Lempeää kiitos

STARBUCKS

Suomeen paluu lähestyy ja sen mukana kasa ristiriitaisia tunteita. Pakkausoperaatio ahdistaa ja seisoo paikallaan, lapset ovat sairastelleet ja suunnitelmat vaihtuneet välillä kuin ketjussa. On ollut huolia Suomen suuntaan ja katkonaisia öitä. Päivät ovat tuntuneet junnaavan paikoillaan ja olen tehnyt kaiken pieni uhmatakiainen lanteilla keikkuen. Niin ja Donald Trumpista tuli Yhdysvaltojen presidentti. Juuri näistä syistä olen yrittänyt haalia mahdollisimman paljon kaikkea lempeää päiviimme, sellaista joka taittaisi niiden väsyneimmän terän pehmeämmäksi. 

Treffi-iltoja. 

Joskus käy toki niin kuin täällä, mutta nämä illat ovat parasta mitä tiedän.

Puistoon kannettuja lounaita.

Kolun jälkeen voi mennä kodin sijaan kaupan kautta puistoon. Ruoka maistuu parhaalta ulkona ja ”cool mom” -pisteet taattuja. 

Ekstempore kahvi&kaakao-reissuja.

Parasta kaksin poikani kanssa. Jestas, miten hauskaa seuraa neljävuotias voikaan olla! Mukaan: saippuakuplia. 

Pizzapäiviä.

Jos lapset tekevät kokkaamisesta mahdotonta, on kaikkien kannalta paras ratkaisu tilata pizzaa kotiovelle. Tai ihan vaan muutenkin, sillä kuka aina jaksaa syödä parsakaalia ja muita.

Jouluhömpää.

Tiedän, vietämme joulun muuttolaatikoiden keskellä vähän siellä täällä ja ehkä jopa vessaremonttipölyn keskellä. Silti on kivaa kulkea ystävän kanssa viinimuki kädessä joulumyyjäisissä ja edes leikkiä laittavansa joulun omaan kotiin. Suunnitella, mitä laittaisi kuusen oksille ja käkättää övereimmille koristuksille.

Pehmeitä ja mukavia vaatteita.

Kireät farkut eivät ole maailmanhadistusvaate. Pehmeät neulemekot ja legginsit ovat. Sitä paitsi ne ovat muutenkin kuin tehtyjä näihin viileisiin aamuihin. 

Piilotettu kännykkä iltaisin ja kirjanlukuhetki.

Lilyn lukupiirissä on meneillään Haruki Murakamin Kafka rannalla. Eläköön ulkosuomalaisenkin tavoitettavissa olevat e-kirjat!

Shoppailua.

Parasta yksin. Tulin hyvälle mielelle, kun sovituskoppien luona päivystävä myyjä ei antanut minun ostaa housuja, joiden olin sanonut olevan ihan ok. You should say these are perfect, sweetheart, not just okay. 

Lakatut kynnet.

Sanokaa hölmöksi tai pinnalliseksi, mutta minusta kynsien lakkaaminen on melkeinpä meditatiivista. Jotenkin rauhoittavaa. Kun näkee kotirytkyissään ja sotkunutturassaan itsestään vain kädet, voi huijata itseään olevansa huoliteltu. Essien Gel Setter Top Coat on ihan huippu! 

 

Ystäviä. 

Sellaisia, jotka pakottavat sinut kertomaan, jos ei ihan oikeasti kuulu aivan parasta. Ja saavat sinut perinpohjaisen asioiden läpikäymisen jälkeen nauramaan vedet silmissä. 

 

LENTOASKELEITA FACEBOOK / INSTAGRAM / OTA YHTEYTTÄ: LENTOASKELEITA@GMAIL.COM

Kommentit (2)
  1. Lakatut kynnet kyllä piristää!

    Ja ihana tuo myyjän ”You should say these are perfect, sweetheart, not just okay.” Niin totta!

    1. No niin on! Pitäisi aina muistaa, että jos vähänkään empii, niin kannattaa jättää ostamatta. Kannattaa ostaa vain jo valmiiksi lempivaatteita. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *