosina 2007-2009 sinne säilömiäni kuvia ja voin kuulkaas kertoa, että niiden katseleminen oli tuskallista. Ja koska olen sitä mieltä, että itseään ei pidä ottaa liian vakavasti (tai sitten minulta vain puuttuu itsesensuuri/itsesuojeluvaisto), jaan muutaman kuvan teidänkin kanssanne.

vanhoja_asuja.jpg

vanhat_asut.jpg

 

Heti kun olin päässyt yli ”miten mä olin noin laiha”-kysymyksestäni, herättivät kuvat monia muitakin pohdintoja. Esimerkiksi seuraavia:

Miksi niin monessa näkyi kymmenen sentin kaistale vatsaani?

Miksi värjäsin ja tupeerasin hiuksiani niin raskaasti?

Oliko tavoitteenani jonkinlainen piilogangsta-look?

Miten pystyin kumartumaan noissa farkuissa?

Mitä nuo poseeraukset ovat?

Mikä on tuo outo muovilaukku, jota roikotan niin monessa kuvassa?

Miksi tungin bootcut-lahkeet puoleen sääreen yltävien saapikkaiden sisälle?

Ja kaikkein suurimpana: mitä hemmettiä? 

 

Hetken mietiskeltyäni muistin vastauksen heti ensimmäiseen kysymykseen: silloin en vielä rakastanut näin paljoa pastaa, punaviiniä, juustoja ja croisantteja. Ja kävin viisi kertaa viikossa aerobicissa. Syy ei ole suinkaan se, että minulla on kaksi lasta vaikka niin haluaisinkin väittää, vaan ihan suoraan sanoen herkuttelijan luonteeni. 

Vastaukset muihin kysymyksiin ovat unohtuneet, mutta se ei haittaa, sillä en muista milloin olisin nauranut niin paljon kuin eilen noita kuvia katsellessani. Kaikista ”miksi en ole enää noin laiha”-kysymyksistä ja järkyttävästä myötähäpeästä huolimatta vanhojen kuvien katselussa oli hyvien naurujen lisäksi yksi todella piristävä huomio: luojan kiitos tyylini on kehittynyt noista vuosista! 

Mikä on hauskin tyylijuttu, minkä olet löytänyt vanhoja kuvia katsellessasi? Entä mitäs pidit näistä asuista? 😉 

Seuraatko jo? Facebook / Instagram / Ota yhteyttä: lentoaskeleita@gmail.com

Kommentit (13)
  1. mulla olis toi sama farkkuhame mutta tummempana kuin kuvassa 3, mutta en mahdu ylläri, neljän lapsen jälkeen enää siihen 😀 ja ekan kuvan kaltainen nahkatakki löytyy myös, mutta ruskeana.. se on säästössä ihan vaan sillä että se on aitoa nahkaa ja ajan kulumaa ei huomaa (käytän sitä ehkä 10x vuosi..). :,D

    1. Haha hauskaa, kyseessä taisi muistaakseni olla Onlyn farkkuhame? Itsellänikään ei olisi toivoakaan mahtua siihen, ehkä toisella jalalla! :DD Ja hei nahkatakithan (varsinkin aidot, omani oli muovia) ovat aina cooleja!

    2. Haha hauskaa, kyseessä taisi muistaakseni olla Onlyn farkkuhame? Itsellänikään ei olisi toivoakaan mahtua siihen, ehkä toisella jalalla! :DD Ja hei nahkatakithan (varsinkin aidot, omani oli muovia) ovat aina cooleja!

  2. Mulla tulee kanssa se sama voi kun olin joskus laiha -tunne vanhoja kuvua katsellessa. Mutta herkuttelin kyllä silloinkin, joten kyllä se ikä vaan tuo niitä kiloja (melkein 20 kg!)

    Noista muotivirtauksista. Just yks päivä sanoin mun miehelle, että silloin kun mä olin teini, niin räppäreillä oli tosi löysät vatteet. Sellaiset ihan ylisuuret. Kun katottiin siis jotain ohjelmaa, jossa en-nyt-muista-kellä räppärillä oli niin slimmit vaatteet. Varmaan niillekin nauretaan kymmenen vuoden päästä.

    1. Niinpä, varmaan kymmenen vuoden päästä tämän hetken kuvat hymyilyttävät yhtä lailla? 🙂 Katselin juuri lauantaina erään trendikkään pikkuputiikin asiakaskuntaa ja täytyy sanoa, että hitsi miten coolilta he näyttivätkään ysärivermeissään, paljon tyylikkäämmiltä kuin aitona ysäriaikana kukaan konsanaan! (Itse en tuohon trendiin taivu yhtään)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *