Instagrammailtaisko?

Vai pitääkö sanoa että instaillaanko? Vai eikö kuulu sanoa kumpaakaan? 😀 Viime aikoina minulle on selvinnyt mikä on hashtag (ja kuulin myös mikä on #belfie, mutta täytyy sanoa, että tykkään enemmän #pässieistä), joten tämä kertoo varmaan jotain siitä, kuinka pihalla olen koko instagramista. Kuitenkin jotkin älypuhelinvoimat päättivät, että minun tieni lumialaisten kanssa loppuivat nyt kahden samalla tavalla hajonneen puhelimen jälkeen ja kädessäni on iPhone, joten nyt on aika somesivistää itseäni ja tutustua instagramiin.

Meidän meininkiä löytyy siis tästä lähtien myös instagramista nimellä @lentoaskeleita

kuva.jpg

Täytyy myöntää, että tämän jutun kanssa kävi nyt vähän niin kuin aikanaan haaremihousujen ja tuulitakkien, eli enpä olisi uskonut tuonne tieni vievän. Mutta tässä sitä ollaan, ihan pihalla vielä, mutta tulkaahan kurkkimaan!

Minä tahtoisin myös löytää seurattavia, joten jos sinulla on instagram, paljasta se minulle heti!

 

Kommentit (13)
  1. Olin vielä syksyllä vahvasti sitä mieltä, että en tee oikeasti mitään älypuhelimella tai sen sovelluksilla. Sitten sain joululahjaksi Lumian, ja kuukausi sitten liityin Instagramiin. Ei ole paluuta, ei. 🙂 @mariavarietyshow

  2. Kiitos kaikille, tässähän löytää vaikka kuinka vakoiltavaa instagramiin! 🙂 Lisää vaan! Olen jo onnistunut koukuttumaan tuohon palveluun täydellisesti alle kahdessa päivässä… o ou.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *