Laatuviihteen kuluttaja

Lentoaskeleita

Nyt seuraa aika nolo paljastus. Huomasin nimittäin olevani koukussa MTV:llä pyörivään Hollywood Heights sarjaan! :D 

Tässä jo viikkojen ajan televisio on "vahingossa" mennyt päälle juuri kello 17.25. Teen samalla muka muita juttuja, kuten viikkaan pyykkiä tai laitan ruokaa, mutta seuraan oikeasti koko ajan samalla tätä kohderyhmältään 16-vuotiaille poikabändejä ihaileville teinitytöille suunnattua sarjaa. Sarja on oikea kliseiden ruumiillistuma, kohderyhmä tosiaan maksmissaan lukioikäistä ja juonenkäänteet oikein kunnon Kauniit ja rohkeat-luokkaa, mutta minun on vain pakko napsauttaa telkkari päälle sarjan alkaessa.

Mies katsoi vähän kummallisen näköisesti alkaessani selostaa hänelle innoissani, että "Tämä Chloe siis pettää tota kuuluisaa popparijulkkista Eddietä yhden Tylerin kanssa, ja ne on yhdessä oikeesti ajanut Eddien äidin yli mutta ne salaa sitä. Ja sitten toi ruskeetukkanen tyttö on voittanut sellasen laulukilpailun jonka Eddie järjesti, ja niiden välillä taitaa olla jotain säpinää. Mä oon ihan varma että ne menee yhteen jossain vaiheessa".

Miksiköhän sain syväanalyysiini vastaukseksi "Siis katsotko sä oikeesti tätä?" ja naurunremakan?

Parastahan koko hommassa on että minulla ei todellakaan olisi aikaa katsoa televisiota, ja ne vauvan iltapäiväpäikkäritkin voisin käyttää ehkä jotenkin muuten hyödykseni! 

Please, sanokaa nyt joku etten ole ainoa jolla on vastaavanlaisia luurankoja kaapissa??

Ps. En siis ole tallentanut tätä ohjelmaa kertaakaan digiboxille... Niin alas en sentään ole vajonnut. En en...

Kommentit

Silkkitassu

Taitaa itseltäkin löytyä muutama teenmom tai jersey shore pahe, mutta kovasti olen vähentänyt nyt kun voimia taas on tehdä jotain muutakin. :D 

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahaha minäkin katselin teenmomeja äitiyslomalla ennen vauvan syntymää! Ihan hullua draamaa! :D

Hei mä taisin olla 23 kun koukutuin Summerissakin pyörineeseen H2O - Just Add Water -merenneitosarjaan ja katsoin kaikki jaksot netistä. Musta se on vielä pahempi luuranko. Mutta näitä täytyy itselle sallia. Pysyy sillä lailla sopivasti lapsenmielisenä! 

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihihihii IHANAA Tuulie, kuulostaa aivan mahtavalta! :D Vitsi miten piristävää kuulla etten ole ainoa jonka kaapissa luut kolisee!

Ja siis todella, näiden olemassaolo on vaan sallittava ettei meno meisi turhan jäykäksi tai mitenkään aikuismaiseksi. ;)

Iida Eveliina
Eräs äiti

Mä olin todella pahasti koukussa siihen Awkward sarjaan mikä pyöri MTV:llä vielä ainakin jokunen kuukaus sitten. Kohderyhmä varmaan maksimissaan lukioikäiset, ja mä vauvaa syöttäessä tuijotin sitä ihan onnesani, joka päivä. Ja todellakin tallensin boxille jos en ehtinyt katsomaan. :D Onneks tässä talossa ei näy MTV, voin taas kuvitella olevani vähän aikuisempi.

Elina U.
Lentoaskeleita

JES! :D Tulen kyllä niin iloiseksi kuullessani etten ole ainoa tällaisen laatuviihteen kuluttaja. Iida Eveliina tiedän mistä sarjasta on kyse, sillä toi Akward tuli ainakin joskus heti Hollywood Heightsin jälkeen. Päätin kuitenkin sulkea heti telkkarin sen alkaessa, yhteen noloon teinisarjaan koukuttuminen riittää jo minulle! :D 

annam_
anna k.

No mennäänköhän tässä sitten vähän toiseen suuntaan kun minä katson aina Tunteita ja tuoksuja :D Niin ja Emmerdalea..! Kauniita ja rohkeita katsoin kun en vielä osannut edes lukea, mutta sitä en sentään ole moneen vuoteen enää katsonut.

Tuo Tuulien mainitsema merenneitosarja oli kyllä ihan huippu ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Eli mitä tästä opimme: turhaan siellä tv-mogulit mietitte mitään kohderyhmiä ainakaan iän perusteella! :D Minä muuten yritin joskus teininä katsoa tuota Emmerdalea koska muutamat ystäväni seurasivat sitä ja puhuivat aina sen tapahtumista, mutta en sitten jaksanut ja ESITIN seuraavani sarjaa! :D

Nämä luurankojutut on kyllä niin hauskoja!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ja minäkin olen katsonut lapsena paaaaljon Kauniita ja rohkeita! 

Kommentoi