Lättyjä pelkästä banaanista ja kananmunista -siis mitä?!

Kuten tiiviimmin kyydissä pysyvät lukijat ovat ehkä havainneet, tämä ei todellakaan ole mikään ruokablogi (varsinkaan leivonta). 😀 Mutta, koska poikkeus vahvistaa säännön, ja koska otan sivupalkissa oikeuden kirjoittaa juuri siitä mitä mieleen juolahtaa, tarjoilen teille nerokkaimman keksinnön mistä olen kuullut. Eli kuinka tehdä suht terveellinen ja nykyaikaisesti niin trendikkään jauhotonvälipala, joka maistuu tositosi hyvältä?

wp_20130521_002.jpg

Tadaa! (Pahoittelen että olen taas kuvaillut vaan kännykällä, mutta kun tämä on vähän niinkuin lukubreikki eikä aika riitä järkkärikuvailuun. Mutta you get the point) Näyttää ihan lätyltä, mutta maistuu mieheni mukaan jopa paremmalta kuin oikeat lätyt, tätä en itse ehkä sentään hc-lättyfanina allekirjoita, mutta on tosi herkkua silti. Ja tähän tuli tosiaan vaan nämä ainekset:

wp_20130521_001.jpg

Muussasin haarukalla ja paistoin molemmilta puolilta pannulla, ja valmista! Päälle sulatin pakkasesta vadelmia ja laitoin ihan pikkasen juoksevaa hunajaa, nam. 

Sössin kääntämisvaiheen tällä kertaa hiukan, mutta huijasin teitä kätevästi leikkaamalla lättysen sydämen muotoiseksi niin kukaan ei huomaa. 😉

Sain tämän ”reseptin” rakkaalta ystävältäni, joka taas oli napannut ohjeen jostain blogista. Kaikille joille olen tätä välipalaa hehkuttanut ovat todenneet että niin toi on aika vanha juttu, mutta jos täällä on joku muu myöhäisherännäinen asiansuhteen niin KOKEILE!

Nyt mars takaisin lukemaan. 🙂

Kommentit (2)
  1. Ui, tätä pitää kyllä joskus kokeilla 🙂

    1. Siis kannattaa ehdottomasti, tosi helppoa, nopeaa, täyttävää, HYVÄÄ ja terveellistä! Marjojen tai hillon kanssa ihan herkkua.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *