Ihmisten kirjoissa

Lentoaskeleita

Huh. Kuten tuolla facebookin puolella kirjoitinkin, niin blogi on pysynyt muutaman päivän hiljaisena superflunssan vuoksi. Tuntuu vaan jotenkin vähän samalta aloittaa vuoden ensimmäinen postaus sanoilla "olen tärissyt kuumehorkassa ja otsaa on nakuttanut minivasara", kuin että kirjoittaisi upouuteen ja typötyhjään kalenteriin ensimmäisenä "hammaslääkäri" tai "uusintatentti". Niinpä en ole sanonut mitään virtuaalisesti, vaan syönyt peiton alla hiljaa buranaa ja mumissut, että äiti ei olis tänään heppa pojan keikkuessa selässäni. (Miksi minulla ei ole noin kaksivuotiaan energiaa sairastaessani?)

Tänään flunssa on päivän mittaan kuitenkin tuntunut irrottavan otteensa sekä minusta että pojasta. Ollaan puuhailtu kaikkia parantumisjuttuja, kuten minä olen muotoillut kulmani monen päivän tauon jälkeen (aloin näyttää jo aika... hassulta.), avattu makkaristakin verhot, tuuletettu koko asunto, kerätty Muumi ja Puuha-Pete -dvd:t takaisin laatikkoon ja levitetty lelut ympäriinsä, sekä leivottu Hertan kotsanreseptillä sämpylöitä. Tarjottiin meitä monta päivää passanneelle miehelleni mahdollisuus päikkäreihin ja herätettiin sämpyläntuoksuun. Ai että mikä supervaimo-olo minulle tuli, ottaen siis huomioon leipomistaitoni/innokkuuteni... Ja tulipas muuten hyviä sämpylöitä! Onnistui hyvin pikkuisen apurinkin kanssa, joka oli aivan haltioissaan koko leivontaprosessista.

Kiitos muuten Tessa ja Kain tuosta joululahja-essusta! Poitsu tykkää siitä niin kovasti, että haluaisi käyttää sitä ihan muutenkin. 

Nyt lähden varovaiselle iltakävelylle koiran kanssa nuuhkimaan ulkoilmaa. Kyllä se tästä taas alkaa sujua!

Pysykää terveinä murut, ja nauttikaa pitkästä viikonlopusta!

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitoksia, terveiset tuli perille nimitttäin täällä on jo koko ajan parempi ja parempi olo! :) Flunssat on kyllä kurjia, ja vielä kurjempaa on se kuinka tuo poitsu on sairastanut kaikki mahdolliset korvatulehduskierteet ym, jatkuvasti pikkuinen kipeänä... :/ Jospa uusi vuosi toisi kuitenkin terveyttä tänne! :)

Tuli kyllä tosi herkullisia sämpylöitä, simppelit jutut tomii aina! <3

annakarin
Anna Karin

Mä oon kokoajan luullu, että tykkään sun Facebook-sivusta, mutta enpä näköjään! Ilmankos ei ole tullut ilmoituksia siellä uusista postauksista tai mistään, haha.

Paranemisia! Ajattele positiivisesti - sairastatte tuollaiset hölmöt flunssat pois heti vuoden alkuun, niin koko loppuvuonna ei sitten tarvitsekaan sairastaa. :-)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos piristävästä kommentista! :) Kyllä tämä nyt alkaa olla jo voiton puolella, ehdottomasti. Ja toivotaan tosiaan että nyt olisi sairastettu sitten jo koko vuoden edestä! Tervetuloa facebookiin kanssa <3

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kivaa, että olo on jo parantunut. :) Alkoi yhtäkkiä tehdä aivan hallitsemattomasti mieli sämpylöitä. Ollaan vaan juuri lähdössä reissuun, joten eipä tuu sämpylöitä tänään. Josko innostus jäis päälle ens viikkoon saakka?

Kommentoi