Ja niin meille muutti Monkiötökkäperhe

Meillä on ihan supertiukka linja kaiken krääsän ostamisen suhteen, ihan nollatoleranssi. Kun kerran täällä on niin hemmetin ahdasta, väliaikaista, eikä säilytystilaa ole nimeksikään, ollaan miehen kanssa päätetty että me ei tällä hetkellä tarvita yhtään tavaraa tänne (no siis vaatteita ja kenkiähän ei lasketa tavaroiksi.…). No nyt kävi niin, että minä vähän lipsuin tästä. Enkä ostanut edes mitään supersiistiä kirppislöytöä joka oli vaan niin löytö että se oli pakko ostaa, jotain Marimekon tai Iitalaan makeaa sisustusjuttua, ei, minä ostin pehmoleluja.

ikmot_ja_essiet_003.jpg

Mutta kun ne oli vaan niin söpöjä! Niillä on sitäpaitsi luonteenpiirteet, Monokomi, Ikmo ja Moluna on ihan kuin meidän perhe! Phocahispida ymmärsi minua onneksi oikein hyvin tämän asian suhteen, ja kärsivällisesti hypisteli kanssani aika tovin Monkissa pehmoötököitä. 

ikmot_ja_essiet_006.jpg

ikmot_ja_essiet_007.jpg

ikmot_ja_essiet_009.jpg

Arvaatteko kuka on kuka? 😉

Minä olin ihan fiiliksissä näistä kavereistani, ja soitin miehellekin että hänelle on sitten hauska yllätys. Olisitte nähneet hänen ilmeensä kun vedin kassista kolme pehmolelua. 😀 Hän ei ollut ihan samalla aaltopituudella kanssani näiden tarpeellisuuden suhteen (ja varmisti tiedänkö mitä yllätys tarkoittaa! 😀 ), eikä varsinkaan sen että juuri näiden kohdalla rikoin sitä ”ei mitään ylimääräistä tavaraa” -sopimustamme… 

Sitä saa mitä tilaa, mies nimittäin kiikutti minulle vastavuoroisena ”yllätyksenä” kotiin tämän:

wp_000706.jpg

Onkohan meillä jotenkin outo huumorintaju, nauroin tuota kissapalloa aivan vedet silmissä. 😀 Poika sen sijaan ihastui Hello Kittyyn, se ei ole ollut ollenkaan niin pelottava kuin vapun hirmupallo

Onko kukaan muu hurahtanut vahingossa Monkin pehmoleluhyllyn äärellä? 😀 

Joskus saa hiukan lapsettaa.

T. Moluna

Ps. Essie-arvonta vielä tämän illan auki! 🙂

 

Kommentit (6)
  1. No eikö ookin!! 😀

  2. Jes! Pakko näyttää nämä kommentit miehellekin todisteena että en ole ihan ainoa joka näistä villiintyy. 😉

    Ella F, Ai teillä sama linja? No ehkä sitä rajanylittämistä kannattaa säästää johonkin IHAN pakkosaada-juttuun. En tajua, en lipsu yleensä minkään kohdalla, mutta näitä en vaan voinut vastustaa. Siellä Monokomi, Ikmo ja Moluna vaan tuijottivat minua enkä VOINUT jättää niitä kauppaan!

    phocahispida&HelloAochi Ikmo on kyllä ihan ykkönen! Meillä tuo rautaisuus edustaa perheen pienintä. 😀

    Silkkitassu Siis no juuri näin, ihan must have!!! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *