Kesäopiskelua ja muita kuulumisia

Heippa taas, jälleen terkkuja Raumalta! Eipä meidän remmi montaa päivää taaskaan paikallaan pysynyt. Tällä kertaa minut ja poikani johdatti äidin herkkuruokien äärelle opiskeluavun tarve. Minä, joka niin olen kailotellut olevani lomalla, on jättänyt sanomatta ääneen sellaisen pienen seikan kuin kessäkurssi,  jonka DL sattumoisin on 15.6. Nyt meinasin kirjoittaa, että hups juuri nyt vasta muistin tuon kurssin, harmi kun jäi näin viime tinkaan. Jos olen kuitenkin ihan rehellinen, minä yksinkertaisesti meinasin jättää koko kurssin tekemättä, sillä kiinnostukseni opiskeluun tässä lomahuumassani on ollut tasan nolla.

kesakuu13_013.jpg

Oli hyvin hyvin lähellä, etten olisi puolihuomaamatta jättänyt koko kurssia sikseen. Tuskailin eilen miehelleni, että no nyt on jo liian myöhäistäkin, en enää ehtisikään, mistä saisin näin nopeasti kirjat, nekin on varmaan lainassa, jne jne. Hän sanoi, että voin jättää opintokokonaisuuden uupumaan yhdestä kurssista olkia kohauttamalla ja todeten, etten edes yrittänyt. Tai sitten voin ”lopettaa saappaat jalassa ja sanoa että ainakin puursin täysillä”.

Joten tässä sitä naputellaan läppäriä vanhempieni ”pikkuterassilla”, äiti leikkii pojan kanssa ja isäni lähti hakemaan kirjastosta laiskurityttärelleen tarvitsemiani kirjoja. <3 Kyllä minä nyt yhden kurssin tässä parissa päivässä läpi vedän, varsinkin kun minulla on tällaiset tukijoukot. Yötkin on valoisia sitä paitsi, ja oma vikani että tässä näin kiireellä tätä teen. Sitten kun pääsen tarttumaan siihen lupailemaani aiheeseen ”opiskelu ja äitiys”, voisin oikeastaan kirjoittaa vain siitä kuinka mahtavat tukitiimit minulla on taustalla.

kesakuu13_011_0.jpg

Minulla on opiskelukaverina täällä tällainen pieni kesää innokkaasti nuuskutteleva vartija.

Olisimme suunnanneet tänne päin viimeistään huomenna muutenkin, sillä huomenna otan käyttöön äitienpäivälahjani. Kuka muistaa? 😉 IIK!

Aurinkoista loppuviikkoa! 🙂

Kommentit (4)
 1. No oho, hupsista! Mun kalmanrajat lepää onneksi vasta elokuulla molemmille kursseille, ja sen jälkeenkin oli muistaakseni vielä yksi palautusmahdollisuus. 

  Mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä, ja kun sulla on vielä taustajoukotkin hyvässä valmiudessa, että kaksi päiväähän on ruhtinaallisesti aikaa 🙂

  Tsemppiä!

  1. Kiitos, kyllä tällä aikataululla ja näillä taustajoukoilla yhden kurssin saa kasaan milloin vaan! Ja siis DL 15.6 tarkoittaa ehdottomasti lauantai-iltaa, kello 23.59 mielestäni… 😀

 2. Aina kannattaa yrittää! 🙂 Äitienpvlahjan osalta pakko sanoa, etten tiedä mistä puhutaan. Muistaakseni en tosin ollut vielä sitä aikaa blogiasi löytänytkään? Ja ihana oikeasti, että teillä on tuollaiset tukijoukot. Kaikilla sellaisia ei ole, esimerkiksi joskus tulevaisuudessa meillä ei tällaista ole odotettavissakaan. Siinä yksi lisä syy, miksi meillä lapsien hankinta saa odottaa vielä vuosia. Mutta pärjäämme varmasti ko sen aika koittaa 🙂

  1. Ymmärrän kyllä, että ollaan tosi onnekkaita kun meillä on niin läheinen ja avulias tukiverkosto. Täytyy muistaa sanoa heillekin useammin, kuinka paljon heitä arvostan. Varmasti tekin pärjäätte kuitenkin jos teidän perheluku tulevaisuudessa kasvaa, aina sitä sopeutuu tilanteeseen sitten.

   Laitan heti fb:hen vinkkiä huomenna mitä tapahtuu! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *