Kysy edes lempiväriä (eli kysymyspostaus)

Yritin kysellä blogini Facebook-sivuilla, että olisiko jotain tiettyä, mitä haluaisitte lukea, mutta kysymykseni ei ottanut oikein tuulta alleen. Huomasin nimittäin Google Analyticsista, että teitä on kiinnostanut viime aikoina eniten kulttuurieroja ja muutenkin Amerikkaa käsittelevät postaukset, joten koitetaanpas nyt vielä uudestaan: Onko jotain erityistä tai sitten ihan vaikka joku pikkujuttu, mistä just sinä haluaisit minun kirjoittavan? Jos vaikka tässä ihan lähellä on joku postausaihe, jota en vain itse huomaa! Kiinnostaisiko vaikka, jos kirjoittaisin siitä, millaista kotiäitiys on Amerikassa? Lähestytään asiaa oldschoolisti ihan perinteisen kysymyspostauksen kautta (vaikka mietinkin ensin vähän, että onko tämmönen ihan hölmöä?), eli jos sinulla on jotain mielessä, niin nyt saa kysyä! Ja muutenkin toki, haha. Ottaisin oikein tosi mielelläni postausideoita vastaan! Ja ei tarvitse tosiaan olla kirjautunut Lilyn käyttäjä, jos haluaa kommentoida, onnistuu ihan sähköpostinkin laittamalla, eikä se näy kenellekään muulle kuin minulle. 🙂 

img_20151130_140421.jpg

PS. Ja jos tässä ei ole yhtään kommenttia, niin ole kiltti ja kysy vaikka lempiväriäni tai suosikkikoirarotuani, ettei ole ihan nolo ”ketään ei kiinnosta kysyä mitään”-olo mulla, lupaan tehdä sinulle sitten oman kiitollisuuspostauksen. 

Kommentit (39)
  1. Mua kiinnostaisi kulttuuri ja miten se vaikuttaa teidän arkeen siellä 🙂

  2. Rosanna/Naiseudesta
    29.1.2016, 09:11

    Moi!

    Mua kiinnostaa amerikkalaisten suhtautuminen äitiyteen. Onko äideillä yhtä kovat paineet siellä kuin Suomessa? Mikä äitiyteen liittyvä on USA:ssa mielestäsi paremmin Suomeen verrattuna? Entä huonommin?

    1. Moikka! Tämä onkin mielenkiintoinen aihe. Heti tulee mieleen yksi asia: äidit eivät ole yhtä tuomitsevia toisiaan kohtaan kuin Suomessa. Tähän täytyykin paneutua enemmän!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *