Kuusi asiaa, joita et varmana tiennyt minusta

vai_ttko-.png

 

1. Muistatko The Baby Sitters Club-kirjat? Olen perustanut kirjojen inspiroimana oman Baby Sitters Clubin kavereideni kanssa. Meillä olisi ollut laatikollinen leikkejä valmiina ja liimailimme ilmoituksia lähikauppoihin, mutta kukaan ei silti soittanut kertaakaan vaikka alensimme tuntitaksamme neljästä eurosta yhteen. 😀 (Olin muistaakseni neljännellä tai viidennellä luokalla)

2. Minulla on tapana puhua usein itsekseni ajaessani autoa. Käyn läpi jo menneitä keskusteluja, mitä minun olisi pitänyt sanoa tai mitä aion sanoa jossain tilanteessa. Jälkikäteen osaisin olla hyvinkin nokkela, mikä sitten aina jää ärsyttämään. Nykyään huomaan tekeväni ajaessani harjoituskeskusteluja englanniksi jostain tietystä aiheesta. 

3. Lempituoksuni maailmassa on puhtaiden lakanoiden tuoksu. Mikään ei tuoksu paremmalta kuin liinavaatekaappi lapsuudenkodissani. 

4. Teini-ikäisenä minulla oli vaihe, jonka aikana minua harmitti rusketuksen hiipuminen kesän jälkeen niin paljon, että väritin joka päivä kouluun sekä kädet että kasvot kimaltelevalla sun bronzerilla. Oh well… Enkä oikeastaan edes tiedä, oliko tämä mitenkään välttämättä se kaikista noloin tyylijuttu teninivuosiltani. 

5. Olen persoonana jotain ekstrovertin ja introvertin väliltä, enkä osaa yhtään lokeroida itseäni kumpaankaan. Entä jos on piirteitä molemmista?

6. En ole koskaan onnistunut leipomaan kunnollista pullaa, mutta osaan tehdä hullun hyviä piirakoita. Lähinnä suolaisia.

Ja totta kai koska bloggaan Lilyssä niin kohta +1! Olen todella snobi nirso sen suhteen, mitä alkoholijuomia juon. Käytän alkoholia aika vähän ja silloin kun jotain juon, sen täytyy olla juuri tietynlaista. Muuten valkkaan mielummin vaikka vettä. Minua myös ärsyttää suuresti, jos vaikka juhlissa on tarjolla montaa alkoholijuomaa mutta alkoholittomat on huomioitu pelkästään vedellä. 

 

 

 

Translation- request from audience! (Ok let’s be honest, one my friend said that it would be fun to be able to read my texts so not a huge conquering America-thing going on really 😉 Let’s all close eyes from my terrible written grammar in English.

So I decided to be silly and reveal some things that I’m sure no one of reading this blog might not know about me. For example I wanted to live the Baby Sitters Club-books for true on the fourth grade (but no one trusted their children for the fourth grade girls??), the smell of fresh sheets is my favourite, I talk by myself sometimes, I make good pies and I don’t know that am I more of an extroverted or introverted person, how can one know?

Kommentit (12)
 1. Siis ne kirjat oli niin mahtavia!! 😀 mäkin haaveilin omasta kerhosta, mut sitä ei taiettu koskaan perustaa.. sen sijaan jotain muita kirjoista bongattuja salapoliisikerhoja ym aina pistettiin pystyyn 😀 mietin viel vuosia jälkikäteen että olikohan sillä yhden niiden hoitoperheen lasten äidillä raskas raskaus ja synnytys, se jolla oli ne kolmospojat :DD (apua) jotku Byron ym.. siinä perheessä oli monta lasta muutenkin. 😀

  t. Bk-Salla

  1. Hei nyt mullakin muistuu mieleen jotenkin hämärästi se kirjasarjan perhe, jolla oli kolmoset (kaikki krediitit heidän fiktiiviselle äidilleen! ;)! Hihii vähänkö hauskaa, että vielä vuosien jälkeenkin tuo perhe on jäänyt mieleesi. Tuli tuosta salapoliisikerhosta mieleen, että perustettiin myös oma ”cheerleeding-ryhmä” Anna palaa -leffojen inspiroimana. :´D 

 2. Itsekin olen vähän ekstrovertti introvertti, ja tuonkin myöntämiseen meni pitkän aikaa! Sanoisin että molemmissa on aina piirteitä molemmista (enemmän tai vähemmän), mutta jompi kumpi on ainakin vähän hallitsevampi 🙂 Itse innostuin lukemaan aiheesta kirjallisuutta, joka avarsi maailmaa molempiin suuntiin.

  Toisaalta, mitä sitä liioin itseänsä lokeroimaan jos ei se selkeästi käy – kunhan on hyvä olla ja (o)saa olla oma itsensä tilanteessa kuin tilanteessa! 🙂

  ps. kiva ja inspiroiva blogi, löysin tänne vasta instagramin puolelta ja nyt jo koukussa!

  1. Oi kiitos, onpa ihanaa kuulla! 🙂

   Ja olen samoilla linjoilla kanssasi, eli mitä sitä itseään turhaan lokeroimaan. Mulla meni myös aikaa myöntää ja hahmottaa, että ei tarvitse olla selkeästi jompaa kumpaa. Tavallaan näkisin olevani ekstrovertti, mutta sitten taas minusta löytyy niin vahvoja introverttejä puolia, että se kyllä syö uskomustani siitä, että olisin ekstrovertti. Mahtaakohan suurin osa ihmisistä ollakin jotain tältä väliltä? Olisi mielenkiintoista itsekin  tutustua aihetta käsittelevään kirjallisuuteen! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *