Kesän 2014 tempo tuntuu tältä

Lentoaskeleita

Kiitos Kasvukäyrillä-blogin MinEnan, minäkin puran nyt kesätemponi tänne blogiin. Tältä se näyttää:

Päivän suunnitelma: Saavuimme aamupäivällä Raumalle ja päivään on kuulunut lyhyt kaupunkikierros (onpa Vanhaan Raumaan tullut paljon uusia kahviloita/ruokapaikkoja sitten viime käynnin!), lasten uima-altaassa pluttaamista ja ulkona hengailua.

Lounaani tulee koostumaan: Söin sen jo, joten se koostui uusista perunoista, lohesta ja fetajuustosalaatista.

Viime yönä näin unta: En muista viime yön unta, mutta edellisyönä näin unta, että kaapissani oli vaikka mitä hienoja vaatteita, joita en ollut vaan koskaan ennen huomannut. Vitsi kun aamulla harmitti. :D

Eilen tapahtui seuraavaa: Kävin ystäväni uudessa kodissa, joka sattui olemaan tyylillä kunnostettu vanha maatila suuleineen ja omenapuupuistoineen. Huokailin ja hihkuin ihastuksesta koko vierailun. 

Päivän asu: Noa Noan mekko:

Lempparibiisini juuri nyt: Lana Del Reyn Brooklyn Baby: "They think I dont understand/ The freedom land of the 70`s/ I think I`m too cool to know ya/ You say I`m like the ice I freeze/ Im churning out novels like Beat poetry/ On ampetamines" Fiilistelen Lana Del Reyn uusinta albumia aivan täysillä. Myönnän, että ensi kuulemalta en täysin syttynyt, mutta siihen vaadittiin vain yksi pitkä kävelylenkki korvanapit korvilla ja lyriikoiden tarkempi kuuntelu- vitsi mitä biisejä! Tämä uusi synkempi albumi on jotenkin niin ihana: vähän sellaista keskisormi pystyssä, anteeksipyytelemättä kirjoitettua melankoliaa, joka pääsee ainakin minun ihoni alle. Oli biisit ja brändi laskelmoituja tai ei, olen fani.

Tänä kesänä olen oppinut jotain uutta: En olekaan niin surkea leipomaan kuin olen luullut.

Seuraavat pippalot joihin olen menossa: Nyt tälle kotihiirelle on luvassa juhlaa juhlan perään: viikonloppuna käymme mieheni kanssa Tammerfesteillä ja seuraavana viikonloppuna vietän tyttöjen iltaa. Ja jos ehkä hiusmurtunut varpaani (?) sallii, aion a) pukea kengät (en niitä remmisandaaleja, joista olen joutunut avaamaan soljen auki varpaan kohdalta) b) ne kengät voisi olla jopa korkkarit ja c) laittautua pitkästä aikaa niin, että kuuntelen samalla musiikkia ja vieressäni on lasillinen Pongràczia.

Juuri nyt minua ärsyttää: Etten osaa taikoa yhtä taivaallisia maitokahveja keittiössä kuin Ella F.

Toisaalta haluan suositella: Hölläämistä. Kulkemista ulkona kengättömänä, myöhään valvomista, herkuttelua. Sitä jos lapsi löytää pihalta kastelukannun, jolla hän haluaa leikkiä, niin ettei alakaan varoittelemaan vaatteiden kastumisesta vaan katselee kuinka suuri riemu kastelukannun vesisuihkusta irtoaa. On kivempi sanoa, että noh, kesä kuivaa minkä kastaa, kuin varopas kun siitä voi vaatteet kastua.

Haastan mukaan Emmin ja Ella F:n.  ja kaikki muut, jotka eivät ole vielä kesätempoilleet blogeissaan.

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Papyli! <3

Ella F.
Siperian Ella

Haaste kopattu :) Hei, me ostettiin just taas uusi pannu, mä testamenttaan jonkun niistä vanhoista sulle :D Ei siihen kahvinkeittoon paljoa muuta tarvita. Pauligin Parisienne toimii mutteripannussa oikein hyvin myös!

 

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee!! Wuhuu! *tuulettaa ääneen* Voi kiitos ihana Ella! <3 Mä ehdin jo unohtaa ton Parisiennen, kahvihyllyllä pyörin tuossa ihan, että "mitä se Ella silloin suosittelikaan"...

Ja kivaa että nappasit haasteen!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Eli mä en oo ainut kenet Ella on saanut hurahtamaan noihin herkkukahveihinsa! :D <3

Ihana kesä-sinä! :)

Ella F.
Siperian Ella

No niin, odottakaas kun saan tän pyykkikaaoksen selätettyä, niin tuutte sitten tas kahville ja kakulle tänne meidän huvikumpuun :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo, kivaa! :) Ja te kans meille!!

canada viagra (Ei varmistettu) http://ifufren.com/link.php?url=http://tinyurl.com/qzzl5nf

An intriguing discussion is definitely worth comment.
I do think that you should publish more about this topic, it
may not be a taboo matter but usually people do not talk about these subjects.

To the next! Best wishes!!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Nää tempoilut on aika ihania. Pitää kattoa, jos joku päivä jaksais itekin. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Ehdottomasti! :) Olisi kivaa lukea teidänkin ilmeisesti myös hyvin letkeästä kesätemmosta. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Mäkään en alkuun syttynyt, mutta tosiaan- anna mahdollisuus vielä! Se vaatii alkuun vähän pureksintaa. Jotenkin se West Coastin musavideo avaa tosi hyvin sitä levyn tunnelmaa (lukuunottamatta sitä loppuvideon punaisena palavia välähdyksiä, niin iso alleviivaaminen ei olisi enää tarpeen). Mä kuuntelin albumia aika synkissä fiiliksissä, ja sitten huomasin tosi paljon kaikkia hienoja pieniä yksityiskohtia, kuten sen matalan miesäänen yhtyminen lauluun ihan Brooklyn Babyn lopussa, twistejä lyriikoissa ym. Jotenkin ne biisit toimivat vähän niin kuin portteina toisiinsa. Tosi synkkää ja sellasta itsetuhon romantiikkaa. Mulla oli aika sama alkureaktio, mutta nykyään kuuntelen ihan non stop (miehen riemuksi...).

Asikaine
Asikaine

Heip! Koska viimeksi kommentoin Nokia-postaustani, että sulla oli mennyt Tehdasaaren tapahtuma aivan ohi, tulin tänne muistuttamaan Tehdassaaren tulevasta tapahtumaviikonlopusta :)

Hyvää kesää!

Nokian Tehdassaaressa Tehdas 108 tapahtumaviikonloppu 8.-9.8.2014- ohjelmassa musiikkia, taidetta, ulkoilmaelokuva Nokian Tehdassaaren Luovassa Keskuksessa, Tehdas 108:ssa,  järjestetään 8.-9.8.2014 tapahtumaviikonloppu. Perjantaina ohjelmassa on mm. ulkoilmaelokuva ja lauantaina Tehdas 108 Varjofestissä nähdään useita kotimaisia artisteja ja nautitaan taiteesta. TEHDAS 108 - ULKOILMAELOKUVA PE 8.8.2014 Perjantaina 8.8.2014 Tehdassaaren Luovan Keskuksen piha- alueella järjestetään ulkoilmaelokuvanäytös. Illan elokuva on draamakomedia Kekkonen tulee! Paikan päällä voi nauttia anniskelualueen virvokkeista sekä väliaikatarjoiluista. Lisäksi taidenäyttely PAST & PRESENT on avoinna Tehtaan 2. hallissa klo 21.00-22.00. Elokuvan jälkeen alueella voi jäädä nauttimaan Tehdassaaren viikonlopputunnelmasta. Ovet aukeavat klo 21.00 ja elokuva alkaa noin klo 22.15 (Tilaisuus päättyy klo 01.30)Tapahtuman järjestää Kiertävä elokuvakerho Filmipyörä ry:n, Nokian Kaupunki,Tehdassaaren Osuuskunta ja Tehdassaaren Tuki ry. Lipun hinta 8 € TEHDAS 108 VARJOFEST LA 9.8.2014 Lauantaina 9.8.2014 Tehdassaaren Luovassa Keskuksessa järjestetään̈ vaihtoehtoinen ja eksklusiivinen musiikkitapahtuma TEHDAS 108 VARJOFEST, jossa lavalla nähdään Yona, The Boogie Soul Band, Hukka ja Mama ja Anton Morozov. Tarjolla on myös illallista, anniskelualueen virvokkeita, muuta ohjelmaa ja taidenäyttely PAST & PRESENT on avoinna Tehtaan 2. hallissa klo 17.00-19.00. Aikataulu:Klo 17-19 Festivaali-illallinen ja taidenäyttely PAST & PRESENT on avoinna 2.hallissa
Klo 18 Anton Morozow. Klo 20 Hukka ja Mama. Klo 21 Yona. Klo 23 The Boogie Soul Band.Klo 01.30 Tilaisuus päättyy, jolloin tapahtumasta on ilmainen bussikuljetus Tampereen keskustaanLipun hinta: 8 €  / Festivaali-illallinen: 10 € / Ennakkolippu (sis. illallinen): 15 € .Ohjelmasta ja ennakkolipunmyynnistä tarkemmin: http://www.tehdas108.fi/varjofest/ Tapahtuman järjestävät Tehdassaaren Osuuskunta ja Tehdassaaren Tuki ry. Tehdas 108 on yhteisöllinen työtila sekä kulttuurikeskus tunnelmallisessa tehdasmiljöössä. Tehdassaari sijaitsee Nokian keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Saapumisohjeet ja TEHDAS 108 -tapahtumista tarkemmin: http://www.tehdas108.fiwww.facebook.com/groups/tehdassaariprojekti 

Asikaine
Asikaine

Kiva muotoilu tuli tähän infoon, kun copy pastesin. Klikkaa jotain linkkiä tuosta soopasta, niin pääset ehkä ilman pään sekoamista tsekkaamaan, mistä kyse..

Sorrilainen!

Elina U.
Lentoaskeleita

Vau, kiitos kauheesti, että tulit infoamaan! Olin heti alkuun, että JES täälläkin tapahtuu KERRANKIN jotain siistiä (joka ei mene multa tiedonpuutteen vuoksi ohi), sitten olin, että NOUU, olen juuri tuolloin reissussa! Mutta, jos esim. reissupäivämäärät muuttuvat vielä tms, niin sitten plan b:nä suuntaan tuonne ehdottomasti. Tulipas silti kiva mieli, kun muistit kommenttini ja tulit vinkkaamaan tästä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.