Lemppareita

Tämä sama homma on varmaan aika monessa muussakin perheessä, mutta alkoi tänään ihan naurattaa kun keräsin pojan leluja kasaan. Mihin jäi se ”leluja sitten vaan kohtuudella, ja mielellään kauniita klassisia Brioja, me ei ainakaan täytetä asuntoamme kaikenkirjavilla muovihärpäkkeillä?” 😀

huhtikuu13_036.jpg

Kun tässä olisi niitä omia suosikkejani. Brion klassisia puuleluja, tai tuollaisia ihania vanhanaikaisia pehmoeläimiä tai nukkeja. Ne voisivat vaikka mahtua tuohon nättiin kärryyn. Mutta.

”Siis onhan nää ihan kivoja…”

huhtikuu13_043.jpg

”Mutta hei nämä muoviset kuitenkin vilkkuu, liikkuu ja niistä tulee ääniä, jee!”

huhtikuu13_047.jpg

Eli arvaatteko kummat ovat niitä pojan suosikkeja? 😛

Onneksi meillä kuitenkin vaihtelee nuo suosikit aina välillä, toisinaan puulelut on pop, toisinaan (aika usein) taas piippolanvaaria soittavaa traktoria ei voita mikään. Eli ”äidin lelutkin” ovat myös kovassa käytössä, eikä ihan turhaan noita aarteita ole tullut hamstrattua. 

Ja tarviiko sanoa mitkä sitten ovat niitä isin suosikkeja? 

huhtikuu13_051.jpg

No okei, nämä vievät aika tasapelisen sijan tässä huushollissa.

Ajattelin jo ennen lelushowta kauhulla sitä, miltä pikkuruinen asuntomme tulee näyttämään leluvuorien alla, ja aika kuvitelmieni vastaiselta sekametelisopalta se näyttääkin 90%päivästä. Leluja on turha kerätä pois ennnen kuin poika menee nukkumaan, sillä hän osallistuu siivouspuuhiin ahkerasti siivoamalla leluja samaan tahtiin pois kopasta.

Kaikki periaatteeni pienestä lelumäärästä ovat myös haihtuneet ilmaan jo kauaa sitten.

Kuulostaako tutulta? 😉

No mutta maassa maan tavalla, ja niin täällä naperolandiassakin elellään. Yllättävän sulassa sovussa lelukasojen/koppien, muovi -ja puulelujen valloittamassa pikkukaksiossa.

huhtikuu13_027.jpg

 

Velmua tiistai-iltaa! 

 

 

Kommentit (7)
  1. Joo noi pehmolelut on meilläkin vielä lukunsa erikseen! 😀 Enpä tiedä muuten mahdoinkohan minäkin ottaa nuo purulelut turhan aikaisin pois, sillä poika yrittää koko ajan nakertaa koiran leluja/luita. :O Ollaan ihan muutamat keskustelut yritetty käydä asiasta, huoh.

    Minulla olisi ihan hirveät poltteet ostella jotain kivoja kevätvaatteita juurikin tässä äskettäin korkkaamassamme 86-koossa, mutta nyt pakko hiukan toppuutella sittenkin kun saatiin pojan serkulta kierrätyksenä iso kasa tosi kivoja juttuja.

  2. Hoo, siis meillä myös tietenkin tuo samainen Brion kärry ja iskällä Brion junarataa, ja äiti tietty valinnut muita kivoja ja kehittäviä puuleluja 🙂 Meillä koko maailman täyttää pehmolelut, kitchin huipulla surffaa maukuva katti. 

    Mä en ole osannut ottaa vielä edes puruleluja joukosta, kun kulmahammasta pitkään vääntänyt tylleiröinen vaelsi vielä kukausi sitten täällä puruluu tiukasti hampaissa. Pitääpäs alkaa harventaa kyllä nyt tuota kasaa ihan tosissaan. 

    Olisin varmaan sortunut kans noihin söpöhousuihin, mutta sitten järki huusi jostain aivolohkosta, että meillä on 86 -kokoa kotona ihan tarpeeksi ja enemmänkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *