Laatuviihteen kuluttaja

Nyt seuraa aika nolo paljastus. Huomasin nimittäin olevani koukussa MTV:llä pyörivään Hollywood Heights sarjaan! 😀 

wp_000609.jpg

Tässä jo viikkojen ajan televisio on ”vahingossa” mennyt päälle juuri kello 17.25. Teen samalla muka muita juttuja, kuten viikkaan pyykkiä tai laitan ruokaa, mutta seuraan oikeasti koko ajan samalla tätä kohderyhmältään 16-vuotiaille poikabändejä ihaileville teinitytöille suunnattua sarjaa. Sarja on oikea kliseiden ruumiillistuma, kohderyhmä tosiaan maksmissaan lukioikäistä ja juonenkäänteet oikein kunnon Kauniit ja rohkeat-luokkaa, mutta minun on vain pakko napsauttaa telkkari päälle sarjan alkaessa.

Mies katsoi vähän kummallisen näköisesti alkaessani selostaa hänelle innoissani, että ”Tämä Chloe siis pettää tota kuuluisaa popparijulkkista Eddietä yhden Tylerin kanssa, ja ne on yhdessä oikeesti ajanut Eddien äidin yli mutta ne salaa sitä. Ja sitten toi ruskeetukkanen tyttö on voittanut sellasen laulukilpailun jonka Eddie järjesti, ja niiden välillä taitaa olla jotain säpinää. Mä oon ihan varma että ne menee yhteen jossain vaiheessa”.

Miksiköhän sain syväanalyysiini vastaukseksi ”Siis katsotko sä oikeesti tätä?” ja naurunremakan?

Parastahan koko hommassa on että minulla ei todellakaan olisi aikaa katsoa televisiota, ja ne vauvan iltapäiväpäikkäritkin voisin käyttää ehkä jotenkin muuten hyödykseni! 

Please, sanokaa nyt joku etten ole ainoa jolla on vastaavanlaisia luurankoja kaapissa??

Ps. En siis ole tallentanut tätä ohjelmaa kertaakaan digiboxille… Niin alas en sentään ole vajonnut. En en…

Kommentit (9)
  1. Ja minäkin olen katsonut lapsena paaaaljon Kauniita ja rohkeita! 

  2. Eli mitä tästä opimme: turhaan siellä tv-mogulit mietitte mitään kohderyhmiä ainakaan iän perusteella! 😀 Minä muuten yritin joskus teininä katsoa tuota Emmerdalea koska muutamat ystäväni seurasivat sitä ja puhuivat aina sen tapahtumista, mutta en sitten jaksanut ja ESITIN seuraavani sarjaa! 😀

    Nämä luurankojutut on kyllä niin hauskoja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *