Kesälista

Lentoaskeleita

Jaahas. Tänään olen kävellyt ekaa kertaa paljain jaloin pihalla, haistellut sitä ihanaa nurmikonleikkauksen bensan ja ruohon yhdistelmää sekä käräyttänyt ruman painijanselkärajan jumppatopista niskaani (miten ihminen voikaan olla näin hölmö). Ja sehän meinaa vain sitä, että on taas kesälistan aika.

1. Tahdon laittaa ruokaa ulkona aina kun se on mahdollista, sekä opetella tekemään jotain hyviä ja terveellisiä grilliherkkuja. 

2. Aion hankkia polkupyörääni oman istuimen poitsulle, sillä me sitten huristellaan kirjastoon, rannalle, jätskille ja kirppiksille.

3. Tahdon käydä ainakin yhdessä ulkomusiikkitapahtumassa, tanssia jossain huitulamekossa ja juoda kylmää valkkaria.

4. Teen joka sadepäivä sämpylöitä tai piirakkaa, ja kutsun sitten kavereita syömään ne.

5. Vien poikani merelle, ja opetan ettei maailmasta löydy upeampaa asiaa.

6. Opettelen juoksemaan.

7. Jokaisena aurinkoisena ja lämpimänä aamuna meillä syödään aamiainen ulkona, piste.

8. Lähden mieheni kanssa treffeille Turkuun.

9. Käytän sitä aurinkorasvaa...

10. Otan kameran aina mukaan laukkuun jos vain suinkin mahtuu ja opettelen kameran toimintoja.

Toivon siis paljon hyvää ruokaa, perheen kanssa yhdessäoloa, rentoja aikatauluja, ystäviä ja aurinkoisia päiviä. Vietän kesän kotona poikani kanssa, joten tällä päätöksellä ei shoppailla ylenpalttisesti, oteta äkkilähtöjä tai reissata montaa hotelliyötä, mutta se ei haittaa yhtään. Eiköhän kaikki tärkein ole tässä kasassa.

Miltä teidän kesälistat näyttää? :)

Ps. Meillä on ollut melkoinen viikonloppu, huh. Siihen on mahtunut yhdet taloyhtiön pihatalkoot, piipahdus Minumuotikirppiksellä, yksi äkillinen vatsatauti (joka iski juuri kun ystäväperhe oli istuutunut pöytämme ääreen), parantuneella poppoolla sunnuntaina lisää pihahommia ja lopulta rauhallinen grillailuilta naapurissa.

Kommentit

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Oh, oot niin hehkeänä tossa ekassa kuvassa :)

Meitsin kesälista tiivistyy yhteen kohtaan: 1. ole ulkona.

Tossakin on jo haastetta kerrakseen tälläselle datarille :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos! :) (Mies tosin kertoi vasta kotona, että by the way tosta mekosta näkyy auringossa täysin läpi, kiva. )

Mutta toi onkin ihan paras tiivistys, sillä toihan pitää sisällään oikeastaan kaikki makeat kesäjutut! 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hmm, pitänee varmaan joku päivä tehdä itsekin kesälista. :) Tosin sitten kun alan sitä miettiä, niin varmaan siihen sisältyy vaan jotain remonttihommia. Kauheen masentavaa. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

No mutta hei eihän remonttihommat ole välttämättä ollenkaan huono juttu! Kunhan yrittää omaksua mahdollisimman rennon asenteen... ;)

Vau mikä vauva!

Örgh mun kesälistassani on kandia, kypsäriä, verkkokurssia ja pari tenttiä. Nyt mua alko itteekin masentaa :( Toivon kyllä että viim heinä-/elokuussa ois sellasta että voi olla vaan, toisaalta musta tuntuu että kun on tottunut siihenm että kun aina on jotain "pitäis"-juttuja opintojen tiimoilta, niin osaako siitä päästää irti vai keksiikö kuitenkin jotain. Tai kokeeko huonoo omatuntoo jos onnistuiskin.

Sori, olipa ankee kommentti sun ihanaan kesäpostaukseen :D

Mun kesälistan vois siis edellä olevaa lukuunottamatta kans tiivistää, "nauti" :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Apua nyt taas mulle iski sellainen huono omatunto, kun itse ajattelin vaan pari kurssia suorittaa kesällä ja toinen noin ahkerasti suunnittelee vaikka mitä! :D Mutta älä ihmeessä masennu, jos saat nuo kaikki tehtyä, syksyllä nimittäin todellakin kiität itseäsi reippailusta. Mutta kesälistan nauti-osuus kuulostaa myös oikein hyvältä ja tarpeelliselta. :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Harmi että asutaan niin kaukana, ettei päästä sadepäivinä teille syömään sämpylöitä tai piirakkaa :D

Ihanan kuuloinen kesälista! Pitää varmaan itsekin rukata samanlainen, muistuttelemaan mitä kivaa kesällä voi tehdä. Itse joskus ahdistun, jos tulee syystä tai toisesta tunne, että kesäpäivä menee "hukkaan". Tällaisen listan avulla sen voi välttää, kun sitten syksyllä huomaa että tulihan sitä tehtyä. Ja tärkeää on siis listata myös sellaisia asioita kuten "ulkoiluta kissoja", "kerää metsästä kiviä" :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Noihan on juurikin niitä tärkeimpiä! <3 :D Meillä voisi vaihtaa kivet kävyiksi, sillä pojan suosikkijuttuja on ehdottaa hiekkalaatikolla, että lähdetäänkö metsään keräämään käpyjä. Listaaminen on hauskaa ainakin! :)

Ja on todellakin harmi, että asutte niin kaukana! Mutta jos saat siltä suunnalta vaikka jonkun reissukaverin jonka kanssa automatka taittuisi nopeasti, niin eikö kesäretki Nokialle kuulostaisi houkuttelevalta? ;) 

Ella F.
Siperian Ella

Joo, Iksu! Lähdetään retkeilemään :)

(ja kohta lounaalle)

Elina U.
Lentoaskeleita

Noniin! Otan tämän sitten lupauksena!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Joo, lähdetään!!

Elina U.
Lentoaskeleita

Olipa ihanan kesämäinen lista, kävin heti kurkkaamassa!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Olipas ihana lista! Mullakin on koko ajan mielessä vaikka mitä kesäistä tekemistä ja rakastan listojen kirjoittamista, joten täytyy itsekin laatia oma lista. Siihen taitaa tulla tärkeimmäksi kohdaksi: synnytä...

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahahah siitähän on oikein hyvä lähteä. Sen jälkeen lista täyttyykin sitten monenlaisesta, mutta mikäs sen ihanampaa kuin torkkua päikkäreitä varjossa vauvan kanssa. Tsemppiä loppuodotukseen! :)

Noorasisko
SMTHNG GOOD

Kiva idea tämä lista, innostuin heti :)

Mun kesälista on täällä: http://www.lily.fi/blogit/smthng-good/kesalista-2014

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiva kun linkkasit omasi, näitä on ihana lukea! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Laitapa vaan, mutta ihan aurinkoisellakin säällä täältä saa mm. jätskiä. ;) Eikös teillä olekin auto käytössä? Tänne hurauttaa sieltä teidän hoodeilta vartissa. :) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Tervetuloa vaan! :)

Suvi K.
Sisunainen

Hauska idea! Kun toimitus kerran käski, naputtelin minäkin.

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiva kun linkkasit, menenpä heti kurkkaamaan! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kivaa että päätit tarttua ja kiitos kun linkkasit oman listasi- niin tykkään lukea näitä! :) (tulee edes vähän kesäinen olo tämän ihmeen talven keskellä)

eviela
NOT A Wonderland

Ei mitään! Hauska haaste niin oli pakko tarttua ;)

Terv. Entinen kodama

Mietin, mitä kaikkea haluaisin tehdä kesälomallani Suomessa, ja muistin tämän jutun :) Täällä siis minun listani!

Kommentoi