Juhla itsenäisyydelle

itsenaisyyskollaasi.jpg

Eilen illalla veimme poikamme muutamaksi tunniksi hoitoon serukkunsa luo ja suuntasimme mieheni kanssa käsikynkkää ystävillemme syömään. Käsikynkässä kulkemiseen on meillä nykyään sellaisen romanttisen puolen lisäksi ihan käytännön syy, nimittäin minun kulkuni on jo nyt välillä sangen kilpikonnamaista. Oli aivan mahtava idea virittää itsenäisyyspäivän vastaanoton kotikatsomo ystäväni luokse ja ravintolaillallisen sijaan kokkailla kotona! Illan menu suunniteltiin muutaman tekstarin avulla viime viikolla, me toimme alkuruuan ja jälkkärin, isäntäväki loihti pääruuan. Ystäväni syntymäpäivät osuivat vielä melkein samalle päivälle, niin meillä olikin sitten syytä juhlaan ja lupa herkutella oikein pitkän kaavan mukaan. Olisi kivaa järjestää useamminkin tällaisia kotikokkausiltoja.

Pyysin miestäni nappaamaan kuvan ensimmäisestä hankkimastani äitiysvaatteesta (jos niitä farkkuja ei lasketa), nimittäin mom2momin pitsisomisteisesta mekosta/tunikasta. Ensi kerralla kun yritän toteuttaa jonkinlaisia ”asukuvia” täällä blogissa, lupaan tehdä sen vain valoisaan aikaan, sillä eipä tuo mustavalkoisuus huijannutkaan valotusongelmia niin hyvin kuin kuvittelin. Olen pikkkuhiljaa hyväksynyt sen, että tällä vatsankasvutahdilla ne äitiyspuolen vaatteet taitavat tulla ihan oikeasti tarpeeseen, enkä välttämättä pärjää koko odotusaikaa ihan vain pitkillä alustopeilla ja omaa vaatekaappiani muuntelemalla. Voihan ne sitten myydä tai laittaa kaverille kiertoon odotuksen jälkeen, mutta olisi ihan hulluutta yrittää sinnitellä koko talvea takeilla, jotka eivät mene enää kiinni tai joiden kanssa ei vaihtoehtoisesti voi hengittää. 

Nyt hörppään vielä kupin aamupäivällä Tallipihalta ostamaani jouluteetä ja vakoilen blogeista, mitä mieltä muut olivat itsenäisyyspäivän pukuloistosta! Minun suosikkini oli ehkä se Outi Pyyn suunnittelema kahvikapseliluomus ja sitten pidin kovasti Hanna Koivun mustasta simppelistä lookista.

Kommentit (2)
  1. Mun suosikki oli Hanna Koivu. Niin elegantti!

    1. Todellakin, oikea malliesimerkki siitä kuinka simppeleihin klassikkojuttuihin luottamalla pötkii varmasti pitkälle, ihan täysi kymppi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *