Kotiäidin kiharat

Tällä hetkellä vilkaisen peiliin aivan hävettävän harvoin. ”Kauneuhdenhoitorutiinit” ovat tällä hetkellä sanana lähinnä vitsi kohdallani, mutta koska pidän itsestäni huolehtimista myös ulkoisesti osana ihana yleistä fiilistäni ja hyvinvointia, niin olen tässä kotiäitipäivinäni kehitellyt muutaman pikajutun, joiden avulla saan edes hiukan freesimmän ilmeen mahdollisimman vähällä vaivalla. Näppärimmän niistä jaan nyt kanssanne, eli ”laiskan ja kiireisen kiharat”. 

kiharat.jpg

Jokin aika sitten blogeissa ja instagramissa kieputettiin kilvan hiuksia söpöjen pantojen ympäri ”pantakampauksiksi” ja hankin sitten minäkin Glitteristä pari tuollaista pantaa. Lupaukset takuuhelposta kampauksesta pitivät kerrankin paikkansa ja minäkin innostuin kieputtelusta. Kuitenkin itse kampausta enemmän olen nykyään innoissani siitä, kuinka helposti tuolla tekniikalla saakaan ihanat laineet hiuksiin (tämä oli se pikakeinoni hiusten laittoon autossa, josta vihjasin Blog Awards-postauksessa). Panta vain päähän aamulla tai illalla ja tadaa- saat myöhemmin huolettomat laineet! 

kiharat2.jpg

Itse olen kieputellut hiuksia pannan ympärille sekä kuivina että hieman kosteina. Tässä täytyy ottaa huomioon hiusten paksuus ja se, että hiukset kannattaa kuivata tai antaa kuivua melkein kuiviksi, sillä hiuksilla kestää muuten melko kauan kuivua pannan sisällä. Ja jos haluaa, niin allehan voi laittaa vaikka jotain muotoilutuotetta. Plussaa siitä, että pantakampaus näyttää vieläpä siltä, kuin olisit laittanut hiuksesi. 😉 Vaihtelua sotkunutturalle, jota en kylläkään voi oikein käyttää tällä hetkellä, sillä imetys on harventanut hiusrajaani melkoisesti, buu. 

kiharakollaasi.jpg

Lisäsin vielä Lentoaskeleiden Facebook-sivulle pienen videopätkän tuosta kieputtelusta, jos se ei ole vielä jollekin tuttua. Youtubesta löytyy varmasti vielä versioita vaikka kuinka, mutta halusin havainnollistaa kuinka nopsaa homma oikeasti on ja kuinka tällainen kömpelösormikin saa kampauksen tehtyä. Onnistuu hetkessä ja yhden naisen testiryhmäni mukaan vaikkapa vauva kantorepussa! 😀 Mikään uusi juttu tämä ei varmastikaan ole, mutta ihan siltä varalta, jos joltain muultakin kuin minulta on mennyt tämä raudaton lainetekniikka ohi.

Kuulisin myös mielelläni teidän pikakonsteja, joilla saatte freesattua yleisilmeen nopsasti! 

Kommentit (4)
  1. Hyvä idea! Täytyy kokeilla. 🙂

    1. Kokeile ihmeessä ja kerro sitten miten onnistui! 🙂

  2. Nekkutyttoe
    7.10.2015, 10:11

    Kylläpä sulla on tasaiset ja kauniit laineet! Minulla menee jostain syystä toinen puoli aina kiharammalle kuin toinen… Väsyneenä kun silmät seisoo, niin paras freesaus on ihonvärinen kajal sekä alaluomen sisärajauksessa että silmien sisänurkkiin, heti näyttää heränneemmältä 🙂

    1. Voi kiitos! 🙂 Ja hei mulla auttoi tuohon toispuoleisuuteen se, kun aloin kieputtamaan hiuksia niin että etenin vuorotellen kummaltakin puolelta. Kannattaa kokeilla, ellet ole jo koittanut. 🙂 Mulla menee tuo ihonvärinen kajal kyllä nyt testaukseen! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *