Kurkistus esiriipun taakse

Lentoaskeleita

Välillä blogin kirjoittaminen tarkoittaa samaa, kuin esiriipun takaa näyttämölle valikoitujen asioiden näyttämistä. En tarkoita, että bloggaaminen olisi kulissien pystyttämistä, mutta blogiin valikoituu välillä hyrskynmyrskyn keskeltä jokin selkeä hetki, esine, valokuva. Valikoitu kohtaus tarinasta. Esimerkiksi minä rajaan meiltä sisältä otetut kuvat aina niin, että kameran linssi osoittaa pois päin meidän keittiöstä, sillä inhoan sen kaapinovia. Kuten olen aiemminkin todennut, keskityn yleensä täällä blogissa niihin arjen kauniisiin juttuihin. Välillä toki täällä näkyy myös väsymystä tai stressiä, mutta olen vain luonteeltani sellainen että keskityn siihen elämän positiiviseen puoleen. Miksi tuijottaisin niitä rumia kaappeja, jos vain katsetta kääntämällä voin nähdä valoisan erkkerisyvennyksen, joka on lempparein kohta kodissamme?

Ajattelin ensin, että minulla ei ole tästä viikonlopusta oikein mitään kirjoitettavaa. Ei mitään sellaista esiriipun takaa sujautettavaa, sillä olen viettänyt koko viikonlopun akkuja lataillen verkkareissa tai toppapuvussa. Ei päivän asuja, kahvilareissuja, erityisiä oivalluksia (hah). Sitten mietin tämän ihan vaan kotialbumiin tarkoitetun kuvan nähdessäni, että whattehel. Tämmönenhän mää oon.

Ja juuri nyt katson toisella silmällä Forrest Gumpia, jota katsellessa alan itkeä yleensä jo alkutekstien kohdalla. 

Verkkarit Puma, trikoopaita Gina Tricot. ;)

Toivottavasti kaikki muutkin akkujen lataamisen tarpeessa olleet ovat saaneet rentouduttua viikonloppuna.

Energiaa alkavaan viikkoonne,

pus!

 

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ihana kuva! :)

Ja Forrest Gump on kyllä paha. Se pianoplimputus alkaa heti itkettää. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Hih, kiitti! :) Ja samaa mieltä: jo piano on paha, hanat aukeaa heti! :D Rentoa sunnuntai-illan loppua ! <3

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Aivan mahtava kuva! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hehe, kiitos! Menossa on "äiti on nosturi"- leikki, joka käy todella vatsalihastreenistä. :DD Kivaa alkavaa viikkoa, mekkoiltamia odotellessa! <3

Ella F.
Siperian Ella

Hoo, mä olen jo ihan immuuni Gumpille, sen verran monta kertaa oon sitä sijaisena luokassa pyörittänyt :P Mulle toimii patojenaukaisijana Cherbourgin Sateenvarjot. Menee koko paketti nessuja sitä katsellessa ja kuunnellessa.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Sateenvarjot on myös ehdottoman paha... Mutta voiko Gumpille tosiaan tulla immuniksi? :o Tosin mä veikkaan, että saisin hanat pidettyä kurissa tietyissä tilanteissa, esim. luokassa. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi mun on jo pitkään pitänyt katsoa tuo elokuva! Saas nähdä onko Gump löytänyt haastajansa... ;) Ja toivottavasti mun ei tarvitse pyörittää Gumpia ikinä yhdessäkään luokassa, menisi auktoriteetit melko nopsaan pulpetin alle kun kyynelehtisin ja niiskuttaisin ennen leffan kunnollista alkuakaan. :D

phocahispida

Ööh, itkemisestä puheenollen:
Mulla aukesi parin lihasjumin lisäksi vissiin muutama henkinen patouma eilisellä kehonhuoltotunnilla kun Sia:n I'm in here sai itkun aikaiseksi. Lähetän kuntokeskukselle palautetta ja käsken vaihtaa nimen sielunhoitotunniksi?

Elina U.
Lentoaskeleita

Tuntui varmaan puhdistavalta! Mäkin olen joskus alkanut itkemään venyttelyiden aikana erään biisin kuullessani (en sentään onneksi ihan räkäitkua, mihin myös puhkean herkästi, vaan kyyneleitä muutaman vieritellyt). Sielunhoitoa parhaimmillaan!

hanne_tasteofhoney

Ihanaa että näitä muitakin jumppaitkijöitä löytyy :D Oon pari kertaa ihan umpiväsyneenä alkanu itkemään loppuvenytyksien aikana jostain niinkin kliseisestä kappaleesta kuin Jos sä tahdot niin. Näköjään tarpeeksi väsyneenä Niagara aukeaa, vaikka jälkeenpäin onkin naurattanut, kuinka absurdissa tilanteessa sitä voikaan itkettää :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Mutta siis eikö olekin aika rentoutunut fiilis, kun on ensin rehkinyt jumpassa ja ottanut vielä itkutkin päälle? ;)

hanne_tasteofhoney

No kyllä, kokonaisvaltaista kehon- ja mielenhuoltoa parhaimmillaan ;)

TiiaR (Ei varmistettu) http://onnenrusina.blogspot.fi

Ihana vattöhe*l -oivallus! Ja taas ihana posti. :) Voimia arkeesi!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihih nämä autocorrectit on välillä hassuja. Mutta kiitos ihana, samoin sinne! <3

Kommentoi