Ihana perjantaiuutinen Lilyssä ja DIY-hassuttelu

Ihan ensiksi haluan hihkua innosta, sillä huomasin tänään avatessani Lilyn, että blogipostausteni yläreunaan on ilmestynyt Lilyn ”suosittelemme”-vesileima. Vau! Olen niin iloinen tästä kunnianosoituksesta, että päätin ostaa ikkunalaudalle kukkia viikonlopuksi vaikka lähdetäänkin jo sunnuntaina livohkaan täältä. Kiitos kaikki te ihanat jotka minua suosittelitte, ja Lilyn toimitukselle kiitos tästä kunniasta! <3

Perjantain hassutteluksi päätin osallistua Mindekan hauskaan DIY-haasteeseen eli pikaiseen makeoveriin. Haasteen ohjeena on ottaa amerikkalaisista muodonmuutosohjelmista tuttu mahdollisimman ankea ”ennen”-kuva, ja vastapainoksi oikein huoliteltu ja iloinen”jälkeen”-otos. Täältä pesee!

2013-12-13_joulukuu_2013.jpg

Ennen: Hiukset yön yli nukkuneella letillä, collegehousut sekä raskauden aikainen trikoopaita. Harmaata. Tavoittelin mahdollisimman masentunutta ilmettä, mutta synkkismutristelu peilin edessä kameran kanssa alkoi väkisinkin tökkimään suupieliä.

Jälkeen: Punatut huulet, hiukset kiharalla ja uusi rakkauspipo päässä. Lemppariponchoon kääriytyneenä on helppo hymyillä talvipäivänä.

Aikamoinen makeover. Kannattaa kokeilla! 😉

Paljon sinihomejuustoa, pipareita ja glögiä viikonloppuunne toivoen <3

-R

PUS!

Kommentit (22)
  1. Heeei, onnea leimasta 🙂 

     

    1. Kiitos kovasti! 🙂 Olen kyllä edelleen niin otettu, että tämä minunkin tekeleeni saa kantaa tuota leimaa, vau!

  2. Suuren suuret onnittelut leimasta! 🙂

    Ihana tuo makeover-juttu. Mä meinasin itekin osallistua, mutta pidin kuitenkin vielä naamani piilossa. 😀

    1. Kiitoksia kovasti! 🙂 <3 Aika hauska toi ”makeover” kyllä, voihan sen toteuttaa myös vaikka ihan vaan vaatetasollakin. 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *