Kivoja uutisia ohuthiuksisille: NIOXIN -arvonta!

Jes nyt se varmistui, kaksi teistä lukijoistakin pääsee kokeilemaan NIOXIN-tuotteita! Kerroin edellisessä postauksessani NIOXIN-illasta johon osallistuin, ja syistä jotka ovat omalla kohdallani johtaneet niinkin ärsyttävään juttuun kuin hiusteni ohentumiseen. Toivon tosiaan, että hiukseni alkaisivat voida hiukan tuhdimmin tämän kokeilun myötä. Nyt tuon illan järjestäjät lupasivat, että saan arpoa teillekin kaksi pakettia, jee! 

Molemmille voittajille napsahtaa seuraavat tuotteet:

– Oman hiustyypin mukainen Hair System Kit (eli Cleanser, Scalp Revitaliser ja Scalp Treatment)

-Deep Repair Hair Masque

-Hair Booster

kesakuu13_006.jpg

Yhden paketin arvo on noin 88 euroa.

Näiden avulla hiustenhoitorutiinit sujuvat seuraavasti: Shampoopesu huolellisesti vaahdottaen Cleanserilla, Scalp Revitaliser-hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin ja huuhtelu, ja vielä lopuksi hiuksiin hierotaan jätettävä Scalp&Hair treatment (joka sisältää muuten uv-suojan!). Lisähemmotteluna pesun yhteydessä voi tehdä hiuksille Intensive treatment deep repair hair masquen avulla tehohoidon. Jos hiuksissa on kohtia, joissa hius kasvaa erityisen ohuesti (kuten minulla ohimoiden raivostuttavat paikoilleen asettumattomat vauvahiukset), voi hiusten kasvua vahvistaa hair boosterin avulla hieromalla pienen tipan haluttuun kohtaan.

Nämä tuotteet lupaavat puhdistaa hiukset ja hiuspohjan karvatupet tukkivasta talista, hoitaa ja suojata hiuksia (minkä pitäisi sitten vähentää hiusten lähtöä ja katkeilua) ja lisätä jokaisen hiussäikeen paksuutta. Juuri jälkimmäinen on se mitä minä tällä hetkellä tarvitsisin eniten! Tuotteilla on kuulemma kuluttajille rahat takaisin-lupaus jos tuotteisiin ei olla tyytyväisiä, mikä on aika kiva juttu.

Opin luennolla, että noita Hair System Kittejä on kehitetty kuudenlaisen eri hiustyypin tarpeisiin. Kuten alla olevassa postauksessa jo mainitsin, minä kuuluin tuohon nelosryhmään, eli hiukseni ovat käsitellyt, hiuslaatuni on hento, ja olen huomannut selvää ohentumista viimeisen vuoden aikana imetyksen ja sen lopettamisen myötä. Voittajille on luvassa apua oman hiuslaadun määrittelyyn, eli ei ole pakko äkkiseltään heittää minkä setin tarvitsisi. 

Eli jos siellä on muita ohuesta hiuslaadusta tai ohentuneista hiuksista kärsiviä, niin nyt kuulolle! NIOXIN-arvontaan pääsee osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen ja jättämällä sähköpostiosoitteen. Olisi kivaa kuulla myös mitä tekijöitä teillä muilla on mahdollisesti vaikuttanut ohueen hiuslaatuun tai hiusten ohentumiseen, mutta ei niitä tietenkään ole pakko jakaa jos ei siltä tunnu! 🙂 Ja vastausaikaa voisi olla vaikkapa maanantain eli 10.6 loppuun. 

Lycka till! 😉

Kommentit (37)
  1. Hei,

    apua… päähka on alkanut paistaa ja otsalle kertyy hilsettä. Tuntuu että mikään ei auta. Hiuksen ovat ohutta suomalaista laatua muutenkin.

  2. Huoh, minulla hiusten ohenemista ja lähtöä aiheuttaa valitettavasti hormonaaliset, krooniset sairaudet 🙁  Ja kyllä, monikossa.

    pinjakos@gmail.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *